Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kominiareczka

dzień dziecka

Polecane posty

hej hej, jakie prezenty kupujecie dla dzieci z okazji ich święta?? polecajcie ciekawe sklepy w wwie szczególnie:) pisze tu na forum zakupowym jakaś cisza straszna....

Gość karolinaa lina
ksiazeczke do nabozenstwa mu kup

Gość Kamil 01
matko teresko, to wyedukuj ją seksualnie przed wyjazdem

Gość matka tereska :)
"te" rozmowy już dawno mamy za sobą, córka ma 21 lat (przerwę sobie zrobiła po maturze) także mam nadzieję, że jest już dorosła i w miarę odpowiedzialna...

Gość Karinaresę
nie byłabym taka pewna,jak Twoja córka zobaczy siusiaka to zaraz zechce lizać

Gość Ale wy jestescie puste...
Ktos zakłada temat o prezentach na dzien dziecka a wy tu dajecie odpowiedzi ni w pizde ni w oko won pustaki. Do autorki:ja jeszcze nie mam pomysłu ale rozejrze się dzis moja ma 4 lata i cała listę rzeczy które chciałaby dostać:)

Gość zainteresowana12
moja dostanie zegarek

ja ze swoim synem ide do Zoo bo toys r us oragnizuje tam dla wszyskich dzieci zavawe. od 11 godziny, bede musiala wziac sobie wolne. :)

Gość desperatka....................
dla dzieci i nie tylko a ile wysylka trwa?

edytka te atrakcje z Toys R Us w zoo warszawskim są 3 czerwca w niedzielę, takż enie trzeba będzie brać wolnego w pracy;)

Gość parobekon
śliczniutkie :) ja bym brała. a swoją drogą rozglądałam się i mają też inne kolory. w biało-różowych się zakochałam... :)

Gość Mała Czarna 1983
Moja córcia ma 2,5 roku i dostanie tablicę szkolną na kredę i magnesy. Wezmę ją jeszcze do OK Parku na zjeżdżalnię

Gość pralkafrania
to tak w sumie w formie ciekawostki wam powiem, że u mnie chrzestni wpadli na pomysł, że młodemu kupią w alko taki motorek koszący trawę... ojciec zachwycony, młody też. ale osobiście nie mam przekonania, czy to nie będzie 'zabawka' dla taty bardziej.

gdzie ten motorek bo chyba nie czaje?? a do zoo i ja się wybierałam, mam nadzieję że pogoda dopisze;) bo dzis jest super:( dzień dziecka i słonka brak

Gość dzis ja wygram
ja mojej kupilam chodzik/pchacz, "telewizorek" :D i kilka ksiazeczek. Ma 7 miesiecy. tez bym ja z checia wziela do zoo ale ona i tak jeszcze nie bardzo kuma co i jak :D

Gość moja córka nie wie
co chce dostać, dlatego idziemy na obiad do knajpy a potem na kręgle

Gość dvfdgfh
moje dziecko ma 6 lat i uwazam ze najlepszą zabawka dla dziecka wtym wieku jest LEGO. Totez zakupilam swemu dziecku lego hero factory no i rower

i jak prezenty? ja kupiłam lalkę i samochód zdalnie sterowany, w promocji wszytsko w Toys R Us, także z ich zaproszenia do zoo w niedzielę pewnie skorzystamy, wszystko zalezy od pogody;)

hej:0 ja byłam ale tylko na chwilkę bo pogoda trochę nie bardzo:) a żyrafa pewnie że była:) nie jedna w sumie;P:P i tez uważam że Lego jest super prezentem i nie ma ograniczeń wiekowych;)

elektronika jest chyba uniwersalnym wyjściem jesli chodzi o prezent dla małolata. choć nie powiem, jakaś wycieczka też może być okej, szkoda, że w tym roku pogoda na dzień dziecka nie dopisała :(

no niestety nie dopisała, ale w niedzielę troszeczkę się przejaśniło, to poslziśmy do tego zoo na te zabawy z Toys R Us i było super! mamy dużo zdjęć, filmiki, dzieciaki powygrywały różne gadżety itp. super było