Gość dsds Napisano Maj 27, 2012 To fakt, jak patrzę na tych chłopców 13-16 letnich, to zastanawiam się co z nich wyrośnie. Przecież facet a'la piłkarzyk jest tak cholernie metroseksualny, że aż się rzygać chce. Bez urazy, ale dla mnie boiska do piłki nożnej, to coraz częściej wylęgarnie gejów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 27, 2012 Noxa, wbij sobie do łebka, że równouprawnienie nie oznacza identyczności. Nawet rasowe równouprawnienie nigdy nie dojdzie do skutku bo są np. choroby które specjalizują się w rasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sanderL Napisano Maj 27, 2012 równo uprawnienie oznacza, że kobieta ma wybór. Chce iść do garów to idzie, chce iść zdobywać sławę, to to robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Maj 27, 2012 Najpiękniejsza, wciąż w poszukiwaniu idealnego bruneta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Maj 27, 2012 Czemu zmieniłaś nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 żeby zerwac z przeszloscia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Maj 27, 2012 A co, byłaś w SB? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Maj 27, 2012 Trochę Ci nie wyszło, skoro wszyscy wiedzę, że Ty, to TY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Maj 27, 2012 i wciąz zakłada debilne tematy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 jednemu dalam do zrozumienai i mnie wydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Maj 27, 2012 powiedzial niveika co nie zakladal nigdy debilnych tematow chlopie boj sie Boga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 jak sie temat nei podoba to żegnam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Maj 27, 2012 Nikt Cię nie wydał. Widząc tematy pod tytułem "faceci sa coraz mneij męscy" Albo "Dziś prawdziwych mężczyzn już nie ma" Byłem zaskoczony, że autorką nie jest Fiku... Ale wystarczyło poczytać chwilę, żeby wszystko stało się jasne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ohmyboy. Napisano Maj 27, 2012 a ja lubię facetów właśnie wizualnie ładnych, niekoniecznie z totalnie męską urodą. mają być w zachowaniu mężczyznami (odpowiedzialny, itd) a wygląd to zupełnie co innego. mój facet jest właśnie ładny. dla mnie przystojny. ale według moich znajomych nie pasuje do niego to słowo. raczej właśnie piękny czy ładny. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 tęskniłeś? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Maj 27, 2012 Nie jestem pewien - czasem mnie przerażasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach