Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lips90

Mieć chłopaka,który nie ma matki to wielkie SZCZĘŚCIE!!!!

Polecane posty

Gość lips90
he a myślisz ze moj kasy nie daje mamusi?daje i to ile.Jak najbardziej jednorazowo moze jej pomoc finansowo ale nie kurwa miesiac w miesiac jak alimenty!!!!

Gość kolorofony jak dzwony
ciekawe czy zadna z tych dziwnych dziewczyn zyczaca smierci "tesciowym" nie ma brata? bo wtedy te słowa o zboczonej wiezi dotyczyłyby ich matek chyba nie?

Gość a mówiłam, ze wam kasa
jest najwazniejsza:P kiedyś przekonacie sie, ze są inne wartości nie pieniądz

Gość mysle, ze one są
z rodzin, że gdzie są synowie również

Gość igakloe
ja mam siostre tylko i u nas takich patologicznych zachowan jak bieganie w majtach byloby dziwnym zjawiskiem a tymbardziej otwieranie komuś drzwi w staniku

Gość igakloe
tak wartości inne jak kasa udawanie ze sie jest chorym a dupska do roboty nie ruszy tylko od syna kase ciągnie

Gość obiad juz ugotowałaś
że siedzisz na kafe?

Gość lips90
czemu teściowej nie powiecie ze kasa nie jest najwazniejsza?To ja mam sobie czegos odmawiac a staruszka zyje jak w raju? ps.nie mam brata ale w oczy powiedzialam mojej cioci zeby odczepila sie od swojego synka ,bo nigdy mu sie w zyciu nie ulozy,na szczescie wyjechala do innego miasta za miloscia i po problemie

Gość obiad juz ugotowałaś
zmień faceta, po co masz narzekać na taką teściową . Myśle, ze on się nie zmieni, zawsze mamusi będzie pomgał

Gość igakloe
strasznie zazdroszczę tej mojej kumpeli że jej teściowa zmarla ona też jest szczęśliwa bo ta szmata ją gnębiła ze nie jest katoliczką że jest najgorsza synowa miała jeszcze 2 a jak zachorowała to do kogo po nocach dzwoniła do niej żeby ja do szpitala wiozła a nigdy żadnego podziękowania nie usłyszała

Gość dziwczyny, po co wam
mężczyźni? nie lepiej być samej. Takie samolubne jesteście

Gość jesteście żałosne
życzę wam abyście miały kiedyś takie same synowe:P

Gość po co zyczyć
śmierci teściowej, nie proście było by nie utrzymywać z nią kantaktu?

Gość kaja159
od tesciowej mozna nauczyc sie dobrze gotowac

Gość igakloe
Ci co się tak negatywnie w naszą strone wypowiadaja to pewnie takie mamisynki, teściowe albo zaślepione milymi słówkami teściowej

Gość igakloe
Ja juz nie utrzymuje od roku u niej nie bylam ale wkurwia mnie jej wydzwanianie że ma kupi to i tamto za swoja kase oczywiście

Gość ja jesteś teściową
takiej zdziry jak wy! dlatego nie utrzymuję z nią kontaktów, z synem równiez. Niech zyją długo i szczęsliwie

Gość ja jestem teściową
tak miało byc:)

Gość igakloe
ja jestem teściową bo ci synowa w umizgach przeszkadzala

Gość może nie aż szczęście
ale z pewnością duża wygoda.Teściowe co do zasady są specyficzną grupą i nawet jak od czasu do czasu trafi się jakaś normalniejsza to tylko wyjątek potwierdzający regułę.Mam w domu mamisynka, który leci na każde zawołanie do mamusi, płaci jej rachunki, robi prezenty typu lodówka, telewizor.Ja dostaję co najwyżej krem albo golarkę do ubrań.I nie o to chodzi, bo akurat stac mnie na to,żeby sobie samej kupić luksusowe perfumy czy złoty drobiazg ale wkurza mnie,że kobieta nie ma poczucia przyzwoitości i godzi się na taki sponsoring od synka, bo córki to akurat maja swoje wydatki i potrzeby i nie można ich obiążac cudzymi kłopoptami, on nie.

Gość igakloe
moj ostatnio mowi do mnie że dalem wieksza sume piedziedzy mamie jak byly świeta wielkanocne a ja myśle i myśle ale przecież Ty te świeta spedziles u mnie i sie zmieszal totalnie

Gość igakloe ale ty
zboczona jesteś! jak można pisac o takich dzwinych reklacjach pomiędzy matką a synem - to chora twoja wyobraźnia

Gość lips90
jak widać wszędzie problem z pieniędzmi,napychają mamuśkom w kieszeni,a te bezczelne żmije bez ambicji z tego korzystaja!!!!!