Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Dziś prawdziwych facetów już nie ma

Polecane posty

logika związków i dobierania w pary jest taka ,że zacznijmy pierw wymagać czegoś od siebie i sami sie realizujmy ,a siła rzeczy fajne osoby będą do nas lgnąć

Gość ambasadorkamarki
Wymagasz od facet ,a co dajesz w zamian ? Jakie cechy ? Co można z tobą robić ? Gdzie wyjść ? potrafisz powiedzieć coś ciekawego w towarzystwie ? jesteś zaradna czy trzeba wszystko za ciebie robić ? mówić ? ' byc moze potrafi. mezczyzni maja to do siebie ze lubia marzyc i bujac w oblokach , ale w rzeczywistosci sie boja . wiec chociaz kobieta by byla piekna, madra, wyksztalcona to wiekszosc mezczyzn nie bedzie nawet probowac, sprawdzone und przetestowane. 8)

Gość Perdomo
Dziś szansa dla prawiczków. 18 mln do wygrania

ambasadorkamarki "byc moze potrafi. mezczyzni maja to do siebie ze lubia marzyc i bujac w oblokach , ale w rzeczywistosci sie boja . wiec chociaz kobieta by byla piekna, madra, wyksztalcona to wiekszosc mezczyzn nie bedzie nawet probowac, sprawdzone und przetestowane." i tutaj się mylisz :)

Gość ambasadorkamarki
nie wszyscy, ale trzeba wiedziec w jakich kregach sie obracac.

to coś słabe masz te wymagania względem siebie skoro postawiłaś sobie za cel napisanie ponad dziesieciu tysiecy wypowiedzi na tym form ..ale skoro takie są twoje ambicje to nie mam więcej pytan ;] ambasadorkamarki No to faktycznie sami nieudacznicy chodzą po tym świecie i same wspaniałe kobiety chyba żyjemy w innym wymiarze trochę.

Gość ambasadorkamarki
nie wiem jak jeszcze wyrazniej musze napisac ze 'nie wszyscy' i 'byc moze' autorka taka jest. i wcale nie pisalam ze mezczyzni to nieudacznicy, lubie mezczyzn i uwazam ze sa bardziej inteligentni od kobiet, chodzi tylko o to ze mezczyzni czesto nie potrafia wcielic marzen w zycie, bo tez za wysoko mierza.

niestety prawdziwych kobiet też nie ma, tylko chodzące Twory "ładnie zrobione" :(

"wiec chociaz kobieta by byla piekna, madra, wyksztalcona to wiekszosc mezczyzn nie bedzie nawet probowac, sprawdzone und przetestowane" to chyba prawidłowo nie ? skoro nie próbują znaczy ze byli za słabi ,a żadna silna kobieta nie chce słabego faceta to sie rozumie samo przez się wiec nie rozumiem o co Ci chodzi ? Takie jest prawidło z tym ,że jak laska jest faktycznie fajna to będzie miała masę adoratorów w tym też fajnych ,a jak ma samych niefajnych to znaczy ,że ma za wysokie wymagania i albo niech je obniży ,albo weźmie się za siebie ...to tyczy też facetów

Gość ambasadorkamarki
wszystko jest iluzja, cale zycie to iluzja :P powiem tak - niech kazdy robi co chce, bedzie jaki chce i nie wtyka swojego nosa w zycie innych -slowem, ius romanum. i wszscy beda szczesliwi i seksowni.

no właśnie nie wiem co robisz dlatego pytam ? 10 tysięcy postów mówi samo za siebie bo poświęcałaś mnóstwo czasu i energii na nic nie dające pisanie(jęczenie) na forum ,a to atrakcyjności nie dodaje ..to jest fakt i tyle wiem ;]

Gość poluzuj pajęczynę między udami
bo będziesz wymagająca nawet przy wyborze trumny

Fiku mikuuu zakładając już setny temat i tym jacy to faceci są niedobrze, Chamy, prostaki i frajerzy :O :O Nena każdym temacie jęczysz, ze taki to nic Ci facet nie da. A co Ty masz, piękności od siedmiu boleści, do zaoferowania?? Oprócz tzipy oczywiście? :classic_cool: Siedzisz na kafe dniami i nocami i narzekasz na brak faceta. Który by chciał Non stop jęczące babsko, które uważa sie za cud natury?!

Gość GromHellScream
Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma Bo ich Hitler zabił w obozach Teraz są już same podróby Jak Don Vasyl del Roma

Ale jakby facet był przystojny (brunet, bo takiego chcesz) a byłby chamski i ogólnie "be" to byś dała takiemu szansę gdyby o Ciebie zabiegał. A prawdziwych facetów (jeśli chodzi Ci o wygląd) to nie ma, bo teraz to każdy się "odpicowuję", żeby swoim wyglądem zaimponować kobiecie takiej jak Ty. Chyba bzdury piszę...

Ciągle to słyszę jaki to ja brzydki od obcych dziewczyn, a ostatnio nawet usłyszałem "ciapaty"...

Gość hrthtrrt
I dobrze, że cie wyzywają jak brzydal jesteś.

Gość najpiękniejsza akurat jasne
nowy nick fiku miku, kolejny durny temat i uzależnienie od kafe.

Mam ogromne problemy ze sobą I powinnam chyba wszystkie gorzkie żale wylewać tu na kafe. Powstanie sto nowych tematów nawiązujących do tego samego : jestem sama, bo faceci są be. Filmu mikuuu spójrz na siebie, fajni ludzie ciagna do fajnych :) A nie do ksiezniczek.

Gość hrthtrrt
Ciapaty won.

A szukaj i czekaj na samego szejka 🖐️ Tylko, czy facet twoich marzeń cię zechce, bo jedynie ci potrafisz to marudzicie i powtarzać jaka to jesteś wyjątkowa i wspaniała :O :O Żal mi cię po prostu :)