najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 ... miał ogolone nogi :O czy oni (faceci) do reszty zgłupieli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666 Napisano Maj 25, 2012 Rozmnoży sę on zapewne und bankowo ze wspaniałą kobietą i spłodzą mądre dzieci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żeleczek 0 Napisano Maj 25, 2012 ja kiedyś w metrze widziałam żywą kopię justina biebera :D na ulicach widać ogólnie postępujące spedalenie facetów. p.s. czy to był brunet w okularach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 nie wiem, na głowie też był łysy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Maj 25, 2012 a ile bierzesz za noc fikusna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żeleczek 0 Napisano Maj 25, 2012 a to może był po chemioterapii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 ZS - a golisz nogi? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 po chemioterapii wyglądałby mizernie, a tamten był zdrowo napakowany, widać ze trenuje a nei tam żadne sterydy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze szczery jest pedałem Napisano Maj 25, 2012 i dlatego goli nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żeleczek 0 Napisano Maj 25, 2012 może depilował se plecy u kosmetyczki i była dobra promocja, więc zrobił się cały na zero :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NB 0 Napisano Maj 25, 2012 może pływak? niech goli jak lubi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze szczery jest pedałem Napisano Maj 25, 2012 tak samo z jajcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pink_Panther 0 Napisano Maj 25, 2012 bez włosów na nogach ma bardziej opływowe kształty i może żwawo biegać przez miasto nie zważając na opór powietrza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żeleczek 0 Napisano Maj 25, 2012 zawsze szczery jest pedałem - nie obrażaj pedałów, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 też pomyślalam - pływak, to jets jedyne usprawiedliwienie dla takeij postawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Maj 25, 2012 Ja to sie nie znam na pedalskich zwyczajach ale dla mnie to dziwne żeby facet sobie golił nogi czy klate. No ale teraz na ulicy same dziwaki i przebierańce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalony jebaka i dlatego Napisano Maj 25, 2012 jest pedałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żeleczek 0 Napisano Maj 25, 2012 fikuśna, a jak twoja magisterka? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 mgr-ka zbiega ku koncowi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i zawsze szczery poszedł teraz Napisano Maj 25, 2012 w pizdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Maj 25, 2012 "Oceniac jest latwo prawda polaczki ??" jeszcze łatwiej jest kogos udawac i być milionowym klonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 Nie oceniam danego człowieka, w koncu moze jest zawodowym plywakiem, ale głupie trendy - owszem, oceniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierre Dolevas 0 Napisano Maj 25, 2012 Ja na ten przykład jestem lesbijem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalony jebaka czego się Napisano Maj 25, 2012 cieszysz pedale ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NB 0 Napisano Maj 25, 2012 pomijając sam fakt golenia, dziwne, że gapiłaś się facetowi na nogi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 wysiadał z autobusu a ja siedizałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalony jebaka my Napisano Maj 25, 2012 wiemy że jesteś gwałcicielem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żeleczek 0 Napisano Maj 25, 2012 "pomijając sam fakt golenia, dziwne, że gapiłaś się facetowi na nogi" ehe, my patrzymy raczej na pe... pewne inne szczegóły:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 no widzicie, ja nie pomyślałąm nawet by podbneisc wzrok wyzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 25, 2012 "miał ogolone nogi" tylko geje i pedały golą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach