najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 i z tego żalu nade mna wylewasz tu swoje frustracje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Moje frustracje? To nie ja zakladam 90y temat, zeby narzekac na facetów. Ogarnij sie dziewczyno :O :O Życia nie masz?! Koleżanek, którym mogłabym sie poskarżyć? Ja pitolę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GromHellScream Napisano Maj 26, 2012 Każdy cygan ma ślicznego pindola, i jest z niego bardzo dumny. Gdyby mógł to by nosił na wierzchu, i zabrał ze sobą do trumny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 nie skarżę u koleżanek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 W sumie sie nie dziwie, bo jak można sie skarżyć komus, kogo sie nie ma ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Maj 26, 2012 Ok jesteś wspaniała ,a dookoła same gamonie co za peszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 czkeolada będąc w towrzystwie nie odczuwam braku faceta czy samotności, czy to takei trudne do zrozumeinia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona jest niesmiala szara myszk Napisano Maj 26, 2012 tacy ludzie nie maja znajomych , przyjaciol bo nie potrafia sie wybic sposrod tlumu to ze pisze inaczej a niech sobie pisze oklamywac samego siebie mozna jak tak potrafi sobie poprawic humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Co ty takiego wspanialego i wyjatkowego temu wymarzonemu możesz w zamian dać? Nie odpowiedzialaś mi na to pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolciaoko Napisano Maj 26, 2012 może i są ale to chyba wyjątki!!! ja póki co to widzę iż prawdziwych facetów nie ma :) każdy ale to każdy zdradza i oszukuje swoją lubą... szkoda pisać... oczywiście kobiety nie pozostają bez winy. Ale jak pisałam są wyjątki :) Poza tym jesteśmy tylko ludźmi i każdy popełnia błędy a więc nie ma co płakać! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Tak, bo kobiety to kreatury błędem nieskalane Normalny facet chce kobietę a nie królowej, wokół której trzeba biegać, bo ona może sie obrazić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Maj 26, 2012 ambasadorkamarki "powiem tak - niech kazdy robi co chce, bedzie jaki chce i nie wtyka swojego nosa w zycie innych -slowem, ius romanum. i wszscy beda szczesliwi i seksowni. to jest najlepsze podsumowanie niema co jeden patrzeć na drugiego i zwalać winę niech każdy ogarnia siebie i będzie dobrze ;) pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Fiku mikuuu gdybyś była naprawdę tak idealna i wspaniała jak mówisz, to na pewno nie jeden porządny facet byłby zainteresowany. A na sytuacje, na która narzekasz, odpowiedz sobie sama najmadrzejsza i najpiękniejsza kobieto na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość racjaaaa Napisano Maj 26, 2012 facetów nie ma, a chciałabym żeby mnie taki Bohun przycinął mocno do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 czekoladowa - właśnei taka jestem i nikt ciekawy i porzadny nie pojawil sie w zasiegu wzroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 26, 2012 A co to prawdziwy facet? Ten w spodniach (kobiety też w tych samych chodzą) czy w kalesonach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Maj 26, 2012 Ja się jest jak Helena to i Bohun się zjawi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Maj 26, 2012 Co dwa ideały, to nie jeden. Sklonuj się i zmień klonowi płeć. Para idealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 ideałów nei am, ale facet ma być męski! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 stad tez nie moze byc moim klonem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 26, 2012 Nie ma takich bo w spodniach to chodzą kobiety, a jeśli faceci to zniewieściali:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 26, 2012 I dlatego facet w spodniach to nie zaimponuje kobiecie, bo ona też w nich (nawet tych samych) jest:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 nie ciuszek czyni chlopca mężczyzną :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Fiku mikuuu opowiesz mi co masz TY do zaoferowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 26, 2012 Fiku mikuuu opowiesz mi co masz TY do zaoferowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic procz swojego gledzenia Napisano Maj 26, 2012 i smiesznych katolickich nawykow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 Jestem ciepła, usmiechniętą kbietą, która ma poukładne w główce, swoje ambicje, z którą można sie posmaić i porozmawiać. Idealna partnerka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o fizycznosci nic nie piszesz Napisano Maj 26, 2012 wiec pewnie przecietnosc od ciebie bije na kilometr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 no przeciez piszę że najpiękneijsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 26, 2012 Zapewniam, jakby do Ciebie przyszedł facet w kiltcie to by na dzień dobry był by spalony:-) także ciuch ma wielkie znaczenie, pod warunkiem że będzie identyczny ze wszystkimi innymi, czyli jeden ze stu milionów:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach