Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem super beznadziejna

zawsze bedę przeciętna przez swoje lenistwo

Polecane posty

ja tez studiowałam dwa kierunki i je popieprzyłam ;) nie skonczylam niczego ;) ale nie załuje lat spedzonych na studiach, oba kierunki były dla mnie pasją i przyznam, ze wtedy naprawde dawało mi to niezłego powera do zycia, szkoda, ze skonczylo sie jak skonczyło

Gość Derridiala
Cóż może mi się uda co nieco pokończyć teraz, jak wspomniałam teraz się trochę ogarnęłam. Ale niestety jak jestem sama to kompletnie nie potrafię zająć się sobą czy zorganizować sobie czasu. Jak nie ma nikogo koło mnie to mogłabym cały dzień przeleżeć w wyrze przed kompem. To nic, że boli głowa, oczy, że się nie chce. Wole to niż jakikolwiek obowiązek.

zyczę Ci z calego serca, zebys skonczyła ja bardzo żałuję, ze nie mam tego durnego papierka - mimo ze nigdy nie byl mi potrzebny, po prostu mam jakis kompleks, ze mimo tylu lat studiow mam tylko srednie wykształcenie, jakos tam mnie to zawsze boli niestety, zwłasczcza, ze na jednym kierunku zrobilam ponad 4 lata - a nie mam nawet licencjatu, bo to były czasy, kiedy były studia jednolite magisterskie ;) co studiujesz? lubisz swoje studia ? kurde, jakas captcha mi sie pokazała do wpisania przed wyslaniem postu, co jest ? dlaczego uznali mnie za bota ? az takie pierdoły pociskam ?

Gość ewidentnie absolutnie :D
książkowy przykład PROKRASTYNACJI !!!

ooo, rzeczywiscie google mmówią, ze istnieje cos takiego :D

Gość sami prokrastynaci
leczcie sie :p