Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgajgjgjgjgj

za kilka lat nawet 10 latki beda już sie kurwić

Polecane posty

Gość majdam
Lecz zobacz to w ten sposób. Teraz popularne w europie są rodziny 2+1. A więc populacja europejczyków zaczyna pomalutku zanikać. Co się stanie jeżeli by się okazało, że np.40% to homo? Rodzących się dzieci stało by się jeszcze mniej. a więc zanik ludzi z europy by był o wiele szybszy. Ja się nie boję i tak to wszystko zweryfikuje natura i albo homoseksualizm zaniknie, albo stanie się jeszcze bardziej popularny i będzie sytuacja z "seksmisji" że na świecie będą same kobiety :P

Gość huhuhuhuhuhu
Zboczenie to np fisting, czy transwestytyzm, naprawde trzeba być komicznie zacofanym i nie wykształconym by homoseksualizm uważać za chorobe czy zboczenie.

Gość iipu88
homoseksualizm to choroba, pogódź sie z tym posTępaku :D

homoseksualizm nie jest choroba, a juz napewno nie patologia Sam Bog nie ma plci - to dla tych co wierza w Boga, homoseksualizm na swiecie jest od zawsze, juz w mitologii wiadomo bylo ze Atena np jest homoseksualna Nie ma czegos takiego jak jedyna milosc ktora moga dzielic tylko ludzie przeciwnej plci, milosc i szczescie sa po to by dzielic je z osoba podobna do nas samych - nie zabierajmy wiec milosci i szczecia ludziom tej samej plci - kiedys wasze dzieci moga przyjsc do Was i Wam oznajmic ze czuja sie inni bo kochaja osobe tej samej plci, co wtedy zrobice? wyrzucicie wlasne dziecko za drzwi? bedziecie starac sie go chronic? a moze bedziecie mu wpajac ze mu sie w glowce popierdzielilo i ze milosc miedzy osobami tej samej plci nie istnieje? Szczescie jest najwazniejsze! mi nie przeszkadzaja pary homoseksualne, jestem zdania nawet ze wiecej szczekaja Ci hetero. Trzeba byc tolerancyjnym - nie od dzis wiadomo ze nawet takie zwiazki z dziecmi potrafia stworzyc bardzo cieply dom rodzinny Dla Was to nie do przyjecia, dla mnie gorsi od homo ktorzy adoptuja dzieci by dac im szczescie sa te kobiety ktore bzykaja sie na prawo i lewo i pozbywaja sie problemu gdy cos sie stanie ( problem=dziecko ) Gdyby na swiecie panowala tolerancja i ludzie nie wpierdalaliby sie do zycia innych ludzi, nikt by nie wytykal palcami takich ludzi ani ich dzieci To wy wlasnie doprowadziliscie do tego - bo hetero moze wszystko, a wszystko co inne jest bee i nie do przyjecia