Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgubionaona33

musze tolerowac moją teściową bo

Polecane posty

Gość zgubionaona33

Urodziła wspaniałego faceta który jest moim mężem i mam z nim cudowną córeczkę. Ale muszę tę wariatkę chorą na schizofrenie tolerować i godzić się na to, że mi dokucza, że mąż daje jej pieniądze na leki bo ona ma tylko 600 zł renty on daje jej drugie tyle :O gdyby nie ona jego by go nie było :O On sam twierdzi, że jej nic dzięki nie zawdzięcza bo nie interesowała się nim jak był dzieckiem praktycznie sam wychowywał się trochę ciotka mu pomagała, ojca miał alkoholika, całe dzieciństwo bał się, że pójdzie do domu dziecka. Nie wiem jak z takiej patologii wyszedł taki wapniały i opiekuńczy człowiek jak on, no może trochę jest leniwy nie chce zmienić tapety, posprzątać. Ale pięknie opiekuje się naszą córeczką i jest moim prawdziwym przyjacielem.

Gość zgubionaona33
zrobiłam mu dzis na obiad pyrki ze smietana z wdzięczności

Gość już wszystko wiem
mam nadzieję, że kiedy będziesz stara i będziesz miała niską emeryturę twoja córka będzie miała do ciebie taki stosunek jak ty do teściowej

Gość jestem po śniadaniu
ale żal dupę ściska, że syn matce pomaga

Gość ciocia pralinka
Ale jak może dokuczać Ci ktoś, z kim nie masz kontaktu? A jeśli masz, to po co?

Gość zły prorok
Jak ty rodzicom tak dzieci tobie !

Gość zgubionaona33
przychodzi codziennie, bo mieszka po drugiej stronie ulicy, grzebie mi w szafkach w kuchni, mówi co ma gdzie stać, w niczym nie pomoże bo wtedy jest chora i trzęsą się jej ręce, dziecka z nią nie zostawię bo się boje że coś zrobi.. idzie do toalety zrobi sraczke i nigdy nie spłucze śmierdzi później jak cholera w domu. Na dodatek nasza córeczka choruje musze z nią jeździć na rehabilitacje bo ma napięcie mięśniowe i do tego alergie pokarmową.

Gość zgubionaona33
ale wy nie zrozumiecie bo tak nie macie 🖐️

Gość zgubionaona33
ostatno nasrała do wanny i musiałam to sprzatać w wyniku czego wyrzygałam sie na dokładke do tej wanny i miałam więcej sprzątania :O

Gość ciocia pralinka
O, i myślę, że problem nie leży w pieniądzach, tylko w tym, że nie czujesz się panią we własnym domu. Może czas wyznaczyć jej granice?