Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiazdy

słuchajcie jak liczy sie dni urlopu, skoro pracuje od pn do niedz

Polecane posty

po 12 godzin... tzn nie codziennie ja, tylko na zmiany. cyli pracuje 15 dni w miesiacu po 12 godzin. ile dni urlopu przysługuje? bo niby jezeli codzi o 2 tyg wypowiedzenia to sie inaczej liczy...lanuje wyjazd i nie wiem jak ten urlop brać, a nie mam kiedy z szefem sie dogadać, ciagle go nie ma:/

to masz 20 dni....jezeli nie przepracowalas /es roku : dzielisz 20: 12 m-cy razy przepracowane miesiace i wsio

nalezy Ci się 20 dni urlopu w przeliczeniu 1 dzień= 8 godzin 20 dni urlopu x 8 godzin to jest 160 godzin jak pracujesz na 12 godz. zmianach, to sobie przeliczasz 160 godz. : 12 godzin = 13.3 dnia, czyli w zaokrągleniu 14 dni dwunastogodzinnych a dni wybierasz tak, jak masz w grafiku dni pracujące

dziekie...ale jeszcze taka sprawa...skoro przysługuje mi powiedzmy 10 dni urlopu, a ja w miesiacu przepracowywuje 15, to ma zoanczac za mam pracowac tylko 5 dni? i reszta miesiace luz? to mnie niepokoi, bo jak wyliczyli wlasnie jedenj dziewczynieokres wypowiedzenia to raptem z 2 tygodni zrobiło sie zaledwie kilka dni

to jest oczywiście wymiar roczny teraz dzielisz to na ilość m-cy i mnożysz przez m-ce przepracowane - tyle ci sie w tej firmie nalezy

dzieki Ewa wychodziłoby na to, że nie mam sie czym martwic :) o ile jeszcze mi ten urlop dadza, bo potem i tak ide na 3 miesiace bezpłatnego

czy 3 miesiace okresu próbnego wliczam w miesiace przepracowane? teraz mam umwe o prace, wtedy była jeszcze o dzieło