Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizjo586

Fizjoterapia - jak to wygląda

Polecane posty

Gość fizjo586

Witam:) Chciałabym się dowiedzieć jak wyglądają studia na kierunku fizjoterapii. Najbardziej interesują mnie zajęcia z wf-u, ponieważ moja sprawność fizyczna jest przeciętna. Więc jeśli jest ktoś kto mógłby się wypowiedzieć na ten temat to będę bardzo wdzięczna. :) Więc jak wyglądają zajęcia sportowe? Czy jest ciężko? I dotyczą one bardziej gier zespołowych itd. czy coś typu gimnastyka? Pozdrawiam

Gość paramaniana
Ja akurat korzystam z usług fizjoterapeutki z Warszawy, generalnie to nie zdawałam sobie sprawy, że tak może wyglądać terapia. Jest cudowna. Są to zabiegi ręczne kręgosłupa (w moim przypadku) przynoszą efekty, mam też lepsze samopoczucie. Gdyby ktoś był zainteresowany to tu mam namiar fizjoterapia-edu.pl

Gość kiindza
Mogę polecić fizjoterapię w Centrum Fizjoterapii Edukacyjnej ( fizjoterapia-edu.pl) Ja korzystałam z terapii manualnej w modelu holistycznym. Świetna sprawa, leczą człowieka całościowo.

Gość życzeń
Tak jak już Ci pisali, wygląda inaczej w zależności od schorzenia. Jeśli jednak będziesz potrzebować takiej pomocy to bardzo skuteczni są w Centrum Fizjoterapii Edukacyjnej Anny Bogdańskiej, pozdrawiam.

Gość wiulka
Ja sie zdecydowałam na model holistyczny tutaj jest o tym więcej fizjoterapia-edu.pl Fizjoterapeutka nie tylko pomaga pozbyć się bólu, ale również pokazuje i objaśnia jak stres działa na moje ciało.

Gość ryjufka
Słyszałam o tej terapii, moja siostra była zmuszona korzystać z ich pomocy. Z tego, co mi mówi czuje się już dużo lepiej, ból miał też podłoże psychiczne.

Gość xennia
Warto jeśli ktoś już naprawdę długo cierpi na jakiś ostry ból, mi pomogli, a nie mogłam już wytrzymać. W tym Centrum Fizjoterapii Edukacyjnej są dobrzy specjaliści.

Gość aaaśka
Tak jak pisali moim poprzednicy, warto się tam wybrać. Samemu nie zawsze wygra się z bólem, ja się zdecydowałam na to : fizjoterapia-edu.pl

Gość ugorkaa
Jeśli się trafi na fizjoterapeutę z prawdziwego zdarzenia to rzeczywiście są bardzo pomocni, tak jak mówicie o tym swoim z Centrum Fizjoterapii Edukacyjnej. Ja nie miałam niestety tyle szczęścia.

Gość biga123
no mi się podobała zwłaszcza terapia w modelu holistycznym.

Gość gość
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na 40h kurs – fizjoterapia! Kurs kończy się certyfikatem oraz zaświadczeniem Ministerstwa Edukacji Narodowej. Miejsce zapisu: Katowice Plac Szewczyka 1, tel. 728-930-451, 882-178-310.

Gość RewelaMastok
Moim zdaniem jeżeli chodzi o fizjoterapię to warto póśc w tym kierunku sam się właśnie rozwijam i byłem na szkoleniu http://szkolenia-mazur.pl/ dotyczacy kręgosłupa. Polecam wszystkich się na to udać jeżeli macie zamiar wiązać przyszlość z tym zawodem.

Gość gość
ja studiuje na www.mum.edu.pl i więcej niż na aktywność fizyczną, kładą na naszą naukę, wiedzę i przygotowanie do zawodu. Nikt u nas nie ma problemu z zaliczeniem z zajęć z wf ;)