Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkfneofn

nienawidze siebie za to ze nie umie schudnac!!

Polecane posty

Gość usprawiedliwiaj się dalej
rodzice mogą kupować słodycze, ale czy zmuszają Cię, byś je żarła? zrobiono Ci ogromną krzywdę w dzieciństwie, ale teraz już tylko Ty decydujesz, czego nie będziesz jeść. wiadomo, że nie zarabiasz i nie masz wpływu na zakupy (warzywa, zdrowe jedzenie, skoro Twoim rodzicom to wisi), ale przynajmniej możesz nie wpieprzac pewnych rzeczy. Mnie też pasiono jak podejrzewam (do 3 roku życia karmiła mnie babcia, wtedy tworzą się komórki tłuszczowe na całe życie). Tez mam sadło i zjebany metabolizm do tego (Ty nie masz, skoro w 3 tygodnie schudłas 10 kilo!). Dziewczyno, masz szansę i potencjał (ja tyję od tak zwanego powietrza i mogę nawet się głodzić, a i tak nie chudnę), nie zmarnuj tego!

Gość 121321321231
ja sie jej nie dziwię z tymi słodyczami, tez bym sie nie opanowała. Ja jak się odchudzam to kupuje najlepiej tylko rzeczy na jeden dzień

Gość 121321321231
mimo wszystko ta rada z ich wywalaniem czy rozdawaniem nie jest głupia. Najwyzej powiedz, że masz taki apetyt że nie mozesz sie opanowac i wszystko zjadasz. W końcu moze stwierdzi, że trzeba je [rzed tobą chowac

Gość poiuygtfhjfwuakl\
Głowna bohaterka pewnie wyszla na spacer;)

Gość Tgtja
Up

Gość vlhvhshiv;ahvhd;sadfb
Ja mam to samo. Ciężko jest oprzeć się gdy widzi się pyszności. "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" taka prawda.