Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvvfdfgtr

Źle wam bylo za komuny?

Polecane posty

Gość Bajer Bajerek Bajerowicz
To samo gówno jedno to samo jest na całym świecie tylko inaczej je nazywają! ZAGŁADA ŚWIATA POWOLNA NADCHODZI!

Gość Łowca B
Nikt tego nie czyta. Tu wolą o waleniu nocą w bieszczadzki koc, i inne tego typu pierdoły :( Zdebilenie wręcz powala :(

Gość jacy obywatele taka
jest Polska a tusk i tak nie musi nawet ograniczać nauki historia bo garstka ludzi nie poradzi

Gość rocznik1997
Powiedzcie mi proszę, jak to było za komuny, czy za złe spojrzenie spuścili wpie**ol ? ;o

Gość Koszyczek123
A my nic z tym nie robimy... Jak tak dalej będzie to nasze wnuki i dzieci za 30 lat będą mówić jak to dobrze było w tym 2013r.

Gość Koszyczek123
No i bardzo dobrze z tym wpier*dolem. Chociarz każdy wiedział co ma robić i nie siedział pod monopolowym. Było bezpieczniej nie było PEDOFILÓW I G****ICIELI!!!

Gość gość
Wrzuc to gówno jako SPAM i nie odgrzewaj starych ziemniaków,Nie w******j porządnych ludzi.S********J WYWŁOKO!😡

Gość rzady autorytarne
bylo nam rrewelacyjnie z czerwona ksiazeczka pzpr w kieszeni chrzcilismy dzieci w parafiach na wioskach, jebiac podwladnych za chodzenie do kosciolka... Motloch ustawial sie w kolejkach po papier toaletowy i mielonke a my czerwonoarmisci siegalismy po wysokie stanowiska w mysl zasany mierny bierny ale wierny :P, :P, :P jednym telefonem to zaznajomionego towarzysza sekretarza moglismy wyrzucic kogos z mieszkania, bo msciwosc to nasze drugie oblicze

Gość gość
Ale do usa nie mozna bylo jechac a ja w tym roku bylem 2 miesiace teraz planuje w przyszlym roku wypad w azjatyckie strony mam tez wolny zawod glownie dzieki samouctwu z internetu kiedys nie mialbym takich mozliwosci, ale mi nie zalezy na kredytach na mieszkanie, ani suoer pralka tylko na podrozach i wolnym zqwodzie co bylo niemozliwe za komuny

Gość gość
mnie bylo dobrze i milo wspominam

Gość gość
Jak nie można było jechać do USA?? W pegieerze się wychowywałeś, że takie bajki słyszałeś?