Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudziaaa89

Iśc na spotkanie klasowe podstawówki? boje się!

Polecane posty

Gość jajko Faberge
małą rudą kurewką :o fajnie o sobie piszesz 🖐️

Gość EWELINAAAAAAAAAAAAAAA
HA!I TU CIE MAMY:pRUDY ZAKOMPLEKSIENIEC :p CO?TAMTA PEWNIE BYLA SPOKOJNA,LADNA DZIEWCZYNKA O PIEKNYCH BLOND WLOSKACH?:)

Gość HuHuHuHuHuuu
Sesje to co najwyżej możesz mieć w solarium :D A wracając do tematu, to jednak czegoś brakowało ci w dzieciństwie, na pewno odpowiednich wzorców.

Gość yyyhmyyya
Dokładnie - ruda, mała, garbata, piegowata, płaska jak deska, to i znęcała się nad ładnymi dziewczynkami. Hahahaha, wreszcie się wygadało brzydkie kaczątko.

Gość no ciekawe
Samotnik. Jak to obcy cie wysmiewaja o_O Nie mozesz wyj.eb.ac na ryj ? I przerwac to.

No jakoś nie mogę. Poza tym w tym kraju się strasznie obco... najczęstszym przezwiskiem jaki słyszałem przez całe lata szkolne to "małpa", zawsze coś z małpą. A jak byłem mały to siostra mojej matki często powtarzała "jaka małpka" itp.

Gość rudziaaa89
załuje tego jaka byłam, wyzywam samą siebie od rudych kurewek, a wy infantylni staracie sie mnie zgnoić bo dla was pewnie jest rzeczą normalną obarczanie dorosłej kobiety za grzechy dzieciństwa i normalne jest gnojenie kogoś kto żałuje, tak jakby sie szczycił swoimi czynami :) adios, już więcej nic nie napisze, a na solarium nigdy nie chodze, bo jestem dumna ze swojej bladej cery ala trup co wstał z trumny. Po raz trzeci o ostateczny - adios.

Gość pewnie tak,
"ALE Z CIEBIE PRYMITYW Z JAKIEGOS MARGINESU SPOLECZNEGO PEWNIE" :o

dokladnie dokuczaja dzieci patologiczne - mi tez dali popalic w podstawowej szkole , moja mama kobieta po doktoracie nie kupowala video jak sie pokazalo i nie latala do pewexu tylko ksiazki kupowala , zabierala mnie do teatru - finansowo bylo dobrze w domu- ale no wlasnie nie mialam vdeo jako jedna z pierwszych i paskudnych spodni ,, piramid,, i kurtek ,,pasazerek ,, - bo to byl kicz i ochyda .wiec troche mi przygadywali - TAKA JEST PRAWDA WYZYWAJA SIE DZIECI Z MARGINESU BO SA ZAZDROSNE I ZANIEDBANE , GDZIES MUSZA TA ZLOSC WYLADOWAC . Na spotkaniu klasowym po 17 latach od skonczenia szkoly ci co byli tacy ,,silni.. okazali sie zyciowymi niedorajdami

Gość lena 89
Bo Samotnik pewnie masz wygląd jak jakaś małpa, neandertalczyk... fuj. też bym się z takiego nabijała.

Gość pewnie tak,
a na studia patologia też się może dostać, może być ktoś mądry, ale zachować się nie umie :o

Przeczytaj swoje wczesniejsze posty i z reka na sercu powiedz, ze sie nie szczycilas swoja "pozycja" w podstawowce.

Samotnik - uwierz, ze sa jeszcze na swiecie NORMALNI ludzie. Tylko, ze ciezko na nich trafic.

Gość agata--------
rudziaaa89 Ty wiesz kim bylas i tak naprawde kim dalej jestes, skoro masz syndrom oprawcy, lubilas sie znecac, to jesli nie przeszlas psychoterapii dalej go masz ;) pamietaj ze wlasne wady najlepiej widac u innych

Ostatnio to nawet w parku jak byłem na spacerze z psem to usłyszałem od pewnych dziewczyn jaki to ja jestem ciapaty i coś tam jeszcze, nie zapamiętałem.

Gość no ciekawe
Samotnik. W jakim kraju ?Masz na mysli Polske czy poza granicami ? Nie mozesz sie przelamac piszesz... Nie biles sie nigdy I myslisz, ze jestes ze szkla ? Jestes oszpecony I dlatego sie smieja ? Sam mam blizne na twarzy I nikt nie smial sie ze mnie. Nie jestem duzej postury, a nikt mnie nie poniza. Moze sposob bycia masz jakis lewy I przez to tak reaguja na ciebie.

Gość t68t6tc
Bo tak zawsze jest ,że ci klasowi ,,frajerzy'' póżniej są kimś.A taka patologia to nieudacznicy ,nawet jak się dobrze uczą to gówno ztego mają wolą balować .Ja wiem jak to jest .6 lat byłam w szkole w moim mieście.I atmosfera była świetna,nie mówię ,że było idealnie,ale czuliśmy sie jak jedna rodzina.A jak trafiłam do innej szkoły w innym mieście bo się przeprowadziłamto przez te 2 lata było okropnie.

Gość lena 89
Ciapaty hehe... i piszę się Polska a nie polski kraj, małpo.

Gość no ciekawe
no tak, Polska nie jest zbyt tolerancyjna. Ale nie odpowiedziales mi na pozostale pytania. Intryguje mnie dlaczego nie reagujesz, jezeli cie ponizaja. Nie umiesz sie bic I boisz sie, to kup sobie gaz zelowy, kastet, ewentualnie zapalniczke w piesc, wtedy cios jest silniejszy. Chcesz byc cale zycie ofiara ? Ktos kto cie poniza musi liczyc sie z tym, ze ''klapsa'' dostanie. A pies tez nie reaguje na zaczepki ?? (czysta ciekawosc)

Gość no ciekawe
wogole to, nie za dobrze swiadczy o tych ''osobach'' ktore cie upadlaja. To sa scierwa silne tylko w grupie, dowartosciowuja sie tym, ze ponizaja innych I lecza w ten sposob swoje kompleksy. Nie dawaj sie chlopie, nawet za cene wolnosci. Musisz obudzic w sobie instynkt samozachowawczy. Slownie wyznaczaj granice, a jesli nie trafiaja zadne argumenty to polowka cegly I w leb, I nie wazne czy to facet czy laska.

Gość no ciekawe
no koorfa a pies ? broni cie ? jaka to rasa ?

Niech jest jak jest. Poza tym od zawsze byłem sam i niech tak zostanie. A pies to cocker spaniel.

Gość Ewka_z_forum22
Pewnie jesteś brzydki. Jesteś skończony. Dobrze, że jesteś sam.

Gość Magda__789
Pewnie nawet do żadnej dziewczyny nie zagadałeś haha frajer małpa.

Gość no ciekawe
poddales sie, uuuuuuuuu nie dobrze. Ale co ma do tego samotnosc. I jak ty obronisz dziewczyne z taka postawa ? Tez mam psa, ale amstafa... Powiem tobie tak: -jak mawial towarzysz stalin, ''jak sie beda ciebie bac, to cie beda szanowac'' I to ma sens. Jestes studenciakiem ??

Gość no ciekawe
dobijanie tu nic nie pomoze. Moim zdaniem problem lezy w zachowaniu. Mam kumpli o niewyjsciowym wygladzie I maja dziewczyny I nikt ich nie poniza.

Co do tego, że nigdy nie zgadałem do dziewczyny obcej dla mnie to zgadza się. Dziewczyny nigdy nie będę miał. Nie jestem studenciakiem, byłem rok na studiach ale mnie zrezygnowałem (za dużo przedmiotów nie zdanych, i tam też się ze mnie nabijano). Może i się poddałem, ale i tak co za różnica, dla mnie lepiej jest być samemu.