Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna..

brak zaufania co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość martyna..

moj facet przez ostatnie 2 miesiace nabroil sporo i pare razy mnie zawiodl. zaczelo sie od tego ze zauwazylam ze za bardzo zafunflowal sie ze swoja kolezaneczka przelozona z pracy. najpierw byly zdjecia w telefonie z imprezy firmowej. on caly czas twierdzil ze nie ma nic do ukrycia i rzeczywiscie moze nie mial. ale od 5 lat po raz drugi mialam instynkt tropiciela no i znalazlam jak sobie pisal z nia jak lizal jej tylek tekstami, i umawial sie za moimi plecami na kolejna firmowke byla tam wzmianka ze pojdzie tam abym ja sie nie dowiedziala. wiecie te imprezy to wyskok do baru w 5 osob.. jasie wkurzylam i wtedy stwierdzilam ze mnie z nia zdradza i mu to wyrzucilam, ale on i tak wypieral sie ze z nia na 100% nic. w koncu poszlam z nim pozniej byla impreza u nas w domu olal mnie kompletnie wiec postanowilam ze to koniec, zatrzymal mnie przeprosil tamta dziewczyna byla dla mnie bardzo nie mila chyba nawet zazdrosna o mojego, mimo ze mezatka. ale takie najgorsze.. moze pomysala przez te teksty ze x na nia leci i naopowiadal jej podobno ze go na smyczy trzymam, biedak ale sie wyzalil!! olsnilo go i przyznal ze przegiol , ze nie potrafi mi wytlumaczyc ze nie ma nic na swoja obrone, obiecal ze sie zmieni i przestanie ludzi z pracy traktowac jak swoich przyjaciol ze z nimi tylko praca, a poza praca zadnych imprez. no i przez ta dziewczyne bylo duzo nieporozumien miedzy nami. a teraz znow mnie oklamal powiedzial ze musi wczesniej jechac do pracy bo mu szef kazal a pojechal po nia.. bo nie miala niby jak dojechac 30km!! i znow tlumaczyl mi sie ze jest mi wierny jak pies ze mnie kocha i wogole ze dla mojego dobra ,mnie oklamal zebym nie byla zla. rece mi opadaja juz sie nie wsciekalam powiedzialam tylko ze zalosny jest co o tym sadzicie bo on za namowa kolegi stwierdzil ze dobrym wyjsciem bedzie jak pozmienia sobie hasla w swoich wszystkich portalach zebym juz nie snula nie myslala, jego kolega mu tak powiedzial ze w jego zwiazku to pomoglo wiec naiwniak zrobil to samo a dla mnie to kolejny znak ze cos ukrywa. czy to ja przesadzam?:) co myslicie o zmianie hasel?

Gość martyna..
wiem ze to jest troche dziecinne, ale mysle ze bardziej obiektywnie to widzicie. bo po tym jak on pozmienial te hasa naprawde mysle, ze to ze mna cos nie tak , ze to ja jestem zazdrosna i nie wiem ;) juz sama odpowie ktos

hasła do portali czy poczty to prywatna sprawa każdego człowieka i nie powinnaś w nich grzebać. Każdy ma prawo do odrobiny prywatności. Pomijając ten fakt, wydaje mi się, że Twój facet okłamując Cię wystawia sobie wizytówkę. Ktoś, kto przywykł do kłamstwa będzie kłamał, nawet nie mając nic na sumieniu. Życie z kimś takim to męczarnia. Ja bym sobie odpuściła. A to, że dziewczyna jest mężatką o niczym nie świadczy. Mój facet opowiadał mi, że miał w pracy taką mężatkę, która sypała niemoralnymi propozycjami na każdym kroku. :/

Co sądzimy? Soryy ale jesteś głupia jak but i niestety zasługujesz na takiego idiotę. I tyle w tym temacie. Skoro nie masz szacunku sama do siebie to nie wymagaj tego od innych. Olewa Cię do granic możliwości, a Ty jesteś naiwna...

Gość pieróg ruski
Nabroił czy nie i tak z nim zostaniesz bo w końcu żal przystojniaka zostawiać....

Gość karczmareczka 123
kto spotkał faceta który przyznał się do zdrady?! :D

D jak Dupa chyba ma rację. Twój facet to oszust. Miłość jest ślepa, nawet gdy prawda co chwilę prztyka Cię w nos, Ty wolisz słuchać serca:) A powinnaś pogonić dziada:) Ps Czy mąż tej pani wie o zażyłości łączącej ją z Twoim kłamczuszkiem?

Gość IRONicznYMEN
Źle się w zwiazku czujesz. On mimo to trwa w tym. Wniosek? Kupa. Zostaw go i tyle. Bedzie jak pies za toba latał a jak bedziesz ulegać kłamstwom toś sama sobie winna i zaslugujesz na to. Proste.

Gość to ja autorka..
nie wiem czy jej maz o tym wie. wiem ze odkad x tam pracuje to zakolegowal sie z jej mezem. ostatnio mam wrazenie ze nie mam faceta tylko łosia. i wraz z mezem wymyslili ze x po nia przyjedzie. poprostu nie wiem co mam myslec juz o tym bo przez nia juz raz prawie sie rozstalismy. moje rzeczy sa spakowane od dwoch dni. a kiedy nawet chcialam jechac na kilka dni do siebie to szybko przylecial i zaczal mi prawic te swoje moraly. "ochlon i zastanow sie czy dobrze robisz". wczesniej mi napisal ze nie wie dlaczego mi nie powiedzial odrazu,ze "moze to strach przed toba""tylko dlatego zebys nie byla zla" bo ona go kiedys odwiozla do domu.. i musial sie zrewanzowac.. a s haslami stwierdzil ze jak bede cos potrzebowac to on zaloguje i sobie popatrze! zrobilam w odwecie to samo, nawet admina swojego dodalam:)

Gość 99492
juz bardziej olac Cie nie moze a Ty wciaz masz klapki na oczach i tlumaczysz go:O na moje oko to zdradzil Cie albo zdrada jest tuz tuz,zbyt blisko sa juz razem i widac ze maja sie ku sobie ,dzialaja za Twoimiplecami a Ty udajesz ze jest ok:O

Gość to ja autorka..
mam klapki wiem wiem, niby mowia ze jak faceci zdradzaja to z brzydsza niz maja. i jest taką wieśniarą. na poczatku jak zaczal tam pracowac to opowiadal o niej , nawet chcial ja wygryzc ze stanowiska i mowil ze jak ona sie ubiera i wyglada na 35 lat . widzialam ja rzeczywiscie tak wyglada a ma 29. nie wiem naprawde nie wiem, nasz wspolny kolega powiedzial ze przesadzam. a mojemu nie wierze w te bajki, ze przegial jak do niej pisal, ze zmienil to. teraz jak o niej mowi to , ze ona ma tak przekichane bo ma tyle obowiazkow. denerwuje mnie ze przez nia mnie oklamuje, a potem mi mowi nie gniewaj sie przeciez wiesz ze cie kocham.. nie wiem co mam myslec to po co te hasla pozmienial, probuje mna manipulowac? ustawiac? ze niby bedzie lepiej, zebym nie zobaczyla glupiej rozmowy bo mu awanture zrobie, bo jestem zazdrosna. szalu dostaje

Gość OLej kretyna
ten burak Cię okłamuje, albo jest tak strasznym pantoflem że ona owinęła go wokół palca i boi się jej odmówić... powinnaś olać barana żeby się płaszczył przed Tobą i zobaczył co może stracić... w przeciwnym przypadku Ty możesz stracić ...

Gość jestes slepa autorko
czy cholernie naiwna? on i ta jego koleżaneczka smieja się z ciebie za plecami , jak mozna byc tak slepa i wierzyc frajerowi który juz lata z hooojem na wierzchu za obcą babą ty tego nie widzisz czy nie chcesz widzieć? jestes posmiewiskiem tych dwóch bo o jakimkolwiek uczuciu do ciebie nie ma juz mowy , ma ochote i uczucia do tamtej dziewczyny a dla ciebie co ma? wyjdz z tego z twarza i puść wolno frajera a zobaczysz jak sie zachowa , poleci lizać dupe nowej nie trzeba być alfa i omega zeby to widzieć

Gość Chlopak chce sie ustawic
Mimo, ze byla wiesniara, jak mowil a ty mu w tym przeszkadzasz ;) Usun sie a najlepiej odejdz, daj im sie swobodnie poruchac ;) On ma cie w dupie, ale ty mu jeszcze w nia wchodzisz :)