Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emanujaca_lajtem

No zawiodłam się!

Polecane posty

No ja wiem Dupo, ze jak każda osoba na kafeterii, jesteś niezwykle inteligentna oraz naturalnie piękna, co uprawnia Cię to do obrażania innych, ale litości...

Gość blair woldorffff
nikt ci nie napisał że jestes brzydka, ale robisz sobie image łatwiej i pustej ta farba, tapeta... moze pod spodem kryje sie ladna madra dziewczyna

Nie napisałam tego złośliwie i nie chciałam Cię wcale obrazić. Bo nie o to tu chodzi. Jets powiedzenie "jak cię widzą tak cię piszą", to powinno dać ci do myślenia. Może stąd masz te propozycje seksu za pieniądze? Ja wiem, że zdanie osób z kafe niewiele Cię interesuje, no ale każdy ma prawo brać udział w dyskusji, którą założyłaś. No chyba, że wolałaś żeby każdy pisał Ci superlatywy. Skoro sprawiasz wrażenie "szukającej seksu dziuni" to masz takie propozycje, zupełnie nie rozumiem dlaczego Cię to dziwi. Nie obruszaj się tym, bo nie piszę tego złośliwie!

Ale mam coś na swoje usprawiedliwienie. Od jakiegoś czasu, może pół roku, farbuję odrosty czekoladowym brązem czego kompletnie na zdjęciu nie widać. Nie ściągam koloru u fryzjera, bo się boję. Dół nadal mam czarny, cięzko się tego pozbyć. Ale naprawdę w szoku jestem, ze tak często włosy okreslają człowieka...

Gość karolciaoko
wybacz ale inni mają racje, wyglądasz na taką która nadaje się do łózka.

Gość No waśnie
Smarujesz włosy gównem??

No nie tylko o włosy tu chodzi, ja akurat nie mówię o kolorze, tylko o tym czupiradle :) ten kokieteryjny, "słodki" uśmieszek. Może nie jesteś jakoś specjalnie wyzywająca, no ale taka typowa seksi dziunia szukająca sesku za pieniądze. Może warto zmienić image, bo z tego co piszesz taki wizerunek nie bardzo Ci się podoba.

Gość fdssdf
ale to tylko tak pisze .. A pewnie lubi byc wyzywająca .

fdssdf - czasami tak bywa. Dziewczyny chcą być porządne, chciałyby być kulturalnie traktowane, a wiocha, wulgaryzmy i prymitywny wygląd wychodzi pełną gębą. Dlatego samoocena jest zawsze błędna.

Gość Jestescie wredni ;)
Jak sie ma czarne wlosy i makijaz to automatycznie uchodzi sie za panienke z agencji? No prosze ;) Pewnie oglosila sie na jakims portalu gdzie jest rowniez duzo ogloszen o sponsoring itp.