Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamtaramtam:)

samotność

Polecane posty

Wiecie co jest najgorsze? Ze faceci, których spotykam na prawdę lecą tylko na seks. I to łatwy seks. To smutne co się porobiło w tych czasach. Z tego wyzwolenia seksualnego to czasem myślę więcej szkód jest niż pożytku...

tamtaramtam:) To może zamiast tak rozpaczać spróbuj tą niespożytkowaną energię wykorzystać i realizować się w czymś, spełniać swoje marzenia z dzieciństwa. Samotność ma tez plusy i realizacja swoich pasji jest jednym z ich. Zawsze gdzieś ten brak musi mieć swoje ujście i ludzie samotni często wybijają się ponadprzeciętność w jakiejś dziedzinie. Ty się troche zafiksowałaś w temacie braku partnera i tylko o tym myślisz.

Promuje?? Jakoś mi się wierzyć nie chce by facet z kasą miał takie niskie ambicje by od laski tylko seksu oczekiwał i nic poza tym. Ale może Was - kasiastych teraz przeceniam... Ale mnie chodzi o coś innego. Dlaczego faceci tak szybko rezygnują jeśli spotykają kobietę, która potrzebuje do tego czasu?

Dominik - nie wiem czy czytasz cały wątek ale wielokrotnie powtarzałam, ze na niczym się nie zafiksowałam, że prowadzę bardzo aktywny tryb życia. Mam pasję, rozwijam się itd. Miałam dziś po prostu gorszy dzień. I tak prawdę mówiąc, sama rozmowa z Wami mi pomogła. Wyszłam troszkę z tej ciemnej dziury. Dziękuję Wam za to.

Ty może i byłeś trochę chamski ale byli tu także inni. Poza tym nie brałam Twoim słów do siebie, może błędnie, ale założyłam że jesteś jeszcze bardzo młody... A poza tym, sama rozmowa z Wami odwróciła moją uwagę od uczuć, od tego pragnienia przytulenia się itd. A co za tym idzie - ta ogromna tęsknota za tym się zmniejszyła :)

tamtaramtam:) ja osobiscie mam 21 i jestem studentem, nie mysle o kobietach przedmiotowo, uwierz spotkałem sie kilka razy już z sytuacja kiedy kobieta sama chciała oddac sie, ale nigdy tego nie wykorzystałem, tak po prostu to bezpośrednio powiedziały, sama widzisz niektóre kobiety po prostu kreują ten pogląd :(

Ja nie wiem co, kto kreuje. Mówię tylko o tym, co zaobserwowałam. I tyle, Dobrej nocy. Mykam spać.

Aha, bo może nie sprecyzowałam co zaobserwowałam. Otóz przez to, że dziewczyny zrobiły się wyzwolone (czyli z punktu widzenia facetów "łatwe) facet woli zmienić dziewczynę niż poczekać...

z punktu widzenia faceta, ktory tylko chce sexu to prawda, ale z punktu normalnego mężczyzny to nie nie upraszczaj wszystkich mezczyzn do jednej kategorii