Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecitognoje

Wierni faceci nie istnieja.

Polecane posty

Gość facecitognoje

Wlasnie sie dowiedzialam, ze moj facet flirtuje sobie z inna. Niby nic powaznego, ale on zawsze powtarzal, ze brzydzi sie zdrada, bo kiedys sam zostal zdradzony. Niech by to chuj strzelil. Jak to rozegrac teraz, jak go zostawic, zeby chociaz troche go zabolalo? Wiem, ze mu na mnie zalezy, bo to widac. Co do milosci, to juz nie jestem tego pewna, ale z zaklamanym gnojem nie mam wiecej zamiaru byc, chociaz to tylko "niewinny" flirt.

Nie przesadzaj, sam flirt to jeszcze nie zdrada. Powiem mu wprost i jakoś to wyjaśnij. Jeżeli zauważysz jego zachowanie to zerwij i tyle.

Gość facecitognoje
A co mnie to obchodzi, ze nie zdrada. Ja nie flirtuje z innym i nie zycze sobie, zeby on to robil, o czym on doskonale wie. Poza tym, pomiedzy nami bylo zawsze bardzo dobrze, seks jest bardzo ok, rozmawiamy o swoich potrzebach, w zyciu codziennym takze ok, a tutaj ten flirt. Kpina. Nie zamierzam wiecej miec nic wspolnego z oszustem.

Gość popierdoIony stawonóg
niestety bo facet to pies na baby.

Podobnie jak i wierne kobiety. Fajnie jest tak uogólniać, nie? :D

Gość facecitognoje
Myslalam ze to juz ten, serio. Jestesmy razem rok. Przed nim rozstalam sie z facetem po 3,5 roku zwiazku, bo tez zaczal sie ogladac za innymi. Wtedy zwatpilam, ze istnieja wierny w 100% faceci. Az poznalam jego. Nigdy go nie ograniczalam, ani nic z tych rzeczy, a tutaj niespodzianka. Szlag by to... :O

Gość macho bandita
istnieją ale to chyba nie ten skoro szuka jeszcze nastepnej :D, szczerze powiem ci tak jesli mial bogata przeszlosc z kobietami to nigdy nie bedzie wierny.....

Gość facecitognoje
Wlasnie nie mial bogatej. Mial przede mna 3 kobiety jezeli chodzi o zwiazek, z dwoma poszedl do lozka, takze nie jest to zbyt wysoki wynik jak na 24 letniego faceta.

Gość facecitognoje
i to zeby z mlodsza, ale ze starsza ode mnie. tyle ze z dwukrotnie a moze i trzykrotnie szczuplejsza ode mnie

Gość facecitognoje
Znaczy duzo. Ale nie zamierzam z nim byc, skoro juz teraz szuka odskoczni kiedy jest miedzy nami naprawde ok. To wyzej o starszej kobiecie to podszyw. ;) Nie wiem ile ma lat ta panna.

Gość macho bandita
aha czyli chodzi o twoja tusze jednak, nie wiem ale chyba sie mogł toba znudzic, czyli to jest typ faceta co lubi rozne cukierki, nie wiem co ci powiedizec nie znam typa ale jesli to co mowisz to prawda to olej gnoja i poszukaj lepszego

Gość facecitognoje
Nie chodzi o moja tusze, pisalam ze to podszyw. Jestem normalnych gabarytow. ;)

Gość macho bandita
popraw nick na moj facet to gnoj a nie faceci to gnoje , bo mnie obrazasz :D, a ja gnojem nie jestem;p

Gość macho bandita
Wrangler :D

Gość facecitognoje
Nie zamierzam sie tak ponizac. Zawsze bylam wierna i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej.

Gość ffffeeeee
Siemens jeszcze generalnie wszystkie stare firmy szwabskie

Gość nastolatka ALA
nie przejmuj sie, nie jest widocznie ciebie wart

Gość facecitognoje
Ide sie napic i obmyslic plan zemsty. Miłego wieczoru! :P

Gość przepis na galaretę z faceta
Przygotować dwie lub trzy sztuki niewiernych samców, rozczłonkować. Nóżki i golonkę oczyścić, gotować aż mięso zacznie odpadać od kości (około 2-3 godzin). W między czasie dodać włoszczyznę, oraz przyprawy. Na koniec przecedzić przez drobne sitko, mięso obrać z kości, wymieszać dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pieprz. Wlać do formy na babkę, lub do innych pojemniczków. Przed podaniem zanurzyć w gorącej wodzie, aby odstało od formy. Udekorować warzywami.

Gość p. anna karenina ;
chyba każdego faceta zaboli, jak mu powiesz że nie jest wystarczająco męski żeby być z Tobą. no i że nie widzisz z nim perspektyw na życie :P

Gość bez przesadyzmow
NIEWINNY flirt podobnie jak i DYSKRETNE ogladanie sie za innymi (oczywiscie w nienachalny sposob i raczej tak aby partner tego nie zauwazyl a co za tym idzie nie poczul sie zraniony) oraz to, ze podobaja nam sie inni (o ile nie zamierzamy krecic z obiektem "sympatii" "na boku") TO NIE ZDRADA!!! Ludzie trwaja w udanych zwiazkach po kilkanascie, kilkadziesuiat lat i trudno mi sobie wyobrazic aby nie zdarzaly sie im ww grzeszki ALE fakt ze chlopak umawia sie z innymi na spotkania przez internet nie jest niweinnym flirtem lecz rzeczywiscie jest wysoce niepokojacy i daje do myslenia...

Gość ehehehehhehhehe
ZDZ nie bedzie zadowolona :D

Gość no własnie, ktoś wie
gdzie się podziewa zdż? zrobiła sobie przerwę czy jak?

Gość ehehehehhehhehe
zdz podobno obrazila sie jak jej ulubieniec zaczal ogladac sie za innymi :D

Gość no własnie, ktoś wie
to za tą konkubinę? zaczynam mieć wyrzuty sumienia :(