Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudziaaa89

Iśc na spotkanie klasowe podstawówki? boje się!

Polecane posty

Gość rudziaaa89

pierwsze spotkanie po 10 latach od skończenia podstawowki, przyjdzie na nie dziewczyna której strasznie dokuczałam, zabierałam zeszyty i nie oddawałam, biłam ją, podstawiałam noge, przezywałam, chowałam jej ubrania na wuefie, raz nawet dopadłam ja z kolegami po szkole i przewróciliśmy ją w gówno :-o teraz mi będzie strasznie wstyd wobec niej. iśc? przeprosić ją? zostawic?

Gość 32435465323454t
iść i wybadać sprawę, zobaczyć jaka jest - możliwe że się wyrobiła i też z niej niezłe ziółko, i że niewiele tamto dla niej znaczy, ale jeśli jest raczej nieśmiała lub taka całkiem normalna, to możesz z nią pogadać, podejść do sprawy luźno, ooch jakimi byliśmy dzieciakami itp. :)

Gość zawiedziony1410
w dupę sobie wsadź swoje przeprosiny

Gość rudziaaa89
dobra, raz kozie smierć, pójdę :)

Gość EWELINAAAAAAAAAAAA
ALE Z CIEBIE PRYMITYW:oZ JAKIEGOS MARGINESU SPOLECZNEGO PEWNIE...

Gość rudziaaa89
oj mylisz sie dziewczynko, studiuje prawo, wredny charakterek a inteligencja to nie to samo, a w dodatku ty piszesz dużymi literami jak troglodytka :)

Gość HuHuHuHuHuuu
Rudzia, ale ty musiałaś być zakompleksionym dzieciakiem... Tylko takie wyżywają się na innych dzieciach.

Gość no fajnie fajnie
To nie fajnie , zgotowals jej pieklo przez podstawowke . Mam takie spotkanie juz za soba - akurat ja na spokojnie porozmawialam sobie z dziewczyna ktorej dokuczalam ( a raczej moja najblizsza kolezanka wtedy) sila rzeczy bylam zawsze przy tym i ani razu jej nie obronilam .Nieprzyjemna to byla rozmowa , dziewczyna wspomina szkole jako cos najgorszego, kompleksy, niesmialosc przez ktore przechodzila - wina mojej kolezanki . Przepros ja koniecznie .

Gość HuHuHuHuHuuu
Tylko dzieci z patologicznych rodzin, tudzież rodzin bez podstawowych wzorców zachowują się jak nasza autorka. Przecież żadne dziecko gdzie w domu jest miłość i szacunek tak się nie zachowuje. W mojej klasie w SP tylko margines znęcał się nad kolegami.

Ja mimo iż ukończyłem szkoły jak byłem, jestem i zapewne dalej będę pośmiewiskiem. Widzę jak ludzie się ze mnie naśmiewają (nie wspominając o rodzinie szczególnie o tej od strony matki) Ja bym na takie spotkanie nigdy nie poszedł.

Gość no fajnie fajnie
niekoniecznie margines. Akurat u mnie byla to paczka uczniow ktora sie bardzo dobrze uczyla, byla lubiana przez nauczycieli z dobrych rodzin . Wyzywali sie na osobach mniej zdolnych z biedniejszych rodzin, bo to nie ubrane byly bo to bo tamto . Dzieci sa glupie i wredne ot co ;)

"wredny charakterek" buhahaha Patologia i tyle. SMieszne, ze jak ktos komus napisze, ze jest prymitywny, odpowiedz ZAWSZE brzmi: mylisz sie, skonczylam studia, jestem taka ę i ą..

Gość no ciekawe
Samotnik, a dlaczego na to pozwalasz ?? Czemu sie nie postawisz ??

Gość jajko Faberge
trzeba być naprawde zjebem, żeby się tak zachowywać 🖐️

Gość HuHuHuHuHuuu
Autorka powinna na studiach wybrać sobie jako dodatkowy przedmiot psychologię sądową. Tam znajdzie podobne zachowania jakie miały miejsce gdy była dzieckiem.

Gość odpowiem z punktu widzenia
ofiary klasowej. po pierwsze, osobiście w ogóle bym tam nie poszła, bo nie mam najmniejszej ochoty oglądać osób, które zamieniły mi dzieciństwo w piekło, więc może ona wcale nie przyjdzie i nie będziesz się musiała stresować. po drugie, gdybym kiedykolwiek ich spotkała na swojej drodze i uznały, że wypada mnie przeprosić, to i tak by to dla mnie nic nie znaczyło, mam ich w dupie.

Gość no ciekawe
korfa, no nie odpowie. Samotnik czemu pozwalasz sie ponizac ??

Gość jajko Faberge
jeszcze się chwali, że prawo studiuje kurwa mać nie moge :D🖐️

Gość ja pamietam
dokladnie.problem jakis byl.w rodzinie....bo nawet jesli dziecko przejawia agresje_cos nalezy z tym robic.. ale albo rodzice mieli Cie "gdzies",albo...patologia i margines. a te Twoje teksty typu "gówno"-mowia same za siebie....i Ciebie. inteligencja.latwo powiedziec.

Gość jajko Faberge
ja skończyłem zawoduwke, gardze wykształciuchami, do roboty by sie wzieli :)

Gość dkmlkdcjk
i co ma inteligencja do bicia i ponizania kolezanek?:o

Gość odpowiem z punktu widzenia
jajo myslałam że jesteś babką ???

Gość HuHuHuHuHuuu
U mnie w klasie były dwie ofiary, jednego chłopca taka grupka popaprańców przywiązywała do kaloryfera i ściągała majtki... Sama latałam do nauczycieli i prosiłam żeby coś zrobili z tymi potworami. Jestem po prawie, a poszłam na ten kierunek żeby tępić takie "wszy", bo za dużo się tego naoglądałam w dzieciństwie. Takie dzieci naprawdę muszą wspominać czas szkoły podstawowej jak traumę.

Gość jajko Faberge
odpowiem z punktu widzenia - ten z błędami to podszyw :P

Gość rudziaaa89
widze same świętoszki na tym forum :) nie moi drodzy, nie byłam z patologicznej rodziny, byłam po prostu taką małą rudą kurewką która paliła papierosy w podstawówce i była wredna jak nie wiem co. Dopiero w liceum dojrzałam i stałam się kobietą :) wy za to w większości nigdy sie kobietą nie staniecie- bedziecie do końca małymi dziewczynkami, dla których używanie słowa "gówno" to oznaka skrajnej patologii i zepsucia. Adios, ide sie czytać do sesji 🖐️

Gość EWELINAAAAAAAAAAAAAAA
MOZE KIEDYS SAMA ZOSTANIESZ MATKA........ I MOZE TWOJE DZIECKO PRZYJDZIE DO DOMU Z PLACZEM.... MOWIAC,ZE KOLEZANKA PRZEWROCILA JE "W GÓWNO".... PEWNIE POJDZIESZ I POGRATULUJESZ TAKIEMU DZIECKU INTELIGENCJI... NO TAK.... IDZ,IDZ KUREWKO....NIE MA NAD CZYM ROZPRAWIAC....