Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSasqsdad

seks a przyjemnosc faceta, czy oni w tym temacie potrafia klamac?

Polecane posty

Gość SSasqsdad

hej poznalam faceta, spotykamy sie, jednak jest niesmialy... ja musze przejmowac inicjatywe.. ale to przezyje bo jestem starsza i chyba bardziej od niego doswiadczona, tylko mam pytanie, bo kiedy go glaszcze on az sie wije z przyjemnosci, przechodza go ciarki, dzis zaszalalam i postanowilam zrobic mu loda... penis stal mu na bacznosc, jeczal, wił sie, podczas orgazmu myslalam ze nie wytrzyma...jak go zapytalam jak bylo oidp zajebiscie; zaczal sie do mnie przytulac, calowac, powiedzial ze na mnie nie zasluguje... jak myslicie bylo tak rzeczywiscie? w robieniu lodow mam male doswiadczenie niestety

jak nie wirzysz w to co mówi to po co z nim jesteś? a poza tym to chyba widać czy mu dobrze, czy nie...

Gość SSasqsdad
no ja wiem o tym, ale wiesz to poczatki i stres jak cholera tym bardziej ze ja tez zostalam zdradzana przez mojego eks ;/

Gość zuzannaMariannaKafeee
no raczej nie udawał, ach az mi sie zachcialo :D

Gość SSasqsdad
hehe

po facetach to zaraz widać czy im się podoba czy nie :-) a to począti i już tak ostro...heh :-P

Gość SSasqsdad
kurcze wiecie co jakos tak wyszlo.... tez mi niezbyt dobrze z tym, ale samo sie jakos potoczyło

faceci potrafią kłamać w każdej sytuacji :-) jak nie masz doświadczenia w robieniu loda to może robiłas mało przyjemnie? Trzeba to potrafic bo to nie kawał mięsa co się do buzi wpycha i wyjmuje,penis faceta jest tak unerwiony że każde dotknięcie zębami powoduje ból,szczególnie gdy facet z małym przebiegiem :-) więc powoli,delikatnie a napewno nie będzie musiał kłamać :-)

Gość SSasqsdad
oj nie nie ugryzłam ani razu :)

po jego reakcji powinnaś wiedzieć czy udawał czy na prawdę było mu dobrze, faceci nie umią tego ukryć zazwyczaj, a już na pewno jak są podnieceni i jak dziewczyna im się podoba :-)

Gość SSasqsdad
wiec mysle ze bylo dobrze :)

Gość SSasqsdad
niee nie prawiczek, ale jak dochodzi tak mocno dyszał, tak bardzo mnie przytuil a serce walilo mu jak szalone. nie jest zbytnio doswiadczony sam mi powiedzial bym mu dala czas, bo po tym jak go tamta klamala, zdradzala sie boi i troche mnie wstydzi...

dyszał? :-P czas na co? bo chyba nie dajecie sobie czasu, skoro dopiero się poznaliście. A to ze zdradą itd. to inna sprawa, bo zaufanie buduje sie długi czas, nie od razu. I chyba oboje musicie tak zrobić

Gość SSasqsdad
no mial przyspieszony oddech.... hehe wiem oprocz tych rzecczy duzo rozmawimy, oboje zostalimy zranieni, ale tak jakos nas ciagnie do siebie, ze samo wychodzi

to akurat dobrze, ze jest chemia tylko pytanie czy umiecie zostawić za sobą przeszłośc i zaufać sobie bo bez tego to nic nie wyjdzie, a to, że dobrze Wam w łóżku to inna sprawa

Gość SSasqsdad
wiesz co duzo o tym rozmawiamy, nie jest latwo, ale oboje probujemy...

Każdy facet to wytrawny kłamca. Jeśli potrzebuje Cię okłamać w tym właśnie temacie to bez problemu to zrobi.

Gość SSasqsdad
postanowilismy o wszystkim sobie mowic i tak jest, zero klamstw, tajemnic, co sie nam nie podoba od razu sobie mowimy

Po comiałby kłamać? jak nie chce z kimś być to nie angażuje się i tyle, po co tracić czas i kłamać do tego?

Gość SSasqsdad
wesz co nie jest mega przystojny :) ale ma to cos, ma super charakter, jest cieply, ma dobre serce, poprzedni byl przystojny ale ruchał na prawo i lewo, nie szanowal mnie...po 7 latach doswiadczenia szukam juz innych wartosci...

skoro przyjęliście ze stawiacie na szcerość to po prostu zapytaj go czy mu było dobrze? :-)

byłaś z nim 7 lat??? o wow!!!! do przystojnych zawsze ma się słąbość, ale czasem rzeczywiscie mają w głowie na...e...heh.

Gość SSasqsdad
tak od 18 roku zycuia hehe wielki nnarzeczony, kochal, planowal i nagle wyszlo szydlo jaki byl-klamal, zdradzal, zaciazyl inna ;/;/;/ ani slowa przepraszam, odpowiedzial ze mam za swoje, ze chcial sie odegrac na mnie dupek :( zapytalam go odpowiedzial zajebiscie i ze glupie pytanie wogole...

ja bym takiego wykastrowała, a najlepiej rozebrała i niech spada goły i wesoły :-)

Gość SSasqsdad
za co? hehe tego nie powiedzial :) dupek, ale wiesz pierwsza milosc, zmanipulowal mnie totalnie i tak zylam w toksycznym zwiazku ;/ nikomu nie zycze

zrób mu jakiś przekręt za to, ja bym tak nie odpuściła, przerób mu fotki albo coś. Ja bym tak nie zostawiła tego