Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgajgjgjgjgj

za kilka lat nawet 10 latki beda już sie kurwić

Polecane posty

Gość Warto zacząć od call canter,
zordonowka Ja wymyślam ? Radzę zainteresować się tematem, potem zastanowić się, kto w tej dyskusji tworzy mity. Widzę, że uważasz, że edukacja nie powinna się dostosowywać do postępu. Pewnie zaraz powiesz, że lekcje biologii należy zastąpić kolejnymi religiami.... http://www.youtube.com/watch?v=6sSqs3jwtWA Dobrej nocy życzę :)

Gość Warto zacząć od call canter,
dla mnie jest chore, zeby uczyc dzieci jakis innych wartosci rodzinnych bo czasy sie zmieniaja. gowno prawda. Jeszcze odpiszę, że dla mnie jest chore uczenie bajek za kasę podatnika. Wyłączam się, a Ty śpij dobrze. Szanuje Twoje poglądy, ja w sumie też szanuje tradycyjną rodzinę, ale na to, że wszystko się zmienia nic nie poradzisz. Trzeba dostosowywać się do zmian...

Gość kooko8877777
jestescie dziwni ludzie... 16 latka w ciąży to za czasów naszych babć była normalka wiec po co ciśniecie wspolczesne 16latki ?

Gość krzyk lub śpiew
argen - dlaczego współczuć? ponadto, skoro dziecko homoseksualne rodzi się ze związku heteroseksualnego pełnego "wartości rodzinnych", to należy współczuć dziecku czy rodzicom? a może w ogóle współczucie nie jest TYM uczuciem?

do czego to doszlo, ze osoby heteroseksualne sa "tepakami" z "wstecznym" mysleniem. Gowno bedziecie mieli a nie rowne prawa.

wspolczuc dlatego, ze dziecko takie moze miec skrzywiona patrzenie na siebie i swiat, pewnie wszyscy slyszeliscie o kilkuletnim chlopcu, wychowywanym przez lesbijki, ktory w wieku tam mniej niz 10 lat on juz wie, ze chce byc dziewczynka, no prosze was.

Gość Ruch PALIKOTA WYGRA WYBORY
Gowno bedziecie mieli a nie rowne prawa. Powalający argument, widzę, że w swoich postach często odwołujesz się do słowa "gówno". Zabójczy poziom. Przeczytałem wszystkie Twoje wypowiedzi i nie dziwie się, że koleś, który z Tobą gadał poszedł spać. :D

zwolennikow? phi. powodzenia zycze, polska to polska, zawsze nietolerancyjna, zawsze beda was w mordy lac ;]

zobaczymy co bedziemy mieli, na razie wszystko idzie do przodu, a mamy coraz wiecej zwolennikow, wiec bedzie coraz lepiej Dokładnie, zwolenników braku postępu ubywa...

Gość krzyk lub śpiew
jasny gwint! "skrzywioną psychikę"? to wytłumacz, jak mu ta psychika została skrzywiona przez heteroseksualnych rodziców? że "zostało" gejem lub lesbijką?

polska to polska, zawsze nietolerancyjna, zawsze beda was w mordy lac No proszę, nie dość, że brak poziomu to i wiedzy historycznej. :D Ja Cię poziomu uczyć nie zamierzam, stwierdzam tylko fakt jego braku, sama to zresztą pokazałaś.

HOMOSEKSUALIZM to nie zaden postep!!!!!!!! WY macie wypaczone podejscie do zycia :O

Gość krzyk lub śpiew
no właśnie, na takie pytania jakoś brak odpowiedzi lub kontrargumenów w dyskusji...

Pamiętaj dziewczyno, kiedy kończą się frazesy, zamiast się powtarzać, warto pomyśleć nad argumentami.

Gość krzyk lub śpiew
oczywiście, że to nie zaden postęp. homoseksualizm istnieje od wieków przecież :D

dzieci... ja wiem... byla moda na emo, potem na hipsterow, teraz jest moda na gejow ja rozumiem, jestescie mlodzi, chcecie sie wyszalec, chcecie byc orginalni spoko. ale nie ludzcie sie, w polsce nie dostaniecie zadnych specjalnych praw;] i zaden palikot wam w tym nie pomoze.

zordonowka Czy ktoś napisał, że homoseksualizm jest postępem ? Jakim cudem może być "postępem" coś, co było od zawsze (Rzym, Grecja starożytna...przykłady), postępem jest świadomość, wiedza i tolerancja, a przede wszystkim samodzielne myślenie.

dzieci... ja wiem... byla moda na emo, potem na hipsterow, teraz jest moda na gejow ja rozumiem, jestescie mlodzi, chcecie sie wyszalec, chcecie byc orginalni spoko. ale nie ludzcie sie, w polsce nie dostaniecie zadnych specjalnych praw;] i zaden palikot wam w tym nie pomoze.

Gość ffffeeeee
wiadomo, że anal jest nienaturalny zarówno u hetero jak i u dwóch pedałków tacy ludzie mają skrzywioną psychikę na te tematy, co nie znaczy że nie mogą się spełniać w innych dziedzinach życia, być przyjaciółmi ale ja ich nie toleruję jako grupy bo w Polsce już za mało dzieci jest

Gość krzyk lub śpiew
swoją drogą, mnóstwo dawniejszych "bezeceństw sprzecznych naturze" stała się na przestrzeni lat sprawami powszechnymi dzisiaj, więc to takie cofanie kijem Wisły

Jeszcze się zdziwisz dziewczyno :). Pisałaś, że Jesteś rocznik 90, dorosła się wielce znalazła :D

Gość wyolbrzymiacie..
Demonizujac wspolczesnych kilku-kilkunastolatkow, oczywiscie czasy sie zmieniaja i w wielu aspektach roznia sie oni od nas gdy bylismy w tym wieku dlatego zwycajnie nie rozumiemy ich mentalnosci ale juz starozytni egipcjanie narzekali na im "wspolczesna mlodziez"...Obecni nastolatkowie to (abstrahujac od faktu oczywistego, ze nie jest to zaden monolit ale kategoria silnie zroznicowana) w wiekszosci normalne dzieciaki borykajace sie z ponadczasowymi problemaami a nie jakas sklonczona patologia (przypadki ekstremalne zawsze sie zdarzaly ale obecnie sa wyolbrzymiane w masowych mediach ktore na nich zeruja tworzac wykrzywiony obraz rzeczywistosci). Nie chce nikomu wmawiac, ze galerianki nie istnieja a zabawa w sloneczko to miejska legenda (chociaz mam takie podejrzenia)ale jestem przekonana ze stanowia one raczej margines a nie norme. Rozsmieszaja mnie osoby wieszczace upadek obyczajow i zmierzch cywilizacji apoteozujace rownoczesnie "czasy dawniejsze" jako zloty wiek historii kiedy to ludzie byli przyzwoici, zyli dostatnio a wszelkie spoleczne zlo czy patologie nie mialy racji bytu. To sa niedoinformowiani ignoranci ktorzy posiadaja braki w edukacji a dodatkowo wierza w to w co chca (wczesneij tez bylo do dupy , nawet w wielu kwestiach daleko gorzej niz teraz zwlaszcza jezeli chodzi o poziom swiadomosci, rodzaj mentalnosci oraz wrazliwosci spolecznej ale i warunkow zycia)...na zakonczenie cytat ktory znakomicie tlumaczy zacietrzewienie niektorych forumowiczow: NAJWIEKSZA WADA MLODZIEZY JEST TO ZE JUZ DO NIEJ NIE NALEZYMY. PS a co do homoseksualizmu to obiektywnie jest on zjawiskiem jak najbardzien naturalnym poniewaz wszystko co natura stworzyla jest naturalne wlasnie.A to jak je oceniamy zalezy on naszych subiektywnych przekonan ktore nie maja statutu prawdy objawionej oraz jedynej slusznej...

"kilka dresow i takich zordonowek, probujacych zahamowac rozwoj, ale to oni beda szykanowani " buahahahahaah naprawde myslicie, ze tak opanujecie swiat, ze bedziecie szykanowac heteroseksualnych? hahahahaha gdybyscie sie tak nie aranzowali z tymi swoimi orientacjami to nikt by sie was nie czepial, ale wy jestescie zbyt chciwi, chcieli by praw specjalnych...pfff

ffffeeeee Proponuje się zapoznać z tym, jak wygląda orgazm i w jaki sposób się go w naturalny sposób osiąga. Tak to natura ustaliła, w jaki sposób można pisać, że to nienaturalne ?

Gość krzyk lub śpiew
zordonowka, czy Ty potrafisz prowadzić normalną dyskusję? czy bez personalnych wycieczek nie potrafisz cię obejść?

zordonowka Nikt nie chce dyskryminować homo ani hetero, ale dla Ciebie poparcie jednej opcji oznacza atak na drugą. To jest właśnie głupota. Śpijcie dobrze - pozdrowienia dla myślących.

oj zordonowka ty tepaku Wiem, że to nie od wieku zależy :). Ale rozbawiła mnie jej wypowiedź. Ja jestem parę lat od was starszy i działam w polityce, oczekując zmian :D Idę spać :P