Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriaona

Figura x z brzuszkiem jak powinna się ubierać

Polecane posty

Gość kafeteriaona

jw.? pomozcie po porodzie został mi brzuszek narazie walcze z lekką nadwagą i nic nie zeźbie. Chcaiłabym zanim dojdę do swojej dawnej figury jeszcze poukrywac brzuszek. W jaki sposob to zrobic aby wyglada kobieco i sexownie doradzcie, dodam jeszcze tylko ze mam 30 lat wiec juz nie jestem małolatą.

Gość Bożenkaaaa
Mam podobny problem do Twojego. Też mam 30 lat. Ubieram najczęsciej bluzki tunikowe, bo dobrze kryja wydatny brzuch.

Gość autorko ile masz wzrotstu
ile wazysz ja mam 175 i waze 85 kg i tez nosze tuniki bo w nich najlepiej sie czuje

Gość Bożenkaaaa
JA na szczęscie nogi mam dość zgrabne więc nosze do tego rurki, getry. A tunika nie może być za długa bo wtedy wygladam jak w ciazy :/ musze miec taka do bioderka, dobrze dopasowana, nie bardzo szeroka, żeby tylko kryła to co trzeba :) Ja mam wzrostu 170 i waże 78 kg

Gość czar prysł :)
tak tak bluzki tuniki beda najlepsze

Gość kafeteriaona
Ja jestem niziutka mam 160cm wzorstu i ważę 56 kg , kupiłam sobie pare takich tunik, ale mąz stwierdził, ze wyglądam w nich jak w ciązy.Stad juz sama nie wiem jak sie ubierac,myslalam zeby w lecie chodzic w sukience bez ramiaczek odcinanej pod biusttem i takiej do polowy lydki bo mam ladny biust i nogi. Zdaje mi sie ze w lecie łatwiej sie ubrac niz w zimie. Moze macie jeszcze jakis pomysly na chłodne wieczory i na gorące lato

Gość kafeteriaona
A moze macie jaką osobę aktorkę, gwiazdę na której się wzorujecie. NIe moge odnaleźc swojego stylu po ciązy wszystko źle leży w okolicy brzucha i psuje ogolnie obraz mojej sylwetki a mnie wpędza w kompleksy

Gość Bożenkaaaa
No własnie najlepsze beda takie tuniki odciete pod biustem bo w tych drugich wyglada sie jak w ciazy. Ta na zdiecju jest rewelacyjna.

Gość kafeteriaona
Nikt juz nie ma pomysłów? Szkoda myślałąm ze jest nas więcej z takim porblemem i ze t porblem powszechyny. Ostatnio widzę sporo kobiet własnie 30 ktore wyglądaja niesamowicie, jedne sa szczuple drugie grubsze ale sporo wie jak się ubrac do swojego typy sylwetki i naprawdę wyglądają niesamowicie.

Gość fredka kredka :)
tak jak pisze bozenka, lepsze sa takie tuniki nie bardzo falbanatse a dopasowane lekko poszeżone bo falabniaste i szerowkie poszeżaja zamiast ukryc brzuszek.

Gość fredka kredka :)
luźne bluzy też poszeżaja, więc trzeba sobie dobrac odpowiendi rozmiar, za obcisłe bedzie nie dobre a za szerokwie tez nie, musi byc w sam raz :)

Takie jakby dmuchane bluzki też są dobre - wygląda to tak, że materiał się leje, bluzka jest luźna a tam gdzie kości biodrowe jest gumka. Do tego obcisłe spodnie, marynarka i np. szpilki albo koturny ;) Masz boczki?

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
mootyl- to Twje te łachy ? komu ty chcesz wcisnać takie szmaty ? :) bez urazy :P

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Jeśli autorka ma szerokie biodra to takie bluzki które opisuje mootyl tez nie beda korzystne.

Gość kafeteriaona
własnie niby mam figure x z brzuszkiem bo jak mierzyłam biodra mam ronwe szerkosci ramion. Mam boczki i wystajacy brzuszek, zdaje mi sie ze poporstu mam oponke ktora wszytsko psuje, ja chce zgubic ale zanim zaczne cwiczyc chce schudna jakies 5 kg i dlatego do tego czasu chce zakryc ta oponke czyms, bluzki wiazane przy biodbrze tez sa nie za dobre. ok musze uciekac dzieki wszytski za radę będę poźniej napewno :)

Gość kafateriaona
odświerzam temat