Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diankaoli

kiedy pojawia sie miesiączka po porodzie s.n. ale nie karmie piersią

Polecane posty

Gość diankaoli

2 miesiące temu urodziłam krwawiłam do 1 maja, dziecka nie karmie piersią bo jest w inkubatorze:( miałam przerwę w krwawieniu ok 20 kwietnia tak z dwa dni później bardzo bolał mnie brzuch i przy końcu kwietnia krwawiłam żywą krwią może to była miesiączka nie wiem.

połóg teoretycznie trwa 6 tygodni więc jak była przerwa a potem żywa krew to to pewnie był okres :) ja pierwsze dziecko rodziłam 18.09 i pierwszy okres miałam jakoś w połowie listopada nawet 2 miesiące nie mineły od porodu drugie rodziłam 19.11 i też jakoś tak niecałe 2 miesiące moja mama to samo ledwo skończył się połóg kilka dni spokoju i pierwszy okres dodam że obie nie karmiłysmy

Gość diankaoli
to szybko, skąd ten okres tak szybko się bierze :) ledwo organizm odpoczywa po porodzie

no tak to juz niestety jest jak sie karmi to jest inaczej ale my nie karmiace to mamy przesrane :D

Gość diankaoli
a jakim mlekiem karmiłaś swoje dzieciątko ? jakie polecasz?

córa była na początku na alprem (dla wcześniaków) a ponieważ to firmy nestle to jak miała coś 3 miesiące a dokładnie jak ważyła 3kg to przeszłam na nan i tak do 7 miesiąca życia kiedy to stwierdziła że koniec z mlekiem i tylko krowie w postaci kakao lub koktajli owocowych piła syn od początku był na nan do 7 miesiąca bo też się wtedy na mleko zbuntował ale udało się na bebiko go przeżucic i do roku pił bebiko po czym tez odrzucił i teraz też tylko krowie za to w każdej ilości i postaci :D:D:D najlepiej dowiedz się jakim karmią w szpitalu i stosuj to samo bo dziecko już jest go nauczone i nie będzie problemów z brzuszkiem :)

Gość diankaoli
u nas w szpitalu karmią mlekiem HIP ale dziecko zaczeło robić kupki z krewią i śluzem dostał bebilon najpierw pepti później bebilon ha, i często oddaje kupki kazda zmiana pieluszki to kupa

Gość diankaoli
niby to alergia pokarmowa

no to najlepiej zapytaj pediatrę prowadzącego jakie podawać jak będziecie opuszczać szpital :) a dziecko wcześniak że w inkubatorze?

Gość diankaoli
tak i niedotlenione czeka nas rehabilitacja

Gość diankaoli
tzn już jest w domu ma do tego napięcie mięśniowe

Gość diankaoli
tzn już jest w domu ma do tego napięcie mięśniowe

współczuję a który tydzień? moja córa rodzona w 33tc dostała 7 punktów i do 2 roku życia chodziliśmy do kardiologa bo miała niedomkniętą przegrodę w sercu a dopiero jak miała jakieś 3,5 roku była w stanie rozpocząć naukę sikania bo miała niedorozwój układu moczowego i nie panowała nad tym kompletnie :/ na szczęście na rehabilitację nie musieliśmy jeździć ale i tak swoje przeszliśmy miesiąc w szpitalu z czego ponad 2 tygodnie w inkubatorze a jeszcze mnie ze szpitala wywalili bo nie karmiłam i tylko mogłam do niej przyjeźdzać co 3 dni na dosłownie godzinkę :/ to był koszmar