Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość game offza

do bezrobotnych- z czego zyjecie?

Polecane posty

Gość Uroczy Roman
Pracuje na czarno i mam procent w banku od wygranej na loterii. Formalnie jednak czynię zadość bycia bezrobotnym.

Gość hgg
oczywiście że praca jest. Nawet za 10tys, tylko trzeba ruszyć dupę sprzed telewizora i przestać narzekać. Chociażby kierowcy są niezwykle poszukiwani i płaci się im krocie

Gość już wszystko wiem
hgg - ile masz lat, że pierdolisz takie farmazony

Gość o qrde:))
hgg ile masz lat??

Gość hgg
dzieckiem nie jestem, pracuję, bez żadnych znajomości, żeby była jasność

Gość już wszystko wiem
hgg - zbieraj się już na dyskotekę i schodź, bo chłopaki na dole na palcach gwiżdżą

Gość dsfsdffdfg
taaa jak ktos kradnie to pewnie ma 10 tysiecy, oczywiscie :D ale pracownikow zatrudnia na czarno, bez umowy i placi im grosze 🖐️ tylko taki sie dorobi

hgg to czym sie zajmujesz?

Gość wierze że
z przyzwyczajenia żyje

Gość hgg
szukał mój chłopak kierowców do firmy, płacił UWAGA 12 TYSIĘCY miesięcznie za pracę od poniedziałku-czwartku na trasach zagarnicznych, samochód służbowy, komórkę, pakiet socjalny nikt nie chciał...

Gość hggd ohgg
do hgg: nie wierze ze nikt nie chcial za 12 tysiakow,,po prostu musial byc jakis warunek mega mocny, moze o tym nie wiesz. ale takich bzdur nie pisz, nie uwierze.

Gość no przecież napisał
mój chłopak :))))))

hgg tak tak 12 tys i nikt nie chciał heheh

Gość hgg
znam wszystkie warunki, bo ja pracowałam w rekrutacji. Przychodzili, mówili że nie chcą się rozstawać z rodziną (delikatnie sygerując ze za 15tys mogliby to zrobić). nawet znajomości języków nie wymagaliśmy, po prostu wystarczyło prawo jazdy i trzezwość

Gość dsfsdffdfg
haha pewnie dziwa daje dupska temu swojemu chlopasowi i on ją sponsoruje, szmate, a na forum robi z siebie taką super, jak to latwo znaleźć prace i duzo zarabiac hahaha glupia dupodaja

Gość hgg
dziwka? bo mam pieniądze? śmiechu warte koleś, ja skończyłam medycynę, więc co Ty pierdzielisz? ;)

Gość wiensa wiesna
żyję z alimentów od byłego męża i pomocy rodziców. nie mam dzieci, więc muszę się martwić tylko o siebie

Gość hggd ohgg
dziewczynko weź po prostu skończ pieprzyć. Ja znam takich co pracują na tirach od pon do pt, albo i wiecej, są w domu tylko w wekendy i to nie wszystkie, i ich zarobki wynoszą ok 6- 7 tys. chyba ze mieli przewozić "inne" towary.. to wtedy zmienia postać rzeczy ;-P

Gość hggd ohgg
tak, zapewne jesteś po medycynie. Tak ostatnio usłyszałam, dziewczyna studiuje medycynę. A co to było? kurs kosmetyczny:-))

Gość Szczerze i do bólu
Zarabiam w programach partnerskich. Da sie zyc. Wiadomo czasem trzeba pożyczyć bo nie jestem w tym od dawna ale coraz lepiej mi idzie. Tyle

Gość hgg
inne towary? leki, sprzęt medyczny, ubezpieczony, bardzo cenny. dlatego takie zarobki, a chętnych jednak brak.

Gość hggd ohgg
dobra, szkoda klawiaturę meczyc.

Gość dziś na pomarańczowo
ktoś dobrze napisał, bezrobotny nie równa się biedny. gul wam skacze, że są ludzie, którzy z głodu nie zdychają, a nawet mają na drobne przyjemności i nie muszą zapierdalać na kasie w biedronce za 1200? i wcale niekoniecznie żyją z łaski rodziców/lewych interesów/pracy na czarno/renty. niektórzy po prostu myślą, odkładają na tzw. czarną godzinę i mają. nigdy nie pobierałam żadnego zasiłku, guzik od państwa dostałam i nic od niego nie chcę na dobrą sprawę. do lekarza też chodzę za własne pieniądze. i wypraszam sobie epitety typu darmozjad czy pasożyt. większymi darmozjadami i pasożytami na systemie są setki nieprzydatnych do niczego biurw, zajmujących się całymi dniami malowaniem paznokci, piciem kawki i odgrzewaniem brokułów w zakładowej kuchni. nie jesteście lepsi, a wszystkim tym, szczególnie niezaradnym z pracą dzięki protekcji, którzy takimi się czują życzę szybkiego bezrobocia, zobaczymy, jak wtedy będziecie śpiewać

Gość hgg
dobra, szkoda klawiaturę meczyc. bo co? bo argumenty się skonczyly?

Gość śmieszycie mnie tymi zasiłkami
Mówienie, że państwo kogokolwiek "utrzymuje" to grube nadużycie. Nauczcie się, że państwo nie daje tylko bierze. NIKOGO te zasrane parę groszy wystarczające na góra 5 dni oszczędnego życia nie zachęca do bezrobocia.

Gość jebniety krolik
A ja sie pochwale ze mam 1000 euro zasilku z zagranicy i zyje lajtowo w PL.

Gość mefistoteles
starzy mi dają życie nie biorę od nich kasy ale kur.a mnie karmią i tyle ale i tak nie chcę tu mieszkać bo chcę się usamodzielnić

taka prawda praca jest jeszcze 3 tygodnie temu nie miałam pracy, byłam na etapie zmiany a od 2 tygodni pracuję, płacą mi za to ile zrobię (administracyjna robota z domu) i przez dwa tygodnie, czyli 10 dni roboczych (w tym dwa dni w połowie poświęciłam na wizyty u lekarza) zarobiłam już 1800zeta, ok pewnie ktoś nie uwierzy, ale taka prawda, to znaczy ze w ciągu całego miesiąca pracy mogę wyciągnąć lekko 3500zł pracę znalazłam na portalu z ogłoszeniami trzeba szukać i umieć szukać

Gość otopolska
Państwo to ja. I ty. Moje i nasze podatki, które bardzo często ( co nie znaczy że zawsze) idą między innymi na opłacanie bezrobotnych. Kto to jest bezrobotny? Ano różnie z tym bywa. Większośc to naciągacze, nieroby - bo im się " nie opłaca pracować". A to oznacza, że to ja, i ty pracujemy na to, często ciężko i niesprawiedliwie opłaceni po to, by ktoś mógł do południa pierdzieć w łóżko a potem iść na piwo. Oto Polska właśnie.

Gość w/g Was pasożyt :)
ja utrzymuje się z różnych zasiłków które wypłaca mi MOPS,dostaje różne dary(żywnosc,odzież,chemia,a nawet kosmetyki) i mam sie dobrze a że pracuje na "czarno" ? to inna sprawa-wypłate odkładam,a żyje z tego,co mi Państwo da-oficjalnie jestem osobą bezrobotną bez prawa do zasiłku:) trzeba umieć sobie radzić w życiu,tak?