Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara pannnnna

Mam 23 lata i jestem starą panną

Polecane posty

Gość stara pannnnna

nie mialam nigdy nawet chlopaka, zostane juz sama :(

Gość ojojoj...
no to nie taka stara a jakie sa tego powody wyglad charakter czy co...

Gość stara pannnnna
jak to nie ? wsrod moich znajomych / w rodzinie tylko ja ja jestem sama :O raczej charakter, bo z wygladu jestem chyba ok, zadna pieknosc ale znam gorsze

Gość ojojoj...
to moze za slabo sie starasz...albo jestes zbyt wymagajaca bo to najczestszy powod...

Gość jatamtam
nikt do Ciebie nie zagadał? Czy uważasz się za lepszą?

Gość karfolinkkkkaa
wydaje mi się, że średnią są 23 lata wychodzenia za mąż, ja mam 21 i mimo że wiem że to nie wcześnie to czasem mam wrażenie, że jednak wcześnie, A ty pewnie jak poznasz kogoś to raz dwa i będzie to miłość twego życia, więc się nie załamuj że nikogo nie masz, bo pewnie w ciągu 2 lat już ślub będziesz planować.

Gość ddddddddddddrrr
karfolinkkkkaa - wszystkie dziewczyny ktore wzięly slub w tak mlodym wieku są teraz samotnymi matkami/rozwódkami ,wiec jesli planujesz slub w takim wieku radze ci sie przygotowac posluchaj starej baby ktora juz troche przezyla :)

Gość olabogaaaaa
haha, dobre sobie :D uśmiałam się. 23 lata i stara panna. Dziewczyno, to jest najlepszy wiek, żeby się bawić, korzystać z życia, przebierać w facetach. A nie myśleć o zamążpójściu, jeszcze na wszystko masz czas. Wspomnisz kiedys moje słowa i przyznasz mi rację. Wiec nie użalaj sie nad sobą, tylko ciesz, że masz 23 lata i wszystko przed tobą. Ja wyszłam za mąz mając 32 lata i nie uważam, żeby to było późno :)

Gość mnumnumnumnumnjhu
ddddddddddddrrr- e tam wszystkie :-o

Gość Bożenkaaaa
Stara panna w tym wieku ???? a mówią że teraz kobioety coraz później myślą o zamążpójściu,a tutaj masz babo placek :P Dziewczyno korzytaj z zycia, bo to najlepszy czas.