Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhteheh

co zrobić by nie peszyć się przed większą grupą facetów?

Polecane posty

Gość hyhteheh

np idę sama a z naprzeciwka idzie wieksza grupa kolegów i wszyscy sie na mnie gapią. Albo gdy jeszcze coś mówia w sensie że podrywają jak zareagować? ja zazwyczaj się peszę nie wiem gdzie patrzeć i spuszczam głowe...a chciałąbym być bardziej pewna siebie

Gość c rauai
poćwicz w domu z kamerką na czacie ero

sprobuj poaptrzec ktoremus w oczy i seksownie sie oblizac :) wtedy wszystko sie zmieni :) gwarantuje :)

Gość vvcccccvv
wyciągnij rękę do kolesia stojącego najbliżej i dotknij jego ręki reszcie odpierdala wtedy wiem co mówię

Gość hyhteheh
kurcze ale ja tak nie umiem, a co jeśli powiedzmy że mi sie uda tak zrobić i oni się zatrzymają i zaczną gadać? wyjdę na debilke:(

Gość vvcccccvv
w takich wypadkach w sumie trzeba się tylko uśmiechać i gadać z jednym kolesiem on na bank coś ci zaproponuje wtedy kawa, kino, impreza, nr oczywiście jak ładna jesteś

Gość hyhteheh
jeśli o to chodzi to mi dużo osób mówi że jestem ładna:)

Gość Rotertinnio
lepiej nie zwracać na takich uwagi, bo może się to skończyć gangbangiem

Gość no to ja coś dorzucę
Proste, przebiegasz wzrokiem wszystkich, oczywiście zawieszasz oko na najprzystojniejszym, uśmiechasz się szeroko i rzucasz od niechcenia "cześć chłopaki" albo przeciągłe i wesołe "heej". Tylko nie spuszczaj głowy, to nie wygląda dobrze :o

Gość hyhteheh
to wtedy powiedza ze ich podrywam a taka odwazna nie jestem:(

Podrywasz, bo spojrzysz i powiesz cześć? :P Hehe myślę, że trochę jeszcze brakuje zeby to nazwać podrywem. Ja zawsze taka byłam, zawsze miałam dobry kontakt z kolegami, jestem lubiana, bo właśnie jakoś w grupie facetów czułam się dobrze:P Za to nieśmiała i to bardzo jestem tylko przy rozmowach w 4 oczy z facetami. Po prostu bądź miła,pomocna i dużo się uśmiechaj.

Gość hyhteheh
dzięki za radę:)

Nie ma sprawy. Ogarniesz się, ja na początku też nie byłam taka hej do przodu:P Ale jak tylko odkryłam że z facetami rozmawia się dużo lepiej niż dziewczynami, to od razu podłapałam i przełamałam się, żeby nawet sama podchodzić i zagadywać :)

Gość hyhteheh
właśnie marze by sie przełamać a skończyc z tym brakiem pewności siebie i niieśmiałością, zacząc myśleś optymistycznie:)

Spokojnie, to trochę trwa, ale jak już zaczniesz ćwiczyć patrzenie w oczy i uśmiech i zauważać pozytywne reakcje, to będziesz się bardziej otwierała, bo na pewno Ci sie spodoba jak zaczną sami szukać kontaktu z Tobą:)