Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Dziś prawdziwych facetów już nie ma

Polecane posty

Moje frustracje? To nie ja zakladam 90y temat, zeby narzekac na facetów. Ogarnij sie dziewczyno :O :O Życia nie masz?! Koleżanek, którym mogłabym sie poskarżyć? Ja pitolę...

Gość GromHellScream
Każdy cygan ma ślicznego pindola, i jest z niego bardzo dumny. Gdyby mógł to by nosił na wierzchu, i zabrał ze sobą do trumny

Gość ona jest niesmiala szara myszk
tacy ludzie nie maja znajomych , przyjaciol bo nie potrafia sie wybic sposrod tlumu 🖐️ to ze pisze inaczej a niech sobie pisze oklamywac samego siebie mozna jak tak potrafi sobie poprawic humor

Gość karolciaoko
może i są ale to chyba wyjątki!!! ja póki co to widzę iż prawdziwych facetów nie ma :) każdy ale to każdy zdradza i oszukuje swoją lubą... szkoda pisać... oczywiście kobiety nie pozostają bez winy. Ale jak pisałam są wyjątki :) Poza tym jesteśmy tylko ludźmi i każdy popełnia błędy a więc nie ma co płakać! :)

Tak, bo kobiety to kreatury błędem nieskalane :classic_cool: Normalny facet chce kobietę a nie królowej, wokół której trzeba biegać, bo ona może sie obrazić.

ambasadorkamarki "powiem tak - niech kazdy robi co chce, bedzie jaki chce i nie wtyka swojego nosa w zycie innych -slowem, ius romanum. i wszscy beda szczesliwi i seksowni. to jest najlepsze podsumowanie niema co jeden patrzeć na drugiego i zwalać winę niech każdy ogarnia siebie i będzie dobrze ;) pa

Fiku mikuuu gdybyś była naprawdę tak idealna i wspaniała jak mówisz, to na pewno nie jeden porządny facet byłby zainteresowany. A na sytuacje, na która narzekasz, odpowiedz sobie sama najmadrzejsza i najpiękniejsza kobieto na kafe :classic_cool:

Gość racjaaaa
facetów nie ma, a chciałabym żeby mnie taki Bohun przycinął mocno do siebie

A co to prawdziwy facet? Ten w spodniach (kobiety też w tych samych chodzą) czy w kalesonach?

Nie ma takich bo w spodniach to chodzą kobiety, a jeśli faceci to zniewieściali:-D

I dlatego facet w spodniach to nie zaimponuje kobiecie, bo ona też w nich (nawet tych samych) jest:-D

Gość nic procz swojego gledzenia
i smiesznych katolickich nawykow :D

Gość o fizycznosci nic nie piszesz
wiec pewnie przecietnosc od ciebie bije na kilometr

Zapewniam, jakby do Ciebie przyszedł facet w kiltcie to by na dzień dobry był by spalony:-) także ciuch ma wielkie znaczenie, pod warunkiem że będzie identyczny ze wszystkimi innymi, czyli jeden ze stu milionów:-)