Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowanaaaaaaaaaaaxa

EGZAMIN CAE - ubranie

Polecane posty

Mam jutro USTNY egzamin w British Council, mam pytanie jak powinnam sie ubrac? Planuję oczywiscie załozyc coś eleganckiego, ale nie chciałabym, zeby okazało sie, ze wszyscy przychodzą na luzie a ja jedna w garniturze ;-) Nie pytam o trendy modowę i o odpowiedzi proszę tylko osoby które zdawały egzaminy w British Council. + Jak sie ubrać na część pisemną? Z góry dziekuję za odpowiedź

proszę niech ktoś odpowie :-(

jest tam ktoś ?

Gość a komuś głupotę zarzucasz
💤

Gość vvvvvvvfvvvv
no wez sie ubierz ładnie ale bez zbytniej elegancji. ja bym zalozyla ciemne spodnie - granatowe szare lub czarne ale nie jeansy, chyba ze takie eleganckie jednolitego koloru granatowe.. no i jakas bluzka czy koszula w skromnym kolorze, moze byc biala a jesli nie chcesz zeby wygladalo zbyt maturalnie to ciemna bluzka jakas.. czarna lub granatowa lub szara. bluzka tez skromna raczej. jednolita.. na to jak by bylo chlodniej to jakis ciemny sweterek rozpinany albo marynarke tyle ze nie od garnituru.. taka zwykla.. ciemną lub bezowa czy szarą..albo bialą jak wolisz ;) ja czesto chodze w marynarkach i nie wygladaja egzaminalnie.. ubiorem najmniej sie stresuj. ubierz sie po porstu czysto i skromnie.

Dziekuje :-) Nie za dobrze czuję się w spódnicach i juz sam fakt jej załozenia przyprawia mnie o dodatkowe młdłości, dlatego cieszę, sie, ze wspomniałaś /łeś o spodniach bo chyba pomoze mi się to zrelaksować.

Gość vvvvvvvfvvvv
no spoko ;) ja kiedys na jeden z egzaminow na studiach zalozylam trampki do szerokich czarnych spodni, bylo strasznie goraco a ja obtarlam sobie nogi i nie moglam wytrzymac w butach i nic sie nie stalo ;p zdałam i to bylo najwazniejsze a nogi trzymalam pod stolem nikt sie na nie specjalnie nie gapił. uwierz mi ze nie ubranie jest najwazniejsze, oczywiscie pod warunkiem ze sie przyjdzie skromnie i czysto jak juz pisalam ubranym. bo jak sie ubierzesz jak pstrokaty struś to sobie moga pomysle ze sobie żarty z nich robisz a tak jak bedziesz wygladac jak szara mysz to skupia sie na twojej wiedzy :)

Gość Wiecznie glodna
ja założyłabym jakieś dobre jeansy i klasyczną bluzkę/koszulę typu wólczanka dla kobiet do tego buty z czarnej skory na szpilce czy jakieś dopasowane do kroju jeansów