Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszczeczkaaaaaa

jestem skonczona u faceta :( ogolnie jestem skonczona

Polecane posty

Gość myszczeczkaaaaaa
ja chyba jestem zbyt zakompleksiona stad moje myslenie

Gość innaiinne
no ja na szczęście zarabiam puki co, wiec staram sie mu robic cos dobrego do jedzenia, ale on sam widzi że jak ja nie zrobie zakupów to lodówka świeci pustkami. Przecież nie chodzi o to, zeby nie wiadomo co robic, jak jest miłosc to szpan jest niepotrzebny, jeżeli on wie, że Ty sie w tym syfie źle czujesz, to dotrze do niego ze nie jesteś syfiarą tylko po prostu tak masz. moim zdaniem trzeba o tym porozmawiac jak Cie to gryzie i zobaczysz jego reakcje, jeżeli jest w porządku to na pewno zrozumie i zapewni Cie że wszystko jest ok. a może zaproponuj mu żeby Ci pomógł pomalować pokój, na podłogę można rzucić jakiś dywanik, na przecenach mozna coś taniego wyłuskać i będziesz iała swój mały azyl :) a z malowaniem bedzie duzo dobrej zabawy

Gość innaiinne
aha, a co do twarzy to sie też nie przejmuj, ja też mam problemy z trądzikiem, przejmowałam sie właśnie tym momentem kiedy zobaczy mnie bez make upu, wiec z premedytacja sie kiedyś nie pomalowałam i powiedziałam:" a tak właśnie wygladam naprawdę", roześmiał sie i powiedział że mnie będzie kochał nawet jak mi wyrosnie włochaty pieprzyk na nosie ;) no i od czasu do czasu sie nie maluje i staram sie coś robic żeby oczyscic cere. dobre sa kosmetyki ivostin purritin w aptekach tylko troche drogie... no a super podkład to wichy dermablend, coś koło 8dych, ale nie załuje, bo naprawde efekt jest :)

Gość myszczeczkaaaaaa
kocham moja mamę bardzo ,jest świetna kobiet a,ale chyba rzeczywistsze jest trochę brudasem i zaniedbała czystosc w domu,a ja latałam i myłam gary i lodówkę ,przecierałam podłogi bo on anie robiła tego, porozmwiam z nim,ale nie chce z siebie robić ofiary totalneij,ja sama o siebie dbam,le to za mało skoro mam takie otoczenie