Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzieś _ na_serca_dnie__

Tęsknię za kolegą ze studiów:(

Polecane posty

Poznałam go jeszcze na studiach licencjackich, bardzo polubiłam, a może i coś więcej. Niestety w tym samym czasie miałam fobię społeczną i prawdopodobnie z tego powodu zraziłam go do siebie. Teraz już jestem na innej uczelni, w innym mieście, jego nie widziałam od czerwca 2011 r., a mimo to nadal tylko o nim myślę...

Gość cimaks
a nie możesz do niego napisać?

On przestał mnie lubić. Zaprosiłam go do znajomych na fejsbuku w nadziei, że będziemy mogli pogadać i bliżej się poznać, ale że nawet nie odpowiedział, to chyba nie chce utrzymywać kontaktu,prawda?

Gość cimaks
może kogoś ma?

Gość Bebop_
nie poddawaj się...ja o swojej kolezance ze studiów myślę, pomimo, że nic nie wyszło. Może miała podobnie jak Ty. Dziś już nie mam z nią kontaktu, choć nie ukrywam,że tęsknię za nią.

Gość cimaks
Dlaczego pytam? Ja kręciłam z kolegą na studiach, po czym rozstaliśmy się, każde poszło w swoją stronę i załozyło rodziny. Niedawno dowiedziałam się, że był bardzo zakochany i do dziś bardzo to przeżywa, to rozstanie i coś nadal czuje. Minęło 10 lat - za późno, o 10 lat. Nie czekaj, tylko postaraj się złapać z nim kontakt, jeśli ewidentnie Cię oleje to daj sobie spokój.

Nie ma nikogo, to wiem na pewno. To zamknięty w sobie facet, taki trochę outsider, nieśmiały w kontaktach międzyludzkich... Co prawda był czas, gdy zdawał się mną zainteresowany, chciał gadać, wysyłał mi spojrzenia, ale oczywiście wszystko spieprzyłam przez swoje uniki i fobię...

Czy mam zapomnieć?

Gość cimaks
nawiąż z nim kontakt, poproś o spotkanie i wyjaśnij dlaczego taka byłaś. Ale niestety jest wielce prowdopodobne, że wyleczył ranę w sercu i żyje szczęśliwie z inną :(