Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RuCCCoLLLa

KOBIETY W POLSCE MAJĄ TAK MAŁO CIUCHÓW I UBIERAJĄ SIĘ BEZNADZIEJNIE!!!

Polecane posty

Gość RuCCCoLLLa

...nic dziwnego, że nie ma u nas sklepów najlepszych projektantów! a nawet w Rosji są! Popsikana perfumami z Avonu, na nogach buty CCC/Deichman, błyszczyk z osiedlowej drogerii za 8 zł , włosy pofarbowane w domu farbą z promocji za 15 zł i... MNIEMANIE O SOBIE- POLKI SĄ NAJLEPSZE NA ŚWIECIE! A wiecie, że w żadnym innym kraju w europie rozowy z powodu zdrady nie są tak powszechne jak Polsce? Skoro mamy takie piękności, to dlaczego mężowie je zdradzają? Z powodu ZANIEDBANIA! Zaraz będziecie pisać, że WY jesteście ubrane przepięknie, gustownie , z klasą- GUZIK PRAWDA! gdyby tak było inaczej by wyglądały kobiety na ulicach! SZARE MYCHY!

Gość idź juz mamusiu
następna pojebuska ja nosze majtki prawdopodobnie za tyle ile ty miesięcznie zarabiasz i jakos nikogo nie oceniam a buty z CCC tez mam bo ladne byly chociaz za 50 zł :P ty ubieraj sie w ciuszki z gornej polki i metek nieodczepiaj prostaku

Gość RuCCCoLLLa
chodzi mi o laski z przedziału 19-27 lat, nie o stare zaniedbane lochy:)!

Gość ja pomooooge
Napisze mały esej. Kobiety w Polsce są nauczone, ze mają być ładne i miłe żeby znaleźć męża, a po ślubie się zaniedbują. Taka prawda. Często nie mają żadnych ambicji zawodowych ani własnego zdania, są potulne, ciche i faceci zaczynają szukać przygód. Dają się maltretować fizycznie i psychicznie i cierpieć "bo on mnie kocha dlatego tak się zachowuje" a facetowi się nudzi taka głupia kobieta, dająca się sobą pomiatać i szuka gdzie indziej.

Gość idź juz mamusiu
napewno niewidziala bo takie farmazony pisza tylko ci co nic nie maja i w dupie byli gowno widzieli

Gość rasowa POLLLLLLLLLLLLKa
hahah ja nosze czasem buty z deichmana i ccc ale tandetne są, nie chodzi o to że brzydkie, ale kiepskie jakosciowo, psują się, blyszczyk z osiedlowej drogerii rosman za 10 zł zgadza sie, ale jest bardzo fajny, nie wiem po co miałabym dać 8 razy tyle, skoro on jest wystarczająco dobry? wlosow nie farbuję, mam swoj naturalny kolor piekny :) więc oszczędzam, ale za kase urody nie kupisz, zdrady są bo tyle pokus dookoła :) trudno żeby w holandii czy wielkiej brytanii zdradzali, tam faceci tylko byle zachlać i ruchać swoje brzydkie kobiety :) skoro w Polsce tyle zdrad to znaczy, że Polki są gorące :) nie to co śmierdzące włoszki czy wąsate hiszpanki

Gość RuCCCoLLLa
ja pomooooge MASZ RACJE!!! "nie kupie sobie tego boskiego biustonosza , za tą cenę mogę kupić nowy abażur do sypialni" a tak naprawdę facet ma w dupie abażur i sto razy w sypialni wolałby kociaka w seksi staniczku !!! same sobie robimy "pranie mózgu", że musi być posprzatane, ugotowane, a na siebie mamy nie wydawać kasy! to wszytko jajo prawda! potem faceci odchodza od takich "cierpiętnic" i tyle- dobrze robią!

ja pomoooooge ma rację, w Polsce najwiekszą ambicją większości kobiet jest zaciągnięcie faceta przed ołtarz. Wiele traktuje ślub jako "osobisty sukces" :O potem latają ze szmatą, brudne zaniedbane, zapracowane, byle tylko facet miał wszystko pod nosem, a facet i tak wybierze piękna, wolna i niezależną, nie tą która mu pierze gacie :)

Bo ciuchy są tandetne i wszystkie takie same, wiszą na wieszakach od kilku lat i są robione masowo. Wejdź do pierwszej lepszej sieciówki to się przekonasz. Cięzko znaleźć coś oryginalnego i gustownego, trzeba dobrze poszukać a nie zawsze jest na to czas

rasowa POLLLLLLLLLLLLKa jak lecisz tylko na wygląd faceta a nie widzisz tego że ma Cie gdzieś to nie dziwne. Pewnie wielu bycie na rękach nosiło ale ich odrzuciłaś wiec nie marudź

Gość RuCCCoLLLa
u nas takie sieciówy jak Zara czy Mango- to już dla większości drogie sklepy

lecę na wygląd, ale nie oszukujmy sie, jesli facet ma mnie gdzies to ja jego też, nie bede z brzydkim tylko dlatego że nosiłby mnie na rękach, układ ma być równy, partnerski

Śmiech na sali. A co z kobietami, które stać na ekskluzywne rzeczy, ale szkoda im wydawać fortunę na ciuchy ??

Gość 3423423423
nawet w Rosji są... ale żeś pojechała... :( W rosji sa najbogatsi ludzie, tzn, ta części sporo zarabiajaca, Rosjanie wykupili całe lazurowe wybrzeże.... Podobnie jak u nas kraj skrajnosci... a co do ubierania - to w Polsce ludzie przesadzają pod tym względem i nawet do sklepu ida w szpilkach i kreacjach, na zachodzi na zakupy chodzi się w dzinsach i adidasach

Tak, najczęście buty kupuję w Deichmannie. Za błyszczyk nie dałabym więcej niż 20zł (chyba, że dostaje od kogoś w prezencie). Zdarza mi sie kupować w sh. A dlaczego? Bo zwyczajnie w świecie nie mam kasy na projektantów i drogie marki! Jak większość kobiet.

nie farbuję włosów bo wolę swoje naturalne ,kupuje ciuchy w sieciówkach typu h&m ,zara ,bershka (żadne nadzwyczajne marki-ciuch ma być ładny i fajnie lezeć a nie być drogi).Perfumy akurat używam markowe bo są trwalsze i lepsze jakościowo ,tak jak niektóre kosmetyki.Ale buty w ccc albo w deichamnie czasem fajne mają a na allegro czasami za 50zl można kupić jakieś fajne...co z tego że będe kupować wszystko drogie i markowe a niekoniecznie ładne? BO NIE WSZYSTKO CO DROGIE JEST ŁADNE I DOBRE JAKOŚCIOWO

Gość jana 24
Ales autorko pojechala-tak buty kupuje w ccc,blyszczyk mam za 6 zl,perfumy z avonu tez sie znajda Ciuchy wyszukuje tanie-targi,ciucholand,w galeriach rzadko bo mi sie nie podobaja masowo robione łachy I co, dobrze mi z tym,na projektantow nie mam kasy Maz nie zdradza,dziecko piekne i zadbane tez jest,mieszkanie jest,wakacje sa Mi tyle do szczescia wystarczy :)

j.w ubranie ma być ładne, wygodne i modne, na chuj mi metka? Buty też najczęściej w Deichmanie lub w CCC kupuję.

Gość fgfhjhljk;l
wszystkie buty się psują, nawet te za 1000 zl kretynko

byłoby super, gdyby kobiety na polskich ulicach ubierały się tak: http://cdn.indulgy.com/Vz/tT/OB/171840542001658143WoLm9ps0c.jpg http://4.bp.blogspot.com/-ihdtqoBzFGI/TbBA7tHmx3I/AAAAAAAAA7A/jCDq5cPj1mc/s1600/intrigue.jpg http://www.pkhits.com/wp-content/uploads/2012/04/Kim-Kardashian-Street-Style-2012-5.jpeg NIESTETY JEST TAK: http://imageshack.us/photo/my-images/22/img1470b.jpg/ http://i.pinger.pl/pgr425/ca2ce933000026954d984109/P1011653%20.jpg . przecież można ubierać się w sieciówkach i lumpeksach! można ubrać zwykłą białą koszulę i czerne jeansy, dodać kolorową kopertówkę i bajeczne szpilki- i już wygląda się super! a u nas na ulicach szaro-buro, klonowo i smutno :(

Gość a ja kupuję farbe
za 5 zł błyszczyka nie używam a buty to w ccc i to na przeceni za 19,99 lub 29,99, droższych nie kupuję :P A mój mąz jeszcze wrzeszczy, że zamiast szmat mogłabym coś do domu kupic...

a mój facet co parę dni wspomina, że cieszy się, że nie jestem panienką dla której liczą się tylko ciuchy, kosmetyki i fryzjer, bo mu niedobrze jak widzi takie wyfiokowane nie wiadomo co, co widać od razu, że do lustra przyklejona godzinę rano, a jak zmyje te wszystkie swoje super drogie kosmetyki to strach światło zapalać. :)

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
cena ciuchów nie zawsze świadczy o tym jak wygladają a Rosjanki co niektóre sa bardzo bogate wiec je stac na markowe ciuchy ,a Polek nie wiele stac

A chocby nawet, to CO Z TEGO?? Wiem ze to prowo, ale mimo wsztsko istnieje mnostwo ludzi, dla ktorych buty lub marka blyszczyka jest wyznacznikiem czlowieczenstwa. Przykre.

Gość nieoNN
my,Polki nie doceniamy potęgi dodatków: chusta ciekawie opleciona wokół szyi czy niebanalna biżuteria mogą zupełnie odmienić strój. Detale są ważne.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
poza tym gdybyś była taka światowa to zobaczyłąbyś pewnie jakie niemki nie raz są zaniedbane , albo angielki , tłuste włosy , wiszące ciuchy itd włoszki np ubieraja sie za to bardzo tandetnie . lubią dużo złota , rosjanki nawet na plaże wychodza czasem w złotej bizuterii i wymalowane

Ja tam sie ubieram ladnie ale tanio np bluzki do 60zl nie drozsze mam troche firmowych ubran ale te tansze tez sa ok.po prostu jak kobieta jest ladna i zgrabna to we wszystkim jej ladnie i nie musi cudowac .a co do wlosow to natural rzadzi i jest na topie oszczednos na fryzjera i ladny wyglad

Gość nieoNN
O ile tusz do rzęs wolę miec dobry,markowy, to samo perfumy to błyszczyk może byc nawet za 5 zł-tak samo iskrzy na ustach jak ten za 30