Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

Lubicie naszego premiera - pana Tuska? :D

Polecane posty

Gość annia.....................
Baaaaaardzo

Gość agatka z krakowa
dokładnie w taki sam sposób jak lubi się czyraka na dupie

haha tak myślałam :) Lubicie może czy nie (?).. Ja osobiście nie nawidzę.

Gość dfdgfghghjh
ja tez nienawidzę, ten falszywy pijacki ryj i wada wymowy

Gość Padre Tadeo
nienawidzę skur­wiela

Gość najgorszy kutafon od czasów
jaruzelskiego

Sądzicie, że ma szansę w kolejnych wyborach? Teraz Ci co głosowali na tego idiotę biją się w głowę...

Gość *Kropka
NIE! NAJGORSZY POLSKI PREMIER!

Gość So good
Ja go nie znoszę i nie rozumiem co się w nim ludziom podoba. Przeciż to oszust i krętacz, któremu nie zależy na dobru kraju lecz jedynie na swoim.

Gość sialalalala.,.
co tu gadać, łba mu odstrzelę, czekaj na razie

A co on takiego złego zrobił? Dodam, że nie głosowałem na PO

''agiantkaa Sądzicie, że ma szansę w kolejnych wyborach? Teraz Ci co głosowali na tego idiotę biją się w głowę..." jasne, ze ma szanse bo narod glupi pojdzie i znowu odda glos, bo przieciez "nie na kaczora".

Gość sialalalala.,.
właśnie

Pytam serio... Ale widzę, że nie potraficie poważnie na nie odpowiedzieć, tylko lecicie "na fali" , powtarzając, że Tusk jest zły.. Odłóżmy psioczenie na bok i napiszcie na poważnie i bez idiotycznej agresji, za co tak bardzo nienawidzicie Tuska.

Gość polak z krwi i kości
no sory glupcze, ale ja mam się tłumaczyć? czemu ty jestes ostatnim ignoramtem nie znajacym historii polski, smiech na sali dzieciaku, tusk i jego koalivjanci i popierający sie wzajemnie ludzie rzadzą od 22 lat, sory i jak ci? dobrze? bo mnie nie, rodzicom tez nie, moim kolegom tez nie, a jak tobie dobrze to napisz gdzie można okrasć ludzi

"Mi źle, rodzicom źle, znajomym źle..." Zajebiste argumenty.... Tłuki jesteście i lecicie za tłumem.

jednak kolego jetes mały, i nie ptrafisz sie skipic na istocie rzeczy, zero pojecia w temacie

Pytam Cię, czemu nienawidzisz Tuska, a Ty piszesz, że Ci źle i Twoim znajomym też... To żadne argumenty - pisz o konkretach.

Kolego, napisałem argumenty nieco wyżej,. zainteresuj się swoją przeszloscą i przyszłoścą.

Gość marek8098
ciekawy argument, jaktobie dobrze to pokaz gdzie mozna okrasc ludzi? czlowieku wlasnie pokazales jakie masz wyobrazenie o ludziach co maja dobrze. Kazdy cos musial ukrasc hehe wez sie w ta swoja lepetyne puknij albo z glowki w sciane przypierdo.l

sory, niekonieznie każdy musiał okraść, nie jest to nirma, jednak jak patrzymy na naszych włodarzy np. panA WAŁĘSĘ TO Zostalismy kradzni i jestesmy okradani non stop, uważasz że jest inaczej?

Gość marek8098
moze ci cos w tyh klepkach przeskoczy na lepsze bo jak nie to bbedziesz zyl w biedzie i syfie i zdechniesz w biedzie syfie.

Gość marek8098
a co ci takiego Walesa ukradl rzeciez z tego co mowisz da sie wywnioskowac ze za duzo nigdy nie miales i nie masz. Jak bedziesz czekal na politykow zeby cos ci dali to sie nigdy nie doczekasz. Pomysl lepiej co masz zrobic zeby ci lepiej bylo i zacznij to robic.

mnie nie musi przeskoczyć, cos ci się czlowieku pomyliło, jestes albo młody i nie znajacy zycoa jeszcze, albo strary i demencja się wdała

nio tak, nie ma co czekac, lepiej patrzec ka okradają, nie czujesz wlasnosci? inne narody to maja a Ty nie?

Gość marek8098
chyba tobie sie pomylilo i raczej caly czas myli, daje ci dobra rade z ktorej uparcie jak osiol nie chcesz skorzystac. NIe jestem ani mlody ani stary tylko w srednim wieku i w przeciwienstwie do ciebie swoje zycioe zaplanowalem tak ze nie musze swoich zalow ze jest mi tak zle na forach wylewac.

Gość marek8098
Wydaje mi sie ze masz takie pojecie o innych narodach jak ten baran z ktorego powinnienes wziac przyklad i zajebac z glowki w sciane:-)