Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaaaaaaaaA

Mary Kay - używał ktoś?

Polecane posty

Gość AnkaaaaaaaaA

Zamierzam kupić kosmetyki Mary Kay, czytałam że są dobre. Jednak chciałabym usłyszeć Wasze opinie, jeśli ich używałyście lub używacie. Z góry dziękuję za pomoc.

Gość sdfghjkl
Miałam - tusz,podkład,krem,mikrodermabrazja.Wszystko beznadziejne.Te kosmetyki to wielka ściema. Za taka cene można kupic naprawde kosmetyki dobrej firmy,a nawet taniej i porządniejsze.

Lepiej kupić kosmetyki w Rossmannie albo w drogerii Natura. Tam są tańsze i lepsze kosmetyki. Mary Kay to droższa wersja Avonu i Oriflame. Niby konsultantki dobierają specjalnie dla każdej osoby kosmetyki. Mi źle dobrała. Tusz do rzęs beznadzieja! Błyszczyk - małowydajny. Krem do rąk za drogi a skład taki sam jak tańszy zamiennik, tylko tyle że ładny zapach ma, nawilża na chwilę. Mleczko 3 w 1 nie oczyszcza dokładnie skóry twarzy, emulsja nawilżająca ma dziwny zapach( taki strasznie sztuczny) na skórze tworzy dziwna powłokę. Nie nawilża. Zdecydowanie odradzam te kosmetyki. Szkoda kasy. Później większość wystawia je na allegro by sie ich pozbyć. A jak juz ktoś kupuje to lepiej na allegro bo ceny są o połowę niższe.