Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mnichowska

Polećcie mi lasta!

Polecane posty

Gość Mnichowska

Chciałabym na ten dłuższy weekend w czerwcu polecieć gdzieś za granicę. Problem w tym, że kompletnie nie wiem gdzie? Urlop nie jest długi bo trwa tylko tydzień, a niestety czasu też zostało coraz mniej. Byłabym wdzięczna za sugestię w których BP można jeszcze kupić jakieś fajne i nie drogie wycieczki?

Gość Wyjebane mam
Grecja na wyspie korfu... Ładnie i tanio przy okazji

Gość kasiaek89
My wylatujemy z BP Alfa Star, bo mieli fajną promocję cenową. Obserwuj lasty, tam na prawdę za tysiaka można polecieć w świetne miejsca. np. my do Lanzarote :D

Gość sylga
Potwierdzam, alfa star ma zawsze sporo lastów chociażby do Egiptu czy do Grecji, Turcji, my podróżujemy tak już od dwóch lat i zawsze wyhaczamy naprawdę atrakcyjne cenowo wycieczki

Gość Mnichowska
Jeszcze się nie zdecydowałam, ale najbardziej interesujące wydają mi się być oferty tui i właśnie alfa staru. Ciężko coś wybrać, bo jest tego naprawdę sporo, ale to dobrze, bo dzięki temu te ceny są niesamowicie przystępne. Najchętniej pojechałabym do Egiptu i do Turcji. Z kasą nie byłoby problemu, gorzej z urlopem.

Gość Zuzanecza
A ja lecę 4 czerwca na lasta do Bułgarii! Bardzo tanio znalazłam wycieczkę, co prawda bez wyżywienia ale jest tanio, a jedzenie mam zamiar załatwić sobie na miejscu. Chciałam polecieć w wakacje gdzieś do ciepłych krajów, ale niestety nie dam rady z urlopem. A teraz z wolnym nie będzie problemu więc chyba wakacje w czerwcu są dobrym pomysłem.

Gość Zigzak
Ja polecam lasta do Costa Brava. Byłam w zeszłym roku i lecę teraz. Z alfa starem do hotelu Aqua Hotel Bella Playa. Jeszcze tam nie byłam, ale wiem ogólnie, że samo miejsce jest piękne i jak najbardziej warte odwiedzenia. Pogodę na pewno będę miała piękną, liczę na fajny odpoczynek!

Gość joasia-kasia
Ja lecę na lasta tutaj http://beta.alfastar.pl/hotel/1814/576926/last/minute/costa_brava/santa_susanna/alhambra Znajomi znaleźli ofertę, a jak mi pokazali to przyznam szczerze, że nie zastanawiałam się dłużej niż ok 5 minut. Bardzo fajna oferta, w super miejsce. Urlop mam załatwiony, kase odłożoną i lecę. Jakby ktoś chciał się przyłączyć to polecam!