Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maj贸wkowa

Odchudzaj膮ce si臋 na dieta light -25 maja

Polecane posty

Go艣膰 maj贸wkowa

Hej, niedawno odkry艂am gotow膮 diet臋 w aptece. S膮 to szaszetki, z zawarto艣ci kt贸rych robi si臋 koktajle. Za艂o偶enie diety jest takie, 偶e jak kto艣 ma du偶o do zrzucenia powinien g艂贸wnie jes膰 te koktjle. Jak kto艣 chce mniej zrzuci膰, to 艂膮czy diete light z niskokalorycznym normalnym jedzeniem. Ja stosuj臋 od wtorku i ju偶 czuj臋 si臋 l偶ejsza. Co wa偶ne dieta light dostarcza wszystkich niezb臋dnych sk艂adnik贸w od偶ywczych dla organizmu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maj贸wkowa
Mo偶e znajdzie si臋 kto艣 kto mi potowarzyszy. Diet臋 stosuje si臋 max 3 tyg, ale uprzedzam, 偶e nie jest tania. Ja kupi艂am w aptece, ale podobo na internecie jest troch臋 taniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maj贸wkowa
za 5 saszetek czyli ca艂e pude艂ko p艂aci si臋 od 25 do 30z艂. Z tym, 偶e niekt贸rym to pude艂ko idzie na dzien, wi臋c 25x21 dni to koszt diety Ja czyta艂am o slim fast, ale nie kupuj臋 niczego, czego nie mo偶na dosta膰 w aptece albo normalnym sklepie w PL. Na allegro widzia艂am jednego sprzedawc臋 slim fast, kt贸ry poza tym sprzedawa艂 opony, cz臋艣ci samochodowe itp....wi臋c nie wiem sk膮d wzi膮艂 ten slim fast i czemu nim hurtowo handluje. Ja wol臋 je艣膰 z pewnego 藕r贸d艂a :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pallinkaona
Nie ma lepszej diety od N呕 czyli Nie 呕re膰 tyle :) i chudnie sie bez jakich艣 dziwnych substancji. Polecam wybra膰 si臋 do dietetyka naprawd臋 dobrze dobrana dieta jest smaczna i zdrowa i s膮 efekty.

Udost臋pnij ten post

autorko napisz swoja wage wzrost i wymiary latwiej bedzie sie dziewczynom ewentualnie zdecydowac na ta diete powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maj贸wkowa
Ok, wiec mam 168 cm wz i 75 kg bez 艣ciemy. Chc臋 zgubi膰 z 10 kg, ale na pocz膮tek b臋d臋 cieszy艂a si臋 z 5kg. Chodzi艂am na si艂owni臋, ale na mnie ruch nie dzia艂a. Nie jem du偶o, wiele razy s艂ysza艂am, ze jem ma艂o a mimo to nie chudn臋. Lekarz mi powiedzia艂, 偶e jestem zdrowa, da艂 tabsy na zatrzymywanie wody i zaleci艂 ruch. Poza tym us艂ysza艂am, ze poprostu widocznie ta waga jest w艂a艣ciwa dla mojego organizmu, 偶e nie chce dalej chudn膮膰. Trzy m-ce na si艂owni臋 chodzi艂am i nic nie schud艂am. Jedynie cia艂o zrobi艂o si臋 smuklejsze i nie mam cellulitu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maj贸wkowa
Domy艣lam si臋, ze slim fast to kupujecie w aptekach zagranicznych. W PL tego nie spotka艂am. W艂a艣nie aptekarka mi poleci艂a Diet臋 Light, bo przychodzi do niej inna klientka kt贸ra w艂a艣nie na tym schud艂a. Ja nie jem du偶o z regu艂y, wi臋c jedzenie tych koktajli nie powoduje u mnie g艂odu i os艂abienia. Wr臋cz przeciwnie lepiej si臋 czuj臋, tak lekko. No i dobrze, 偶e maj膮 sk艂adniki od偶ywcze w sobie, przynajmniej w艂osy nie b臋d膮 wypada膰 i inne skutki uboczne. Ju偶 jestem po pierwszym koktajlu czkoladowym i herbacie z cytryn膮. Id臋 na miasto, ok 11 b臋dzie koktajl truskawkowy. :) Fajnie by艂oby, gdyby kto艣 si臋 przy艂膮czy艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lijka
No to ja si臋 przy艂膮czam. Od jutra zaczynam. Zapas diety mam. Zobaczymy. Moje "miary" i "rozmiary" 163 cm 66 kg Cel 57 Do dzie艂a.

Udost臋pnij ten post

Wzrost mamy podobny I cel rowniez :) Ja mam 168 cm. I zaczynalam z Waga 60. Brzuch wielki talia ledwo widoczna. Jestem gruszka wiec duuupa duza okragla opinajace spodnie z zamkami na agrafkach. Nosilam rozm 38 I ledwo sie wciskalam Po 2 tyg rozmiar 38 luzny. Spodnie sie zsuwaja z bioder :) Brzuch plaski. Talia widoczna. Biodra wezsze o 3 cm Dzieki cwiczeniom I balsamom cialo jedrniejsze Przy 2 kg mniej juz bylo widac roznice ale mialam prawidlowe bmi po prostu duzo tluszczyku :) Ramiona tez mam chudsze ale nie mierzylam - widac golym okiem. Ale skora sama sie ram nie ujedrni. Pomysle nad ciezarkami 1 kilowymi Powodzenia dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko pi臋knie, 艂adnie, ale po trzech tygodniach picia takich koktajli efekt jojo musi by膰 r贸wnie imponuj膮cy jak spadek wagi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zacz臋艂am w poniedzia艂ek i mam nadziej臋, 偶e tym razem si臋 uda !!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny chcia艂a bym mie膰 tyle kg co Wy !!! Ja mam 170cm i obecnie wa偶e 85kg. Mam za sob膮 ci臋偶k膮 prace bo w ci膮偶y wa偶y艂am 145kg, zaraz po porodzie 120kg. 30z艂 5 saszetek to matko kochana strasznie drogo !!!! Naprawde skuteczne ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej dziewczyny. Jak tam wasze efekty? Czy przy tej diecie jadlyscie co艣 dodatkowo niskokalorycznego? Pozdrawiam Aga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drogo? Bior膮c pod uwag臋, 偶e nie jesz nic pr贸cz tych koktajli to 30 z艂 dziennie na jedzenie wcale nie jest wyg贸rowan膮 cen膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am i ruszamy od jutra 155 cm waga 69 mam taki brzuch jak bym by艂a w ci膮偶y masakra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmm kt贸ra艣 z Was pisa艂a 偶e koszt 5saszetek-czyli jednego opakowania to 25-30z艂.. dzi艣 by艂am u siebie w aptece, a wcale nie jest to apteka tania bo prywatna w galerii- i opakowanie tego kosztuje 9.80z艂........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podej艣cie numer dwa
cze艣膰 dziewczyny. ja zacz臋艂am dietk臋 od dzi艣. nie jest to moje pierwsze odchudzanie z dietalight. pierwszy raz 2 lata temu schud艂am z ni膮 7 kilo przez 2 tygodnie, nie by艂am nigdy g艂odna, jednak przez 2 lata bardzo du偶o si臋 w moim 偶yciu zmieni艂o a niestety jestem osob膮 kt贸ra stres zajada i to samymi 艣wi艅stwami, tak wi臋c by nie dopu艣ci膰 do poprzedniej wagi zacz臋艂am od razu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Acotamspr贸buj臋
Witam, ja diet臋 zacz臋艂am od dzi艣, bo dosta艂am 30 saszetek zupe艂nie za darmo od znajomej, kt贸ra po prostu powiedzia艂a, 偶e jej nie smakuj臋. Moja waga 97.5 ale nie wida膰 tego po mnie. ;) Zobaczymy co to b臋dzie. Kto ze mn膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Caramel_Mocha
ja jestem na niej od tygodnia :) a kt贸r膮 wersj臋 robisz na samych saszetkach czy mieszan膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mi pani dr podpowiedzia艂a, 偶e skoro jem 5 posi艂k贸w dziennie, 偶e skoro nie chudn臋 to mam zamieni膰 jeden z tych posi艂k贸w na koktajl, 偶eby obni偶y膰 kaloryczno艣膰, to nie spowoduje efektu jojo - zobaczymy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam,ja na diecie by艂am 3-tyg,p贸偶niej do 15.iix dwie saszetki dziennie takie wychodzenie z diety,zrzuci艂am 10 kg,polecam ,cho膰 droga ,mo偶na 艂apa膰 okazje jak data dochodzi wtedy s膮 tanie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja teraz wybra艂am inny spos贸b na odchudzanie - Vital Niskokaloryczna dieta ro艣linna od Aliness. Tutaj jeden posi艂ek to zaledwie 140 kalorii, przek膮ska to 70 kalorii, a ca艂odzienna dieta to tylko 630 kalorii. Przy tak niskiej warto艣ci kalorycznej 42 Vital dostarcza organizmowi wszystkich niezb臋dnych sk艂adnik贸w i substancji od偶ywczych. Naprawde polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo ciekawe jest to 42 Vital. Zawsze mam ma艂o czasu. Tutaj s膮 gotowe posi艂ki, mo偶na zjada膰 w dowolnym smaku lub sam膮 "baz臋". Ma艂o kalorii, niski indeks glikemiczny. Rewelacja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem bardzo dobry pomys艂, bo wydaje mi sie ze jesli kto艣 liczy na efekty to z pewno艣ci膮 po takiej diecie b臋da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Indywidualna Dieta dla Ciebie za SMS (3kg w 7dni) na Redukcje lub na Mas臋. Dieta dostepna Tutaj http://bebjo.pl/indywidualna-dieta-za-sms/ Pierwsza w Polsce .Schudnij zdrowo i szybko! Otrzymaj swoj膮 indywidualn膮 diet臋 w kilku prostych krokach!

Udost臋pnij ten post