Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robiesalto

zostałem zdradzony ;////// !

Polecane posty

Gość robiesalto

nie sądziłem,że mnie to spotka, ale na każdym można się przejechać. często spotykany problem: w minioną sobotę moja dziewczyna powiedziała,że zostaje wieczorem w domu, bo źle się czuję. no ok, chciałem do niej pojechać, ale ona odmówiła, podobno już miała iść spać. dzisiaj całkiem przypadkiem oglądam zdjęcia na fejsie z imprezy, a tu ona w tle w kogoś wtulona, wygląda jakby się nawet całowała... a ja taki głupi myślałem, czy jest chora, martwiłem się. jutro z nią kończę,nie widzę innego rozwiązania. chcę ją jutro tak upokorzyć, aby czuła się tak jak ja teraz, pewnie cały rok mnie zdradzała, i na każdym kroku rozkładała nogi. ;/;/;/ nie udało jej się tym razem, fotograf ją świetnie uchwycił. co byście zrobili w mojej sytuacji, a może spotkało Was coś takiego ? ; / ;/

a moim zdaniem takie zdjęcie niekoniecznie musi jeszcze o czymś świadczyć.....porozmawiaj z nią najpierw po prostu

Gość kloopsiarz
widocznie znalazła większe pęto bo twoje jej nie dogodziło

Gość robiesalto
nawet jeśli to znajomy, przyjaciel, ktokolwiek, to jak ona mogła mnie okłamać kim ja da niej w ogóle jestem?????????? dziewczyny jesteście fałszywe ;//////////

Ok ok ale rozmowa jej się należy jak psu zupa. A nie żeby tak od razu się mścić.

Gość Kubulka
Z moja kobieta mieszkałem 5 lat do ostatniej niedzieli w przyszłym roku miał być ślub ... W niedziele wracając zadzwoniła i powiedziała nie kocham Cię ( bo nie ) . 45 minut pózniej zmieniła status na facebook , ze jest w związku z jakimś piłkarzem z kazachstanu ... Zabrała mi wszystko Psa , znajomych... Z naszego mieszkania zrobiłem meline siedzę i pije sam nawet nie mam z kim . A miałem wielkie plany całe życie chciałem mieć z nią dziecko ;( dziewczynkę zawsze chciałem mieć dziewczynkę , która będę rozpieszczal . Po tylu latach wspólnego życia nie potrafiła porozmawiać jak dorośli ludzie tylko przez telefon. Dzisiaj napisała , ze chce mi oddać pierścionek zareczynowy powiedziałem, ze nie chce zachowają sobie . A ona nigdy mi sie nie podobał wyślemy Ci kurierem ...

Gość arabka123456789
Po pierwsze porozmawiaj z nią i wyjaśnij zaistniałą sytuację. Niech Ci poda jakieś argumenty czemu tak zrobiła . Moim zdaniem zamiast upokarzać, zachowaj się z klasą i odejdź. Będziesz się lepiej czuł ze sobą w późniejszym czasie. Nie pozwól żeby zawładneły Tobą negatywne emocję. Bo możesz tego żałować. Życzę powodzenia ;) Pozdrawiam

głowa do góry chłopaki.Lepsze babeczki są wam pisane :)

Gość a psa też odda?
??

Gość Kubulka
Psa zabrała ... Boli bardzo . Nie wiem co robić rozmowa nic nie da ... Ja jej nie poznaje była miła kochana spokojna dziewczyna a teraz jak widzę zdjęcia facebook to straszne

Gość a psa też odda?
arabka123456789 Po pierwsze porozmawiaj z nią i wyjaśnij zaistniałą sytuację. Niech Ci poda jakieś argumenty czemu tak zrobiła . A jakie argumenty może podać kobieta? facet nie dowie się niczego ponad to, że to jego wina. Moim zdaniem zamiast upokarzać, zachowaj się z klasą i odejdź. tu się zgodzę od faceta można wymagać więcej w tej kwestii Będziesz się lepiej czuł ze sobą w późniejszym czasie. Nie pozwól żeby zawładneły Tobą negatywne emocję. Bo możesz tego żałować. tu nie wiem co napisać Życzę powodzenia ja też:)

Gość PPPPpppppPPPP
A mnie kiedyś pomylili, nie w sensie zdrady, ale jednak. Podobno na placu zabaw w wieku 13 lat palilam papierosy. Odbylam polowe kary, gdy sie okazalo, ze to jakas inna bardzo podobna dziewczyna.

Gość Kubulka
Ciekawe co ja teraz zrobię znajomych nie mam bo zawsze cieżko pracowałem dla niej bo chciała mieć wszystko najlepsze ... Wszyscy znajomi byli jej znajomymi ... Życie jest bardzo niesprawiedliwe

Gość Nienaganny
Nie zapomnij zastrzelić

Gość Kubulka
Będę miał ciekawe życie praca dom praca dom praca dom ...

Gość a psa też odda?
Ty się chłopie nie załamuj tylko dowiedz się czy pies jest do odzyskania

Gość Kubulka
W jednym momencie zawaliło mi sie wszystko ... I chyba wyjadę nawet nie moge patrzeć na to miasto na te miejsca gdzie ja zabieralem , restauracje , spacery .

Gość Kubulka
To jest dobre pytanie gdzie pies nawet nie wiem gdzie ona jest ... A tego psa kupiłem jej na urodziny

Gość Kubulka
To jest dobre pytanie gdzie pies nawet nie wiem gdzie ona jest ... A tego psa kupiłem jej na urodziny

Gość Kubulka
Przepraszam , ze tak cały czas pisze raczej mi to nie pomaga ale przynajmniej nie dusze tego w sobie

Gość romanyczny Sid
czlowieku na co Ci baba? sluby sa im na reke. badz wolny i czerp z tego korzysci

Gość Kubulka
Ona była wszystkim co miałem pewnie masz racje ale narazie nie potrafię

Gość Kubulka
Chciałbym aby wróciła , ale po tylu latach jak można uciec do chłopaka z kazachstanu ... A to boli jeszcze bardziej to kim ja dla miej byłem przez te lata

Gość Kubulka
Jak można tak traktować druga osobę z która sie było tyle lat ...

Gość Kubulka
Wszyscy śpią tylko ja głupi siedzę i nie zasne ...

Gość xzczxwd2
kobiety zdradzają to normalne one nie wiedzą co to wierność!!!!

Gość Lambadaqqq
kubulka załoz sobie swoj temat i tam wylewaj zale, dlaczego wlazisz komus w czyjs temat i piszesz tylko o sobie