Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RuCCCoLLLa

KOBIETY W POLSCE MAJĄ TAK MAŁO CIUCHÓW I UBIERAJĄ SIĘ BEZNADZIEJNIE!!!

Polecane posty

Gość nieoNN
ja np uwielbiam Coco madmoiselle,kiedyś używałam też Passion Dance z Avonu.Strasznie mocne są ale ładnie sie"utleniają".

przy drogich cieniach do powiek, szminkach czy błyszczykach płacicie za markę, skład tych kosmetyków jest taki sam coco chanel czy błyszczyk z bazaru, taka prawda. Poza tym nikt nie zwraca uwagi na ciuchy tak bardzo jak same kobiety. Większość facetów ma to w dupie, ewentualnie zauważy krótka mini czy głęboki dekolt, a chustkę czy spinkę do włosów zleje. Więc pieprzenie, że faceci zdradzają, bo ich kobiety nie ubierają się gustownie to kula w płot. :)

Gość ddomia
Ta co wkleila te zdjecia na poprzedniej stronie. Dziewczyna w zoltym sweterku, gdyby go miala na sobie jakas znana pani od razu uznalabys ze to super look. Sama jako przyklad pokazalas babke w powyciaganej szarej bluzce tylko dla tego, ze ma ja na sobie zgrabna i ladna kobieta.

Gość laluna88
ale sie usmialam. autorko ty widzialas kobiety w Anglii? a w ogole czemu tak krytykujesz Polske? ludzie jak wszedzie indziej.

śmiech mnie ogarnął. Tak, tak - polki to bezguścia totalne- natomiast włoszki, niemki, angielki, holenderki, a z całą pewnością już amerykanki to królowe stylu :D :D :D Niestety autorko- to co oglądasz w kolorowych gazetach to nie rzeczywistość. Każdy ubiera się w to co lubi i przede wszystkim w to, na co go stać. Nikomu nic do tego czy ma buty CCC czy torebkę od Prady. Nic po markowych, drogich ubraniach, jeśli z człowieka wylewa się próżność i pogarda dla innych

Gość nieoNN
Autorka wrzuciła zdjęcia celebrytek,które z przebieranek uczyniły cel życia(Kim Kardashian) i sądzi że tak właśnie wygląda zwykła Angielka czy Amerykanka.Wniosek:w dupie była gówno widziała.

Gość Królewna na zamkowej wieży
A pomyślałeś, że może najzwyczajniej, ktoś nie m pieniedzy by miesięcznie wydawać kilka tysięcy na wyglad ? realia Polskie sa jakie są. Zarabia się niekiedy najniższą krajową i skad niby brać kase na swoje zachcianki ? Teraz jest nawet ciężko o pracę w sklepie, kilka osób na jedno miejsce się zgłasza. Mój kolega przykładowo od 2 lat szuka pracy. W sumie mówi ze mógłby wszedzie pracować a nigdzie go nie chcą :( No więc się zastanów chłopie zanim zaczniesz krytykować Polki. My i tak nie ejsteśmy najgorzej ubrane przy tych ochłapach jakie dostajemy z pensjii. Naprawde trzeba nieźle się nagimnastykować by dobrze wyglądać za małą kasę

Gość kurdekura
Moz enie benzadziejnie. Niektóre ubierają się z gustem. Nie generalizujmy. Mnie np. nie stac, żeby kupowac sobie nowe ciuchy, jesli trafie na cos w lumpeksie to jest dobrze. Jesli kobiety mogłyby na SIEBIE TYLKO (kosmetyki, ubranie, zabiegi) przeznaczać około tysiąca, dwóch miesięcznie wszystkie byłyby piękne:)

Gość WaldasWielgas
Tak naprawdę to nawet najpiękniejsza dziewczyna nie reprezentuje sobą nic jeśli nie ma poukładane w głowie. To się tyczy Ciebie autorko. Możesz mieć i pudry za tysiące, ale to tylko opakowanie. Facet patrzy na figurę i to co kobieta ma w głowie, a w dupie ma ciuchy i makijaż. No chyba, że jest dżolerem z dyskoteki to już inna sprawa.

Gość Królewna na zamkowej wieży
Dokładnie ja tez poluje na okazje w lumpku i czasem mi się uda coś ciekawego wygrzebać. Niekiedy znajomi pytają skad mam taka i taka bluzkę albo spódniczkę. Na wyprzedaże w galeriach tez zagladam. Myślę że ubieranie się z klasa nie zalezy od zasobu portfela, tylko od fantazji i umiejętnosci łączenia poszczególnych części garderoby. Może autor jest właśnie takim dyskotekowym żelkiem ? ;-D Ale nawet mój bardzo wybredny kolega , dostrzega ładne dziewczyny ;/ cos nie tak z toba autorze :(

Gość proekozielona
cyt. ...nic dziwnego, że nie ma u nas sklepów najlepszych projektantów! a nawet w Rosji są! Popsikana perfumami z Avonu, na nogach buty CCC/Deichman, błyszczyk z osiedlowej drogerii za 8 zł , włosy pofarbowane w domu farbą z promocji za 15 zł i... MNIEMANIE O SOBIE- POLKI SĄ NAJLEPSZE NA ŚWIECIE! ależ masz pojecie dziewczyno ;)))) zapomniałas o sieciowkach typu Zara i inne. Jesli jest nowa kolekcja, jest puszczona na cała Europę ;)) poczytaj sobie trochę. Aha, nie mierz wszyskich jedna miarą w swojej tam pipidówie :)

ciuchy mam z lumpka bo lubię szukać cudów perfumy oryginalne bo mnie stać błyszczyk lubię rimmel to chyba nie cudo ani nie syf, zresztą, co mnie to a buty mam od Labotine po Ecco i CCC też mam do stajni. Zależy do czego i kiedy co mi potrzeba nienawidzę tego, że w PL po zakupy trzeba się ładnie ubrać i drogo ( a nie wygodnie na godziny łażenia) bo dziwy zza lady oceniają cię i traktują po ubraniu. Polecam zakupy W UK , jak ktoś może :) i mam w dupie co kto o mnie sądzi, poza moim mężem.........................

Gość wiatr znad wydm_____
Wolę wyjazd w Bieszczady czy na Mazury niż błyszczyk za 80 zł ( w życiu tyle bym nie dała za takie nieistotne badziewie!). Mam niesamowite szczeście, że mój partner też woli przyjemności typu marsz z plecakiem po górach niż strojenie się w markowe ciuchy. Jedyne markowe rzeczy jakie kupujemy to sprzęt sportowy:) I jakoś żyjemy:) Nie zdradzamy się, szanujemy,śmiejemy się z podobnych rzeczy, lubimy spędzać wspólnie czas:) Nie rozumiem kobiet dla których wyznacznikiem pozycji społecznej i wartości człowieka jest firmowy ciuch na grzbiecie :-0 Ze niby co? Przez ten niebanalny ciuch i ona nabierze wartości i stanie się wyjątkowa??? zal...