Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudziaaa89

Iśc na spotkanie klasowe podstawówki? boje się!

Polecane posty

Gość Izzbizz
Tez mi malpiszony dokuczly. Bo pulchna bylam troche to byly wyzwiska od sumo i inne jazdy. Ja to strasznie bralam do siebie. Ale powiem Ci, ze ja juz sie wyrobilam i teraz naprawde nie mam urazu do tych dziewczyn. Jak je spotykam raz na ruski rok to normalnie sie kolegujemy. W koncu czlowiek za mlodu robi glupoty. Jak pojdziesz i wezmiesz te dziewczyne na bok i powiesz, ze Ci strasznie glupio i przeprosisz to ona napewno to doceni, bo jednak trzeba miec jaja, zeby sie przyznac do bledow i wyciagnac reke na zgode.

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
Bo jak taki samotnik poniżany od dziecka aż do dziś (nawet na forum) to niby jaki ma być?

Gość tghghgh
No to się zabij samotniku i po kłopocie. Jednego nieudacznika mniej będzie.

Gość Izzbizz
Samotniku, ja rozumiem, ze dzieci nie potrafia sie obronic (sama taka bylam - jak juz to wolalam sie rozplakac niz komus odpysknac), ale dorosly czlowiek powinien miec troche werwy i nie dac soba pomiatac. Jak Ci ktos pyskuje to odpysknij i juz. Moze i jest to zniazanie sie do poziomu oprawcy, ale dobrze Ci zrobi na dusze. Usiadz spokojnie i przemysl sobie wszystkie osoby, ktore Ci dokuczaja i czym moglbys je zatkac. Jak znowy Ci ktos dosra to bedziesz mial odzywke gotowa. Przywal jakims zniewalajacym tekstem i badz z siebie dumny. Jak w tym zarcie: - Ale jestes gruba! - Ja moge schudnac, ale Ty zawszesz bedziesz miec ochydna facjate.

Gość no ciekawe
samotnik, smutne jest to co piszesz I c h u j z takim zywotem. To nawet wegetacja nie jest, ciebie nie ma. Nie pojmuje jednej rzeczy. Dlaczego nic nie robisz aby zmienic obecny stan, chocby z ciekawosci. I jeszcze pytanie: - jestes niepelnosprawny ? toczy cie jakies chorobsko nieuleczalne ? I stad takie totalne wyj.eba.nie ?

Jestem zdrowy. To przez mój wygląd, po prostu inny jestem. Poza tym ja zawsze milczę, mało kiedy się odzywam, nie mam gadane, żeby przygadać niewiadomo komu.

Gość urocza czrownicaa
do tych co pisza ze tylko dzieci z patologicznych rodzin sie znecacja nad innymi to nie prawda, dzieci z niby normalnych domow tez. wiesz co ja jakbym byla na miejscu tej dziewczyny to w dupi mialabym twoje przeprosiny ale zawsze mozesz sprobowac

Ciągle tylko słyszę małpa, brzydal, brudas a ostatnio to tak jak pisałem, że ciapaty (nowa moda jakaś z tym ciapatym, wiem o co chodzi).

Dokładnie, tez bym miał gdzieś takie przeprosiny. Właściwie to wolę nie spotykać tych osób co się ze mnie nabijały. Wystarczy, że obcy ludzie robią to za nich.

Gość tghghgh
Przygotuj sznur i zrób co trzeba neandertalska małpo zajebana.

Gość no ciekawe
zdrowy jestes powiadasz. To jest najcenniejsze co mozna miec. Ludzie na wozkach poruszaja sie, o kulach, cierpia na choroby rozmaite, slepcy, oszpeceni, itp. Pomysl w ten sposob. I skoro z wygladem jest tak lipnie, to kup sobie hantle I pakoj. Podniesie to twoja samoocene I poprawi pewnosc siebie. Skup sie na zarabianiu kasy, to moze szczescia nie da, ale da za to wszystko inne. Ja spadam, jest weekend tu nie ma co siedziec. Nie dawaj sie chlopie, walcz.

Będąc samemu jest mi dobrze i wolę nie ryzykować. Jestem gorszy i tyle, już się przyzwyczaiłem. Od dziecka poniżany jak to ktoś napisał i tak będzie dalej. A dla tych co piszą, że niby sznur i mam to zrobić, to nie zrobię tego. "no ciekawe" też spadam, trzymaj się.

Gość tghghgh
Tak tak spadaj brzydalu.

Gość Ewka_z_forum22
Bo kto ze chce znać kolesia tak brzydkiego jak siebie opisałeś, że niby masz pochylone czoło jak jakiś neandertalczyk. Albo jaka dziewczyna ze chce kolesia o wyglądzie małpy neandertalskiej.

Gość tarczyn
To tacy jeszcze istnieją o wyglądzie neandertalczyka... Ja p***dole.

Gość hghghghghghghfkkkkkk
A ja Ci radze abys zwracal uwage tym , co Ci ponizaja. Napisze Ci ze e szkole tez bylam ofiara . Dwa razy zdarzylo sie tak ze po szkole dostalam od pewnych frajrow z klasy . Nikomu o tym nie mowilam . Mialam jeszcze gorzej - wychowawczyni wredne babsko . Nawet gdybym jej cokolwiek powiedziala , watpie aby byla jaka kolwiek reakcja. W gimnazjum powiedzialam sobie - dosc ! Zaczelam sie stawiac , wyzywac I ogolnie nie dalam sie . Oczywiscie balam sie ze po lekcji dostane . Ale tak nie bylo . Wszyscy dziwili sie mojej reakcji . Teraz nawet gdy ktos powie mi cos na ulicy , reaguje . Moglam powiedziec o tym starszemu bratu , on napewno zareagowal by . Ciesze sie ze sama to rozwiazalam . Teraz dzieki temu jestem silniejsza i umiem reagowac gdy komus dzieje sie krzywda

Ja nie mam gadane, że niby nagle odpyskuję. Wolę milczeć. Większość życia przemilczałem i spędzałem w samotności i dalej tak robię.

Gość tarczyn
O wrócił neandertalczyk haha!

Gość hghghghghghghfkkkkkk
Pisze w telefonie , wiec sorry za bledy

Gość wlodek1991
lobuz jak lobuzem mozna byc ale w kilku kolezanke wywalic w gowno?Co z ciebie za clzowiek zaluje ze cie nikt nie zbutowal bo by sie przydala lekcja zycia tobie

Gość tarczyn
Ciapaty won!

Takie jak to mówią na mnie inni a ostatnio to nawet to nowe "ciapaty". Jestem gorszy i tyle.

Gość bleee...
tarczyn. leczysz swoje kompleksy na forum?To twoje żałosne utyskiwanie robi sie już żenujace.:-D:-D:-D

Gorszy, ale tylko dlatego, ze dajesz sobie wmowic motlochowi rozne rzeczy. Ogarnij sie. Zaloze sie, ze jestes wiecej wart niz 90 % tefo zacnego forum.

Gość bleee...
do ewka z forum 22 a z tobą co jest? brak partnera? no cóż,kto by chciał dzielić życie z kimś tak podłym. i frustracja rośnie,krąg znajomych pomniejsza sie, ESKALACJA I ZGRYZOTA. pozostaje wiec dowartościować sie na forume kosztem innych.złóżmy tej biednej istocie kondolencje.