Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zet zetttttt

Zemdlałam na ulicy i nikt mi nie pomógł :/

Polecane posty

Gość zet zetttttt
:D molestowanie to nie wmoim przypadku bo jestem do tego przyzwyczajona, każdemu facetowi daje

Gość tak kiedyś facet leżał nieprzy
nieprzytomny podeszłam zapytać czy wszystko, a on do mnie spierd..kur... okazało sie ze spał ochlejtus a ja go obudziłam i własnie przez takich ludzi odechciewa sie pomagać komukolwiek

Gość Mojej sąsiadki córka cierpi
moja tesciowa kiedys uratowala goscia- przez iles tam czasu, juz nie pamietam czy pol godz czy 40 min reanimowala go, az przyjechala karetka- i tylko dzieki te,u przezyl. Nikt oprpcz niej nie chcial pomoc. A ja kiedys mialam wypadek samochodowy- wpadlismy do rowu, ale nic sie nie stalo nikomu i moja kolezanka poszla po pomoc do pobluskiej wioski a ja zostalam kolo auta ( komorki nie mialy zasiegu tam) i sie auta 2 zatrzymaly pytajac czy nie potrzebuje pomocy, a jeden gostek prawie mnie na sile chcial ratowac :D wiec zdarzaja sie dobrzy ludzie. :)

Gość gfhgjkk
ja zemdlalam kilka razy, za kazdym razem mi pomogli :)

Gość alusianmaa
moj chlopak kiedys zemdlal przy ośrodku zdrowia i nikt z niego nie wyszedl tylko pogotowie jechalo pod ośrodek zdrowia. Do tego dostałam zalecenie od pogotowia żeby podnieść mu nogi do gory ja mala kobietka on duży facet ale podniosłam a obok pełno gapiów i 80%faceci i żaden mi nie pomogl

Gość O MATKO........ MASAKRA!!
oo ja meiszkam niedaleko niepodleglosci :P tam nie reaguja ludzie bo niedaleko jest monopolowy i mysla, ze stamtad towarzystwo wraca "nawiane" i po prostu nie reaguja :D

Gość zet zetttttt
moj dziadek ma 130 lat i też zemdlał ale go uratowli dobrzy ludzie

Gość Mojej sąsiadki córka cierpi
dobre zalecenie- wtedy krew odplywa z konczyn do glowy i odzyskuje si eprzytomnosc, moglas wziac krzeslo i mu pod nogi wlozyc, a jak bys pwoiedziala- potrzebuje pomocy jakiegos dsilnego mezczyzny- ale naprawde silnego- opd razu by ci pomogli ;) ja uciekam, przesylam sloneczne pozytywne pozdrowienia do kazdego was :)

Gość ,sndmsdnc
olac lezacych !

Gość no bo zdarzają się pijani
ostatnio w Wawie mąż na ulicy zobaczył leżacego faceta, zeschizował się że może coś się stało, a okazało się że koleś był pijany w sumie dużo teraz dragów i nigdy nie wiesz na kogo trafisz i czy nei oberwiesz kiedyś też widzieliśmy kolesia, który dziwnie się zachowywał, wymachiwał rękoma i gadał do siebie, teoretycznie powinno się go zgłosić bo albo coś wziął albo mógł mieć schizofrenię

Gość olmfoni
do olac lezacych SAMI MOZECIE KIEDYS NA ULICY ZASLABNAC!! warto podejsc i chociaz sprawdzic, spytac czy zyje CHCIALYYS ZEBY KTOS SPRAWIDZIL JAK SIE MA twoja matka, siostra, zona, maz ,ojciec...ktorym sie zaslablo na ulicy?

Gość tylko narzekasz
Zrobilo mi sie wczoraj slabo ,juz jak jechalam autobusem bylam senna krecilo mi sie w glowie, wysiadlam bo bylo mi duszno usiadlam i nagle ciemno przed oczami , i wiecie co? Obudzilam sie kilka minut pozniej ,z torebki wszystki mi wypadlo parasolka kosmetyki itp lezalam tak jakbym spała nikt mi nie pomogl , warszawa - mokotow , al.niepodleglosci ,ruchliwa ulica Z jednej strony nikt nie pomógł ci, ale z drugiej strony nikt nie okradł. Doceń to!