Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikarella

Do kobiet które miały tylko jednego partnera seksualnego.

Polecane posty

Gość pikarella
asdszgnmj A co chcesz mi tam napisać innego niż tutaj co?;)

Gość pikarella
Słuchajcie wracam za pół godzinki - ale wy kontynuujcie temacik - ciekawe uwagi widzę;)

Gość ja tez taka bylam:P:P
pikarella po to ja nie wiedzialam, co sie ze mna dzieje :):)w ciagu 2 godzin kochalismy sie chyba 3 razy On ma niespozyte sily i fantazje i idealnie do mnie pasuje, nie wiem skad on wie, ale wie kiedy i gdzie dotknac, jak dotknac JEZU jak sobie przypomne to ....... odlatuje :)

Gość no chyba
pikarella - a sama z sobą? też nie masz orgazmów?

Gość bvghjm
wiecie co tak sie zastanwaim a jak to się ma do facetów co? wiadomo facet kobieta troche inaczej przezywają seks tak facet z jaką by nie spał zawsze bęzie mu dobrze zawsze będzie miał orgazm jeżeli chodzi o kobiety to nie ukrywajmy facet musi sie nieźle postarać zeby miała orgazm i teraz tak kobieta która ma faceta który nie dba o jej potrzeby nie dba o ot zeby miała orgazm może myśleć o innym tak ale facet który jest z jedną kobietą będzie też po jakimś czasie myślał o innej?

Gość dziewica orleańska 1972
Wyszłam za mąż jak miałam 21 lat, z miłości. Chodziliśmy ze sobą 3 lata. Przed nim nie poszłam do łóżka z żadnym innym, bo wiedziałam,że nie są tymi jedynymi. Okazji było naprawdę dużo, ale nie chciałam rozmieniać się na drobne.Nigdy też nie paliłam papierosów i nie piłam wódki. Nie ciągnęło mnie do tego, a palenie czy picie dla towarzystwa to dla mnie głupota.Mam prawie 40 lat i nigdy nie zdradziłam swojego męża. Czasami zastanawiam się jakby to było z kimś innym, ale satysfakcjonuje mnie to co mam. Nie zamierzam zdradzać swojego męża, bo nie widzę w tym dobrych stron. Jeśli trafię na kogoś ,z kim będzie gorzej, to będę żałować. Ale co w sytuacji, gdyby sex z innym był totalnym odlotem?

Gość bvghjm
dziewica gratuluje:) a miałas okazje do zdrady? a seks z męzem nie jest fajny?

Gość damska torebka 33
ja jestem tylko z jednym, z nikim innym nie byłam i na pewno bym nie chciała z nikim innym. Jest mi z moim najlepiej, niczego się nie wstydzę, mogę robić w łóżku co chcę, nieważne co jedna osoba wymyśli to druga od razu się dopasowuje a on mnie zna tak dobrze, że wie co mi sprawia przyjemność i czerpię tę przyjemność kilka razy dziennie, od 15 lat.

dziewico ja tez mialam watpliwosco, a co jak z innym bedzie tak samo lub gorzej? a ja idac z nim do lozka zlamie wszystkei swoje zasady i sie okaze, ze nie warto bylo ? ale zaryzykowalam (duzy udzial ma w tym to, ze maz mnie nie szanowal i zdradzal i nie czulam sie zobowiazana do wiernosci wobec niego) i NIE ZALUJE po prostu ja nie wiedzialam, ze to moze byc takie cudowne :):)

Gość bvghjm
ja tez taka byłam wiedzialas że mąż Cię zdradza, to po co z nim byłaś dalej trzeba było rozwód brać

Miałam okazje do zdrady i ciągle mam. Jestem chyba atrakcyjna , bo nawet koledzy męża każą mu mnie pilnować. Kocham swojego męża i w łóżku jest nam dobrze. Moja praca sprzyja nawiązywaniu znajomości, ale zamierzam być wierna. Gdyby jednak mąż mnie zdradził, nie miałabym też skrupułów.Jestem Skorpionicą , namiętną ,lojalną i wierną, ale wszystko ma swoje granice.

Gość pikarella
Podczas masturbacji zawsze mam orgazm - nawet kilka - z tym nie mam najmniejszych problemów. Podczas sesku z męzem nigdy nie miałam orgazmu. Cały problem polega na tym jak ktoś tu pisał,że o orgazm u kobiety trzeba się postarać - wiedzieć gdzie i kiedy dotknąć, jak dotknąć, jakie tempo, pozycję narzucić. I przede wszystkim potrzaba czasu. Mój małżonek bardzo szybko kończy - ja się rozkręcam u niego już po wszystkim. czasami kochamy się drugi raz ale i tak nic z tego. Z upływem czasu widzę nieporadność męża. Ja mu pokazuję co lubię, mówię kiedy robi mi dobrze a on zamiast się na tym skupić "kombinuje" dalej i podniecenie opada. No generalnie dużo by tu gadać. Seks mnie nie satysfakcjonuje i już.

Gość bvghjm
pikarela to faktycznie albo Twój mąż jest tak nieporadny albo po prostu mu sie nie chce

Gość pikarella
Moja koleżanka chociażby - aż zbrzydło mi słuchać co oni z mężem wyrabiają w łóżku. Jakie kombinacje, jakie miejsca. Jak długo potrafią i ile razy:/ Mam już tego serdecznie dość bo w porównaniu z nimi jesteśmy nudni jak flaki z olejem. Mój mąż nie lubi udziwnień - kiedyś chciałam się kochać w samochodzie w lesie jak wracaliśmy z zakupów - a on że nie bo to wstyd jak ktoś przyłapie:/ Mi się marzą całonocne maratony pełne namiętności i orgii a on po pierwszym razie (3 minuty) najchętniej poszedłby spać. I nie ma małego libido bo kochać się chce codziennie. tylko,że w łózku, przy zgaszonym świetle i pod kołdrą. Nie dobraliśmy się chyba. Wylałam swój żal i frustrację - przepraszam ale nie miałam komu...

Gość asdszgnmj
moje gg:36705936

Gość pikarella
Ech....a najgorsze/najlepsze jest to,że mam jedną żelazną zasadę - ZERO zdrady. I utwiłam w martwym punkcie:/

Gość pikarella
asdszgnmj Mój drogi/droga - przykro mi ale nie piszę z nikim prywatnie...

Gość pikarella
Koledzy męża mówią" stary ale masz sczęście taka laska za żonę - pewnie dobrze ci z nią co? Niezła w łóżku musi być. Mąż zawsze dumny wypina pierś i mówi że jest super. Jak dla kogo cholercia:/ No to się rozkręciłam - pojechałam po całości:P Ech dobra już się nie wygłupiam...

Gość pikarella
Dobrze ,ze jest taki internet i anonimowe forum i można ponarzekać dowoli:D

pikarella, dziwię się,że twój mąż tylko po ciemku pod kołdrą. Zazwyczaj to kobiety są bardziej wstydliwe, a faceci lubią eksperymenty. Namów męża na seks oralny, jak po tym nie będziesz miała orgazmu, to ja już nie wiem.

Gość no chyba
obawiam się, że masz dwa wyjścia: albo inny partner, albo do końca życia będziesz nieszczęsliwa. Wybór nalezy do ciebie.

pikarella Ty narawde nie wiesz ile tracisz do kogos kto pytal dlaczego nie rozwiode sie z mezem, chce, ale on mi teraz utrudnia sprawe, mowi, ze kocha, ze jestem jego zyciem, ze sobie cos zrobi itd a dodatkowo jest za granica i nawet nie mam za bardzo jak z nim rozmawiac i frmalnosci zalatwiac

wiesz co i tak 6 lat bylam wierna i czekalam, az wroci, obiecywal w kazde wakacje, ze tylko do nowego roku potem czekalam az sie poprawi, obiecal, na chwile Nie skorzystal z drugiej szansy, oszukal znowu I wg niego jest ok, bo on mnie nigdy nie zostawi, a reszta sie nie liczy :) i po 6 latach cos pęklo i sie zdecydowalam :):) ulatwienie wielkie, bo kochanek nie wiem co ma w sobie, ale mnie po prostu powala sam jego widok Pierwszy raz w zyciu tak mam :)

ja miałam tylko mojego męża i nie zastanawiam się kompletnie jak jest z innymi bo uważam,że mąż jest boski w łóżku.

ja miałam tylko mojego męża i nie zastanawiam się kompletnie jak jest z innymi bo uważam,że mąż jest boski w łóżku.

Gość młoda dojrzała dziewczynaa
Mam tak jak Wy. Tylko ja mam dopiero 21 lat. Mam faceta baaaaaaaaaaaardzo długo, przywiązalismy sie do siebie, on jest starszy. Rodzina przyzwyczaiła się do niego, nikt nie wiedzi kogoś innego u mojego boku. A ja? Jak to młoda dziewczyna pragnę czegoś więcej, tak jak ktoś wyżej wspomniała całonocnych orgii i maratonów. Obecnie tego nie mam, nie odczuwam również pożadania ( W stosunku do mojego obecnego partnera). Chciałabym spróbowac z kimś innym. No le kto Ci zabroni z nim zerwać i przespać się z innym-zapytacie. No własnie tu jest pies pogrzebany. On jest ustatkowanym, zapewnia mi poczucie bezpieczeństwa, dba o mnie. A jak zerwe z nim i już nie spotkam takiego mężczyzny jak on?

Gość Gueneve
Zgłasza się ta która miała i ma tylko jednego :) Nie kuszą mnie romanse, nie kuszą mnie inni faceci. Z moim mam tyle ekscesów i urozmaiceń, że nie miałabym siły na próby z kimś innym ;) Poza tym tak mi się podoba, że jak zaczynam nie całować to dreszcze przechodzą mi po ciele. I tak od 5 lat.

Gość młoda dojrzała dziewczynaa
Coraz cześciej zwracam uwagę na innych męzczyzn zarówno w realnym życiu jak i wirtualnym...

Gość pikarella
A jest i seks oralny:/ Ale też bez efektu - mąż "grzebie językiem" nie tam gdzie trzeba:D A ileż można mu podpowidać! Nie ma 18 lat przecież.

Gość kajka 123
młoda dojrzała, ty swojego partnera zdradzisz wcześniej niż myślisz