Avantiii 0 Napisano Maj 28, 2012 Najgorsze że cierpię teraz na brak pomysłów co na obiad itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptycha Napisano Maj 29, 2012 cześć dziewczyny zgubiłam was na chwile, do dietki polecam wam ćwiczenia fizyczne ja stosuje cindy oraz 2 razy w tygodniu zajęcia zumby super sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oleska123 0 Napisano Maj 29, 2012 Hey dziewczyny. Mysle ze jesli sie do Was przylacze to bedzie super motywacja. Nie potrafie schudnac od miesiaca odchudzam sie i moze zgubilam moze z 2kg... jestem bezradna juz nie wiem co mam probowac zeby nie jesc... najgorsze jest to ze pracuje prawie po 12h i jak wracam do domu to jestem strasznie glodna a nie zawsze mam w lodowce cos co nie tuczy... napiszcie mi jak obonicie sie przed obzeraniem jesli macie ochote na cos bardzo pysznego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mexyk Napisano Luty 20, 2013 Witam i zapraszam na zakupy osoby z większą ilością xelków, jest tutaj także odzież dla dzieci. dobra jakość, dobra cena: www.allegro.pl/listing/user.php?us_id=2423876 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach