Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

Co myślicie o takich mydłach?

Polecane posty

Gość jak myślicie

Jak myślicie czy takie mydła http://allegro.pl/mydlo-aleppo-oliwa-z-oliwek-88-160g-mega-promocja-i2368522379.html są naprawde takie dobre? Kuzynka strasznie je zachwalała, mówiła, że dla dzieci swoim nic innego nie stosuje. Podobno jest lepsze niż oilatum i emolium. No i jest naturalne. Ona sama tez tego używa. Ale ja nie jestem przekonana czy czymś takim mogłabym umyć włosy... Proszę o rady.

Gość jgutjuujujujuj
mozesz nim myc cialo, a włosy szamponem po prostu, nie rozumiem, oilanem myjesz dziecku włosy??

Nie mogę się powstrzymać od napisania, że nieprzyjemnie jakoś te mydła wyglądają :P

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
MydlinieX FA!

Gość jak myślicie
na oilatum jest napisane ze do wlosow tez a te mydla sa naturalne i o to mi chodzi chyba jednak sie skusze tak czy inaczej :)

Gość mala syrena 34
Ja od lat używam i nie zamienię na nic innego!! gorąco polecam!!

Gość na pewno beda lepsze niz
oilatum, bo nat_ralne i bez parafiny. jesli koniecznie chcesz uzywac dla dziecka emolientow to szukaj takich bez olejow mineralnych. albo myj naturalnym mydlem mozesz tez myc zelami bez parabenow o sles

Gość też używam i jestem zadowolona
tylko trzeba patrzeć żeby było oryginalne! To mydło ma dość specyficzny zapach, podobny do mydła szarego, tak że trzeba się przyzwyczaić, jak ktoś latami stosował chemię typu Dove.... ja osobiście ten zapach pokochałam, ale jak ktoś liczy na słodka nutę, to pisze, że może się przeliczyć. Aha dzieci też tylko tym myje, co to skóra atopowa nie wiem :P