Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

Lubicie naszego premiera - pana Tuska? :D

Polecane posty

Gość polak z krwi i kości
wałęsa ukradł mi i moim dziecom prace, przyswzłosć i miejsce na parkingu leszczu. wałesa okradl wszystkich polaków. wszystkich pracujących oszukał, bo kazdy chciał coca coli, debilna ynteligencja o to walczyla o to aby mochery o 3 nad ranem stały w kolejce na lvczenie w słuznie zdrowia, ale bele kiełasa w auchan byla bez kolejki, taka fajna, smaczna, mamy ekologie dopłaty dpo hoteli dla schronisk dla zwierzat piesków ale krów nie opłacało sie chodowac, co ty synku wiesz, pomysl zanim skarzesz swoje dzieci o ile opłaco sie je miec na tulaczke i problemy

marek, niemusisz zalów wylewać,. tp co tu robisz, nie jestes w średnim wieku, pogadamy później, powodzenia

Gość marek8098
nie musisz si martwic o moje dzieci bo maja sie dobrze sorry jestes frustratem a ja nie jestem psychologiem wiec nie bede swojeg czasu posiwecal na kolejna terapie. Dodam tylko ze musisz zmienic troche podejscie do siwata bo w ten sposob napewno bytu swojego nie poprawisz. Najlatwiej jest wylac zal na politykow. Ale ciagle ci tlumacze ze to nic nie zmieni i kazdy czlowiek ktory ma chcoaiz troche oleju w glowie nie oglada sie z wyciagnieta lapa za politykami. Swoje zale w stosunku do politykow mozesz przelac na kartke paiperu podczas wyborow stawiajac krzyzyk w odpowiednim polu. A jesli chodzi o twoj byt to radze zaczac od siebie.

Gość marek8098
jestem w srednim wieku i nie wylewam zali tylko mam czas i sobie pisze przed kompem. czy tak trodno pojac ze nie tylko malolaty albo ludzie z demencja starcza o tej porze siedza przed kompami.

mize masz te szczęście i nic ci nie brakuje, ale ja nie jestem frustratem, mam charakter który matrwi sieo ciebie, i wrqazie niepowodsniea pomoze tobie i twojej rodzinie, uwazasz to za zle myslenie, trudno, mnie sie powodzi, oby tobie kolego tez sie powodzilo

Gość marek8098
mam nadzieje ze z tym waleniem glowka w sciane sie wstrzymales bo to moze tlumaczyc dlaczego nie czytasz postow ze zrozumieniem to normalan reakcja po pol godzinei ci przjdzie i troche inaczej na swiat spojrzysz tzn w bardziej kolorowych barwach:-)

Gość marek8098
dziekuje bardzo za martwienie sie za mnie ale wiekszasc ludzi potrafi sie sama o siebie martwic i mysle ze twoje zamrtwienia sa niepotzrebne

Gość marek8098
pomaganie innym jest szlachetne i wcale tego nie potepiam ale wykrzykujac od zlodzieji na politykow nie sadze abys w ten sposob pomagal komukolwiek

miożliwe, jedna myslenie w Twoim stylu to samolubstwo, nie bedziesz wiecznie młody, silny i samowytqarczalny. jak napisałem, życzę szczerze powodzenia w zyciu.

słuchaj, polityk czyli mój przedtawiciel powinien dbac o koje dobro, a nie dba, państwo jest nieprzyjazne [rowadzeniu dzialalnosci godpodarczej, nieprzyjazne rodzinie, ja osobiście czuej sie okradany na kazdym kroku, a Ty nie, ?

Gość marek8098
staram sie nie byc samolubem jak to okresliles i pomagac ludziom takze ale wybacz nie moge sie martwic o caly narod, i nie czuje sie okradany w przeciwienstwi do ciebie. O caly narod martwie sie tylko w dniu wyborow bo wtedy glosuje i to jedyna moja mozliwosc. Nie wiem z jakiego powodu czujesz sie okradany. Jesli ktos cie okrada to zrob cos zeby sia to zmienilo. To co piszesz o nieprzyjaznym panstwie i prowadzeniu dzialanosci to juz sa jakies przyklady i poczesci cie moge poprzec, to wszytsko nie jest takie proste jak nam sie wydaje, masz racje polityk powinnien dbac o swoich wyborcow ale nie mozemy tez oczekwiac z drugiej strony ze beda oni idealni bo to ludzie jak inni. Nic na to nie poradzisz naprawde wkurzanie sie nie pomaga tylk omoze zaszkodzic. Scena polityczna w naszym kraju to tylko wypadkowa tego jakie mamy spoleczenstwo. I jak ci by odeszli pojawia sie inni ale bardzo podobni i nie mysl ze wszytko sie przemieni za dotknieciem rozdzki, Ja uwazam ze zmiany trzeba zaczynac od siebie samego i wmiare moliwosci pietnowac niewlasciwe zachwoania wsrod znajomych. Politycy to odbicie nas samych.

Masz racje, zdecydowanie, ze rząd to my, tez mi przykro że jest jak jest, wogóle system do kitu, zauwaz że system wyborow jest nijaki do potrzeb, tu sie klania manipulacja i jak to mówia teoria spiskowa dziejów, prawda jakie to głupie? ale jak npisałem, mnie nie brakuje. mimo wzystko drazni mnie uoadek szkolnictwa, szczy=uczne upadłości firm pastwowych, szpitali, stoczni, hut i fabryk, dla mnie to rozkradanie i nieudolnosc rzadzacych, jak mowisz to nasz obraz, to ja sie pytam czemu i jaka jest ta większość? ja tego nie ogarniam, razni mnie to, moze nie powinienem sie przejmować, ale lednak się przejmuje, czemu? czye jestem dziwny? Chory?

pity składamy juz przez internet, oczekuje aby wprowadzono demokratyczny system wyborów równiez przez internet, nie chce wojen, ale pewne rzeczy nalezy unormlowac, rozliczyc złodziejaszków, bo jak tego sie nie zrobi to co bedzie?

Gość marek8098
chory nie jestes tylko po porzednich wypowiedziach dalo sie wywnioskowac ze sfrustrowany. ale charakteryzujesz sie postawa obywatelska czyli martwisz sie o swoj kraj. wiesz przepraszam cie bardzo ale o tych fabrykach i szpitalach teraz juz nie bede pisal bo ja mam troche inny poglad na to. Niestety musze isc spac ale pomimo to dzieki za rozmowe i oby wiecej takich jak nasza pod koniec. Musimy takze nauczyc sie rozmawiac i dzielic sie innymi pogladami uczyc z doswiadczenia innych, i wyciagac wspolnie wlasciwe wnioski, tego nam jak pokazal poczatek naszej rozmowy brakuje zarazam nam jak i politykom ktorzy nas reprezentuja. To chyba musimy zmienic zanim zaczniemy szpitale i fabryki zmieniac.

Dzieki za rozmowe i pozdrawiam, za mało czasu aby o wszystkim porozmawiać. dobranoc

Gość ja go bardzo lubię, uważam
ze facet ma swieta cierpliwosc, ja bym na jego miejscu nie wytrzymala, sluchajac tych wszystkich idiotycznych insynuacji jego wrogow. Nie mowie,ze wszytko co robi, idealnie mu sie udaje, ale niech do cholery ludzie popatrza na siebie - nie placa podatkow, kantuja, studenci i uczniowie sciagaja,ludzie jezdza na gapę itd...

Gość fdgffghfhghj
nie martw sie, on tez kradnie

Gość rihha
Tusk to kawał su­kinkota

Ale kłótnia się zrobiła.. Moim zdaniem to totalny, pusty idiota. Kaszub jeden. Mój tato tak samo pracuję. Jest murarzem. Ma 49 lat i żadnych sił. Nogi, ręce popuchnięte, problemy z kręgosłupem.. A tu rób jeszcze tyle lat.... Ps. Za nim widać idą nauczyciele, lekarze i policjanci, ale najwięcej właśnie nauczycieli :) Przecież im co chwilkę podwyżki wali ! :) Brak mi na Was prostacy słów, a ''polak z krwi i kości'' ma świętą rację!

Gość ostatni moheranin
Lista zasług Donka jest długa i każdy powinien mieć szanse ją zobaczyć: 2012: podarowanie 6 mld EURO na ratowanie Grecji i ich 3x większych od naszych emerytur podwyżka podatku VAT podwyżka podatku CIT podwyżka AKCYZY podwyżka podatku od ciężarówek podwyżka opłaty klimatycznej podwyżka składki rentowej podwyżka wieku emerytalnego podwyżka podatku gruntowego podwyżka opłaty targowej podatek od miedzi akcyza na węgiel likwidacja dopłat za leki na recepte likwidacja ulg (jak na internet, rodzinne, na edukacje i kursy, przedsiębiorcze) -podniesienie podatku VAT, -podniesienie podatku CIT, -podniesienie akcyzy -wprowadzenie e-myta -podatek pielegnacyjny, 1 % dochodow brutto, -podniesienie oplaty rejestracyjnej dla samochodow, -anulowanie budow polowy autostrad -totalny chaos z pociagami -likwidacja ulg na obowiazkowe biokomponenty do paliwa, -umozenie miliardowych dlugow Rosji za gaz (bez powodu, w ramach przyjazni polsko radzieckiej) -likwidacja ulg na internet, -zamrozenie skladek do OFE, -ogołocenie Funduszu Rezerwy Demograficznej -zatrudnienie ponad 100 tysiecy nowych, zbednych urzednikow -"kreatywna ksiegowosc", czyli liczenie szarej strefy (to jeszcze niepewne) -ustawa o zabieraniu dzieci pod BYLE pozorem na wzor Szwecji -portet prezydenta w kazdej ambasadzie (ostatnio bylo tak za Gierka) -spotkanie ambasadorow Polski z calego swiata z Sikorskim i Ławrowem (byle sluzby specjalne Rosji, obecnie sprawy zagraniczne) w celu wyznaczenia "wskazowek". -oblozenie VATem (najwyzszym) kursow ksztalcacych i szkolen, w tym na prawo jazdy. -ustawa, mowiaca, ze jesli jest ryzyko, ze dlug przekroczy 55 % wartosci PKB, VAT AUTOMATYCZNIE bedzie podwyzszany, czyli od 2012 VAT 25 %, najwyzszy w Europie -Pozyczka z EBI 2 miliardow Euro. Najwyzsza pozyczka, jakiej Europejski Bank Inwestycyjny udzielil od 2004. -brak JAKICHKOLWIEK uzgodnien w sprawie gazociagu z Rosji do Niemiec. W efekcie, Polscy rybacy jako jedyni nie dostaja odszkodowan (Szwedzi i Estonczycy dostaja rownowartosc 150 tys zlotych kazdy). -zablokowanie mozliwosci wplywania do portow w CALEJ POLSCE statkow o zanurzeniu wiekszym niz 7-8m. Statki te kierowane sa do Niemiec. -Umowa na gaz z Rosja, o ktorej Unia Europejska wyrazila sie, ze jest skrajnie niekorzystna dla Polski, a w kraju "uzgadniaczom" grozi za nia obecnie Trybunal Stanu. Za TEN SAM gaz z Rosji Niemcy placa 20 % mniej, Anglicy 50 % mniej !!!

Gość hare hare
do listy zasług należy jeszcze dopisać: - sprzedaż wielu duzych firm za grosze, m.in. stocznie i spółki energetyczne - próba sprzedazy LOTOSu za równowartość 3 letniego zysku, naszczęście zablokowana przez PIS - ugoda z EUREKO !!!!!!!!! nie wiem dlaczego nikt o tym nie pamięta, poszło tam 14 razy więcej kasy niż w umowie gazowej z ruskimi (ok. 17 MLD ZŁ!!!!!!) - i największy przekręt od czasu okrągłego stołu to nowe prawo geologiczne!!!! gaz łupkowy zostanie po prostu rozkradziony za bezcen, polecam obejrzeć: ======= >> ====== Gaz łupkowy - przekręt rządów Platformy Obywatelskiej ======= >> ====== http://www.youtube.com/watch?v=LUv8Khqgea8

Najlepszy, najwyższy i najprzystojniejszy premier Rzeczpospolitej :) A wygląd wiadomo - najważniejszy :)

Gość ale jestescie ograniczeni :D
nie mam nic do niego, kazdy kto przeciwko kaczorowi moze zdobyc moje uznanie, lubie palikota za to rowny gosc, aha i mi jest w tym kraju dobrze, nie chodze glodna, na wakacje mnie stac, na studia mnie stac, nawet prywatne, na kosmetyczke i ubrania mnie stac, w czym problem?

moje IQ wynosi 70

albo nawet mniej

Gość ,mknjbhb
wszyscy niebnawidza to ciekawe kto głosował :-o

Gość w ielka ucieczka od
Palikota Palikociarze uciekają masowo od Janusza Palikota! To ci, którzy już przejrzeli na oczy i zobaczyli, że jego ruch to jedna wielka ściema

Gość w gore bo wazne
up

Gość Żyd rezydujący
To nie przypadek że Polacy uwielbiają Tuska. Widzą w nim samych siebie. Kraj kapo i szmalcowników, podziwiających Niemców i z ochotą im służących więc wnuk folksdojcza to idealny kandydat na premiera, naród go kocha i rozumie, człowiek sukcesu.

polak z krwi i kości :D:D:D:D - biedny frustrat któemu od urodzenia rządu kolejne wszystko ukradly:D i czeka taki na nadejście jakiegoś cudotwórce który zapanuje nad wisła i nie dość że obniży podatki, wlikwiduje calkeim akcyze na paliwo, da mu prace z miejsca za 5k, socjal 2000euro i jeszcze mu kobiete znajdzie dobrą, kochaną, posluszną, piękną, seksowną i w dodatku dziewicę🖐️ ja tuska nie lubie bo jest tchórz który pozwala się chociażby kaczyńśkiemu i macierewiczowi wyzywac od zdrajców, morderców, spiskowców i cala mase róznych insynuacji...🖐️