Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

postanowiłam zacząć nowy wątek choć...

Polecane posty

Na razie idę ciągle ŻADAJĄC mojej renty i wyprowadzki, zeby... przemyśleć sobie życie - no co mi zostaje? I tyle. Do lekarza sie udać. Obiad sobie ugotować. Nikt mi nie da rady, ale JAKIM KOSZTEM i tyle. I wiecie moje życie to JEDNA GEHENNA i wiecie - szanuję tego Johna Lennona - dlaczego nie. Ale mnie NIKT NIGDY NIE USZANOWAŁ. Dlatego taki koniec. Tą rentą to ja nie żyje, ale ten doktorat. I tak mogę pomóc Mengelemu choć też nie bo wiecie nawet gdybym go skończyła to powiem wam i tak za pózno. To miał to być to doktorat z jego kariery. Bo w sumie ja? Co - filolog i tyle. Czemu nie? Z poogrywania matmy. A normalnie bankierka i tyle. Wszystko. No co jeszcze mi zostaje? i tyle :(

wiecie ja na razie idę jako ELZBIETA ZAJĄCOWNA i wiecie PONAD TYDZIEŃ już robię 1 rzecz - to już miało być zrobione - dziś chyba nie śpię całą noc, ale wiecie sa ważniejsze rzeczy np. moja renta. Tytułu DOKTOR i tak nie mam bez sensu wszystko. I wiecie powiem wam ze to będe wiedzieć co to tam było zle w tym Piłsudskim w katowicach - czemu ten Otto i KTO MU KAZAŁ zanieść najwyższy krzyz rodowodowy KK do dyrektora Piłsudskiego i kto to był. A jak byli ograni nauczyciele? I tyle. I tak jakoś padły te Zielone Świątki bo oni lecieli figurą czyli można powiedzieć że PAŃSWEM i słuchajcie KK im to uznał od założycieli bankow, że mogą sobie tak być i chodzić do kościoła i stac o założycieli bankow, ze w sumie są ICH i tyle. Że ktoś im miał pomóc i że kimkolwiek jest słuzba liturgiczna - to Niemcami nie i skoro tak im powiedzieli to oni lecą tak a nie inaczej i konto. A czy ich uznają w KK? I wiecie oni mają chyba chrzest u baptystów, chodzą do KK na msze i swój kościol od zalozycieli banków z figurą - taką i swoją jeszcze inną . No to już mają 2 figury. Że mieli państwa z figur. I wiecie to wszystko potracili. I sie zrobili JEDNĄ MAFIĄ i tyle. Także to trzeba wiedzieć co i jak i ja mam ich 2 figury i tak dalej. I nic tylko mieli krzyże na powołanie księży katolickich? Jakos to rozwalali wszystko. Na pewno 2 figury? I tyle. Bo będzie że matka ucznia była Zielonym Światkiem- CO NAJMNIEj 2 figury od nich i tyle. I wiecie to było chyba, że KAŻDY MÓGŁ BYĆ ZIELONYM ŚWIATKIEM i mieli lekcje chyba czy coś i się przychodziło i rysować miałeś figury i przychodziłeś i pokazywałeś i ci uznawali albo nie. Takie coś. No to takie coś mogę robić. Takich rzeczy uczyć - figur - mogę podać uczelni figurę i tak dalej. I oni powinni sobie robić figury na Warszawę i powiem wam na Gdańsk i cała Polskę opanowac - tak im życzę bo dyrektor Korfantego to KATOLICKIE ZERO a Zielony Światek nie bo by mi papiery CIARACH dał - zła opinię mam przez niego i tyle :(

Wiecie jak Zielone Świątki mogły chodzić do KK? CO NAJMNIEJ 2 figury, a KK na nich miał swoja figurę i GDZIE TO JEST? I tyle. GDZIE TO JEST? I figura KK była lepsza i mieli sie tak nawracać I GDZIE TO WSZYSTKO JEST? I tak odchodzę i renta moja za figury na państwo. Choć niekoniecznie. I tyle. I tak ten KK przepadł. Ich już w Polsce nie ma. To są wariaci - z tą służbą liturgiczną I wiecie tak MYSLAŁAM jak ta pobozna służba wasza wkopała się w te Zielone Światki - takie Katowice - co to ma być? WSZEDZIE FIGURY BYŁY!!! potracili wszystko. Ostatnia nadzieja to był krzyż rodowodowy z 3 skrzydlami. Wszystko pomieszali , pogubiło. DRAMAT. A tu gdzie mieszkam wiecie to powiem wam są Swiadki Jehowy i kto ich tu nasłał i po co? I tyle. I się nie dam. PO CO? I komu i tyle. I że wilki byly ważniejsze od Zielonych Światków będzie. A nie wiem. Nie mieli krzyży rodowodowych tylko figury no i wiecie ten krzyż z 3 skrzydłami to jest ich OPĘTANIE juz i tyle. No ten KK nie jeste wiele lepszy, wsyzstko pogubili. Ha! i padly zielone światki bo co? Bo przestali stać o figury. Znaczy padli. STRacili sens. PAŃSTWo. A czemu mogli być w KK. No właśnie - to jest dziwne i tyle. I ja to wiem ale tego nie powiem i koniec :(

Wiecie i widziecie - zaczęli sie zadawać ze służbą liturgiczną i w sumie? padli i tyle. A w Polsce mogli byc i mieli być bo co to za państwo. Tu wszędzie ZIELONE SWIATKI POWINNY BYĆ tu powinna być 1 zielen ZIELONYCH SWIATKOW. Na chrzest mieli figure bo z chrztu nikt niczego nie rozumial. I tyle. I w Polsce dużo miało ich być i tak sie mieli liczyć w USA. Ale wszystko szlag trafił a USA orzekło TAK WŁASNIE ze chcą rodowody. I tyle. I wiecie TAK AMAZON jest przy władzy w USA że to jedne zielone świątki. I to SAN DIEGO Też jest straszne. Ja tego naszego rektora spróbuję znaleźć, coś tam napisać - ksywka w kompie i tyle. Anonimowo i wiecie zgadzam sie ze władza Katowic DAWNO!!! powinna mieć krzyże rodowodowe z 3 skrzydłami a nie na języki bo wielu ludzi im to wytyka. Ale tacy są. Taki ich PSI urok i tyle. To wszystko. No co jeszcze? Koniec :( Na razie. cdn... :( GDZIE MOJA RENTA DO JASNEJ CHOLERY? I tyle :( 😡😡😡😡