Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatamtam

Rzucam kafe :((((

Polecane posty

Gość kocham bardzo franka
Kocham Ciebie Bardzo Drogi Franku nagrode za rozszyfrowanie prosze przeslac poczta

Gość taki jeden nienormalny
az sie dziwie ze jeszcze zyjesz wiekszosc tematow albo o kupie albo o samobojstwach ze przez 9 lat jeszcze ci sie nie udalo. no chyba ze w tych o kupie sie produkowalas :P

Gość ja tu jestem od końca 2003 r.
nieeee,nie wchodzę na takie debilne tematy jak kupa:oSą ciekawsze topiki;)

Gość k...b..f
hahahahaha! Pudło :D Nie jestem gejem :D

szukam szukam i nie widze nic ciekawego

są ciekawe tematy;)Zawsze też możesz zalożyć swój własny na dowolny temat.

Gość jatamtam
k..b...f-ale mówimy o czarnym nicku? ;) Ja też lubię podszywaczy ;) Za to, że nie jesteś gejem też ;) Ja jestem na kafe sama nie pamiętam ile lat.... i nie wiem jak to było, jak nie było jeszcze kafe... Ha ha ha

Gość jatamtam
kocham bardzo franka- nie jestem urzędniczką :P

ja juz mam swoj wlasny i w dodatku bardzo dlugi :D ja pytam o inne ciekawe bo moj juz jest przeterminowany

Gość jatamtam
parę osób kojarzę np. Carie Bradshow Prinston, ale to chyba nie ona, co? :P

kocham bardzo franka- nie jestem urzędniczką - chyba pojde i skocze bylem przekonany ze tak :P

Gość k...b..f
jatamtam to pomarańcza więc chyba nic z tego , ale było miło pożartować . Mam tylko jeden czarny nick i b. rzadko go używam .A już na pewno nie jestem typem podrywacza internetowego .

Gość jatamtam
kocham bardzo franka- a Ty się podszywasz, czy co to ma być? nienormalny- a w jakim temacie? nie mów, że na ogólnym? :D

Gość jatamtam
k...b...f - ale ciągle nie wiemy, kto to kbf? :)

najczęściej sa to fora tematczne np.coś komuś doradzę,pocieszę.Nie mam swojego ulubionego 1 tematu.A lata p ty wszystkich topikach od zdrowia i urody poprzez zycie erotyczne az po cala ogolną,no wszedzie po prostu:P

raz sie podszylem a ogolnie to moglas o to zapytac w jednym pytaniu bo ja i nienormalny to jedna osoba :D tak na ogolnym ale z pewnoscia myslisz o innym temacie jak napisalem moj jest przeterminowany i nieaktualny.

9 lat i bez ulubionego tematu to ty jestes bezdomna :D moze w tym cie autorka przygarnie.

Gość jatamtam
ja tu jestem od końca 2003 r- ja też udzielam porad w "swoich" tematach ;) Mam swój kąt na serialach, dietach, kilku tematach z ogólnego ;) Czasami wpisuję się do tzw. statystyk :D Sama nie wiem po co :D Już wyjaśniam, co to statystyka. To pytanie, żeby napisać ile zarabiacie, ile macie lat, jaki macie samochód, jakie miasto itp. Śmieszą mnie ale są fajne :)

seriale i diety to najgorszy syf :O upadlas na samo dno :D ze statystyk to ja widze tylko kiedy stracilas dziewictwo, ilu mialas partenerow itd. :D te o zarabianu statystyki po pierwszym wpisie ze ktos zarabia wiecej jak placa minimalna przeksztalcaja sie w dyskusje nad wyzszoscia kaczora od donalda.

jatamtam---->ja też udzielam sie na statystykach,seriala no wszędzie :D Skace bo tych wszystkich topikach,cenię kafe za tę różnorodność,bo tu można przeczytać o WSZYSTKIM;) Dowiedzieć się czegoś ciekawego,nieraz jak miałam problem czy to powazny czy blahy to pisałam na kafe i zawsze mi ktoś doradził:)

na serialach czy dietach też jest fajnie;)

Gość jatamtam
albo są też takie hiciory typU: które imię lepsze dla dziecka Julia czy Maja? Ja nigdy nie byłam autorką ale lubię poczytać ha ha ha Ludziska zawsze objadą obydwa w miejsce Julii i Mai można wstawić jakiekolwiek inne imiona :D

Gość jatamtam
kocham bardzo franka- jesteś w błędzie :P Na serialach non-stop są imprezy, ludziska oblewają każdy incydent z życia bohaterów serialu :D a na dietach są fajni ludzie i można porozmawiać o życiu i o wszystkim. I nie ma tam pomarańcz ha ha

Gość jatamtam
i jeszcze rowalają mnie tematy typu : fotka do oceny a czasami tylko nos, ucho, nogi :D Nie wspomnę o innych częściach ciała. Tego nie ma nigdzie !!!

Gość jatamtam
albo jak ktoś pisze np. chcem popełnić samobujstwo a ludzie odpisują od razu, że najpierw się ma nauczyć ortografii :D Kafe jest jedyna, niepowtarzalna :D

trzeba byc imbecylem aby oblewac epizody z serialu i zyc zyciem ryska z klanu :O na dietach tez jest fajnie ta rozpacz jak ktos zje dwie czekoladki :O a pomaranczy nie ma bo wyzywaja od grubasow wiec ich wycinaja. tez sobie wybralas tematy :O

heheheheheh :D Wlasnie tematy typu "dupa do oceny", "na ile lat wyglądam" lub tematy : "co gorsze-rak czy hiv",no i niesmiertelnyy wybor imion dla dzieci;) Na innym zadnym forum ,na innych portalach nie ma tego wszystkiego co na kafe:D Tu zawsze ktos szybko cos Ci odpisze a na ich forach w sieci czekasz tygodniami na odpowiedz:o

na serialach jest smiesznie,mozna sie odstresowac po ciezkmm dniu;)

jak mozna miec ciezki dzien skoro siedzi sie tu :D

Gość jatamtam
kocham bardzo franka- jesteś tępy i nic nie rozumiesz :P Ja na serialach czytam streszczenia ulubionych serialów i plotkuję sobie o serialowych gwiazdach :P A co, nie wolno? :P A na dietach trzeba mieć swoje miejsce, bo inaczej zostaje się zapuszczonym grubasem :P To już lepiej pisać: czy 56 kg przy 172 cm wzrostu to dużo? Zaczynam dietę :)