Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Mało ambitna dziewczyna

Polecane posty

Gość Marek25

Otóż dziewczyna z którą jestem dość długo okazała się mało ambitna. Wczoraj pół żartem pół serio stwierdziłem fakt, że ma rozwalające się buty na co mi odpowiedziała, że jej nie stać na lepsze, że płaci tyle i tyle za mieszkanie i tyle za studia bla bla bla. Powiedziałem, że jak chce to może ze mną zamieszkać ale by musiała poszukać bliżej pracy (zmienić). Okazuje się, że nie chce zmieniać swojej pracy kasjerki, bo jak to argumentuje "ma tu już pozycje" i pracuje "2 lata". Zarabia grosze, że ledwo jej starcza na jedzenie a co dopiero na ciuchy i kosmetyki. Pomagam jej jak mogę, spędza u mnie dużo czasu. Teraz mi to nie przeszkadza ale nie wyobrażam się żenić z osobą, która chce do końca życia zarabiać minimum jako kasjerka. Jeszcze pracuje w kratkę tzn. ma zmienny grafik więc jakieś planowanie przyszłości jest nie możliwe bo nigdy nie wiadomo jak pracuje.

Gość bsxkjvbSK
mam 2 fakultety, 4 lata doświadczenia i certyfikat językowy z angola, mieszkam w Warszawie. I wiesz co? Od 8 miesięcy szukam pracy i nic!!! Albo każą mi założyć własną działalność, albo każą pracować na początku za 500 zł, a zdarzało się, że kazali robić test ciążowy. Nie mam już siły, co się dzieję teraz z rynkiem pracy jestem załamana i tak zdesperowana, że od poniedziałku zaczynam pracę ankieterki. I wiesz co Ci powiem, daję sobie jeszcze 2 miesiące w tym kraju i strzelę sobie w łeb, nie mam już siły żyć!!!!

Gość bsxkjvbSK
Tutaj bardzo łatwo poczuć się zerem mimo ambicji i wykształcenia!!!! Nie dziwię się, że Twoja dziewczyna się boi, bo znaleźć pracę jest bardzo trudno młodej kobiecie!

Gość PSX XBOX ATARI PC
ŻYCIE TO BAJKA! RAJ, A NIE PIEKŁO! URZĘDASY UŚMIECHNIĘTE TYLKO W TYM DOBROBYCIE! PO KOMUNIE MAMY SYSTEM JESZCZE LEPSZY! NAJLEPSZY UND FINALNY! FINITO! FINISH! GAME OVER I KUP SE ROWER TO POCZUJESZ POWER! W POKATAJ SE NA OKRĄGŁO W KOŁO RONDO I BĘDZIESZ JAK DŻĘJMS BONDO I POĆWICZ TEKŁONDO!

Gość Marek25
Co to za problem przeglądać oferty pracy i chodzić na rekrutacje? Najlepiej powiedzieć, że pracy nie ma i płakać w poduszkę. Brak starań to też brak ambicji.

Gość fdgfhgj
tez bym nie cchiala mieszkac z takim obrzydliwym i glupim ruchaczem jak ty

Gość bsxkjvbSK
Głupi jesteś, a do tego jeszcze młody, dopiero studia skończyłeś, więc tyle wiesz ile zjesz. Mówię Ci tylko, że to wcale nie jest takie łatwe jak się wydaję człowieku. Jeśli chcesz żeby dziewczyna lepiej zarabiała, to wyślij ją za granicę do pracy. A swoją drogą, to nie życzę Ci tego, ale co zrobisz jak kiedyś Ci się noga powinie, nie będziesz mógł znaleźć pracy np przez pół roku, a Twoja laska na forach będzie wypisywała, że jestes ciota bez grosza i że niby szukasz ale gówno z tego wychodzi!! Jak tak potrzebujesz kasy, i chcesz mieć kasiatą laskę, to znajdz sobie zamożną Panią 50+

Gość Marek25
Nie chcę być jej sponsorem do końca życia...

Gość Aleksandra-24*
To ją zostaw, i przestań spamować w końcu :o

Zostawić z powodu mało płatnej pracy ?? No niezłe podejście masz :P Chyba lepiej wytłumaczyć, dowartościować kobietę, by pewniej sie poczuła :)

Gość MMMMMMAAAAA
"Nie chcę być jej sponsorem do końca życia..." A mówiłeś ,że to jest Twoja dziewczyna, a nie dziwka, więc jak jest? Bo chyba tyko dziwką jest dla Ciebie z tego co piszesz!!

Gość Aleksandra-24*
W 90% Twoich tematów tu na forum jest narzekanie na Twoją dziewczynę. Nie rozumiem po co się z nią męczysz, skoro Ci nie odpowiada? Swoją drogą ciekawe co by powiedziała, gdyby wiedziała co tu na nią wypisujesz, biedaczka.

Gość Aleksandra-24*
@ mmaleńkaa__123 - to nie pierwszy temat tego typu napisany przez Marka. Ja już mam tego po dziurki w nosie.

Gość MMMMMMAAAAA
powalony koleś, myśli,że nie wiem kim jest, a laskę traktuję jak laleczkę, która ma być taka jaką sobie wymarzy. Szkoda dziewczyny, niech znajdzie kogoś wartościowego, kto ją podciągnie do góry, a nie ściąga na dno swoimi pretensjami i wiecznym niezadowoleniem.

Gość PSX XBOX ATARI PC
A PO CO SIĘ PRZESILAĆ? JESZCZE ŻYŁKA JAKAŚ PĘKNIE! REMEMBER ALL! TRAIN YOUR BRAIN WITHOUT ANY PAIN! TOXIC RAIN UND CHAIN OF VAIN!

Gość Marek25
Ale z was hipokrytki. Jak kobieta napisze coś podobnego o swoim leniu partnerze to każda jest po jej stronie a jak chłopak tak o dziewczynie napisze to zaraz, że cham, prostak i nie zasługuję na nią.

Gość Aleksandra-24*
Ale Ty to powtarzasz jak refren - zastanów się nad sobą w końcu :o

Gość MMMMMMAAAAA
Człowieku to zrób coś żeby ją wyciągnąć do góry, zapiszcie się razem na język, usiądźcie wieczorem i napiszcie fajne CV, poszukajcie firm w necie itd. A nie kurwa siedzisz i obgadujesz ją przed całą Polską. Masz być dla niej wsparciem, a nie ciężarem, nie masz jej mówić, masz beznadziejną pracę itd, W niczym jej nie pomagasz, tylko ją dołujesz i chamsko obgadujesz!!!!!

Gość Aleksandra-24*
Moim zdaniem Autor ma jednak sporo racji: dziewczyna JEST mało ambitna, bo godzi się na takie upokarzanie z jego strony. Normalna kobieta po jednym takim tekście pokazałaby facetowi drzwi.

Gość MMMMMMAAAAA
W sumie racją , powinna go już dawno w dupę kopnąć!!! Tego swojego sponsora, jak siebie określił ;)

Gość hej mario mario
mareczku a jekie wyksztalcenie ma twoja dziewczyna??????????????????????

Gość PSX XBOX ATARI PC
Niech coś głową wymyśli i pmysły spłodzi brutalne sprzedając je programistom z SNK od Neo Geo! Stańcie się mną, a moja osobowoć jest stworzona dla Was na podpuchę! Socjotechniczny kit i badanie naukowe na nauowcach! DWADZIEŚCIATRZY UND CZTERDZIEŚCIE = NBA!

Gość niestety was rozumiem
Jak zakonczyla sie historia?