Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wstrzascnieta

Czy mi ktoś wyjaśni skąd biorą się takie chore rodziny? NIE WIERZE POPROSTU!!!!!

Polecane posty

Gość jestem wstrzascnieta

Mam klucze do mieszkania mojego chłopaka i przyszłam tam dzisiaj. On mieszka z rodzicami i siostrą. Mariusza jednak (to mój chłopak) nie było. Ale to co zobaczyłam w dużym pokoju to przeszło wszelkie granice jak dla mnie. Jego siostra uprawiała seks ze swoim chłopakiem na fotelu a jego matka im dopingowała, cała czerwona ze wstydu. Normalnie klaskała im, chichotała. To było obrzydliwe. Jak mnie zobaczyli to chcieli mnie zatrzymać i coś zaczeli do mnie mówic, ale ja uciekłam i teraz wstydze sie nawet z mariuszem o tym porozmawiac. To jakaś chora rodzina:/ I to nie prowo, ja sama jestem poprostu wstrząśnięta

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
A nie było dołączyć do wspólnej zabawy ? Oj głupia ty głupia :D

Gość chwalmy łąki umajone
ano nawet nie zdajemy sobie sprawy ile rodzin jest dysfunkcyjnych 🖐️ wierze Tobie, ale nie wiem co możesz w takiej sytuacji zrobić

Gość jestem tu od 1989 roku
było kurwa kilka razy, wymyśl coś nowego 🖐️

Gość Chams the szajse Cwajsztajn
Orgia jest w życiu najważniejsza przecież!

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
znam takich gdzie orgietki są na porządku dziennym :D. Teraz pewnie w mniejszym składzie bo ojciec rodziny w kryminale za współżycie z nieletnią córką :D. Doniósł na niego zięć jak pożarli się o kasę :D. A wcześniej to mu pasowało :D