zawsze szczery 2 Napisano Maj 25, 2012 to ile za noc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 25, 2012 " to ile za noc?" jesteś jebnięty czy jak chuj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 25, 2012 "reserved ty j**any homofobie. zalosny polaczek jestes wiesz." jak golisz sobie nogi to nie mój problem że jesteś pedałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 ZS znjadź sobei inna niewiastę, którą będziesz tak uroczo "adorował" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Maj 25, 2012 wracajac do tematu glownego, bo wszyscy tylko rozpraszaja fiku ile bierzesz za noc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parufka! 0 Napisano Maj 25, 2012 szalony jebaka zna chyba tylko kilka słów. I wypowiada sie , zmieniając jedynie ich kolejność :D Dobry jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zs zaciąleś się Napisano Maj 25, 2012 bo w kółko powtarzasz to samo jak jakaś zdarta płuyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zależy bo znałam kiedys fac Napisano Maj 25, 2012 faceta zawodocem kolarzem, golił nogi bo po treningach musiał wcierać jakies masci rozgrzewajace w nogi, były tak geste ze bardziej by mu depilacje zrobiły, wiec sie golił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parufka! 0 Napisano Maj 25, 2012 szalony jebaka nie przeszkadza :D śmieszy. Za każdym razem twoje umysłowe upośledzenie poprawia mi humor jak nic innego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parufka! 0 Napisano Maj 25, 2012 moge, ale nie chce. Chciałabym jeszcze się pośmiać z ciebie jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dylemat dziewicy Napisano Maj 25, 2012 koles chce byc dla swojej panny gladki , laska pewnie tez wydepilowana na zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 żelek propo mgr, wiesz moze jak powinno wyglądać w bibliografi odwołanei do pracy doktorskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looooser 5 Napisano Maj 25, 2012 Byłem wczoraj w centrum i zauważyłem, że pedalstwo postępuje. Rok temu było sporo mniejsze. A kilka lat temu znacznie mniejsze. Kilkanaście lat temu tego nie było w ogóle. Odechciewa mi się ruszać z parafii. Faceci robią się na kobiety. I to często mają dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach