Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrisja34Gd

JESTEM KOCHAKĄ.....CO DALEJ

Polecane posty

Gość Patrisja34Gd

czy wysłanie listu do żony mojego kochanka rozwiąże sprawę? Chodzi o to że zaczął mieć dla mnie coraz to mniej czasu, wiem że to wszystko czym się tłumaczy to tylko idiotyczne wymówki, już nie jest taki czuły jak kiedyś, ciągle przekłada spotkania albo w ogóle do nich nie dochodzi, telefonów nie odbiera, numer zmienia, znajoma mi mówiła że widuje ich często razem, podczas gdy on mi ściemnia że ma delegacje. Wczoraj z nim rozmawiałam, był chłodny i powiedział że powinniśmy zakończyć naszą znajomość. Czy poinformowanie żony listem, było by jakimś rozwiązaniem? czy rozbudziło by jakieś uczucie u niego

Gość co za bzsenss
po co chcesz list mu do domu wysyłać?

Gość jcvghbjn
prawdziwa z ciebie kochaka:classic_cool::D

Gość powiem i ja.....
a co Ci da wysyłanie listów do żony ?.....skoro facet nie chce dalej z Tobą się spotykać znaczy że nigdy nie traktował Cię poważnie chcesz na siłę z nim być przecież do miłości nikogo nie zmusisz prawda jest taka że wiedziałaś z kim się wiążesz że facet jest żonaty obiecywał Ci że odejdzie od żony ?

Gość malinoVvVa
i co w tym liście chcesz napisać? nie czaje o co ci chodzi

Gość 777Anioł Swiatła
chcesz anonim posłać? tylko w jakim celu? myślisz że cię bardziej pokocha o ile wogole kochał kiedykolwiek? nie widzisz czy jesteś ślepa, ten twój kochanke jawnie prubuje sie ciebie pozbyc

Gość Patrisja34Gd
no nie obiecywał że odejdzie, ale mnie ona nie interesuje, ja chce jego i muszę wszystko zrobić by tego się dobić. Nie wiem teraz jak postąpić.

Gość i jak tu nie mowic
zle o kobietach :) jestes jakas opozniona czy co z toba nie tak :)

Gość dosyć fajne
Czy poinformowanie żony listem, było by jakimś rozwiązaniem? czy rozbudziło by jakieś uczucie u niego chyba przeceniasz możliwości jego żony co do rozbudzania uczuć męża do jakichś idiotek

Gość powiem i ja.....
skoro Ci nic nie obiecywał to sama masz czego chciałaś ....list do żony na pewno nic tutaj nie pomoże a już na pewno nie obudzi u faceta uczuć do Ciebie a wręcz przyniesie odwrotny skutek

Gość Zuuu999
Jak on nie chce z Tobą byc to możesz cuda robić i nic Ci nie pomoże, a jak wyslesz list to Cie znienawidzi!!!

Gość Patrisja34Gd
chodzi mi o to że jak ona się dowie o tym co nas łączyło, zrobi mu awanturę, on przyjdzie do mnie w końcu a nie będzie unikał spotkań i odbierania telefonów, może znowu zaiskrzy gdy im się popsuje

Gość i jak tu nie mowic
juz chyba wszystko o sobie napisalas :) zycze ci bys kiedys tez byla taka zona i dostala list od kochanki meza :)

Gość Zuuu999
To go tylko zbliży do zony będzie ja błagał o wybaczenie, a to Tobie nawet nie pomyśli w takiej sytuacji. Jeśli w ogole żona uwierzy w to co napiszesz.

Gość Ady
I co jej napiszesz w tym liście? "szanowna Pani, chciałam Panią poinformować, że małżonek Pani utrzymuje ze mną kontakty seksualne od x miesięcy. Z poważaniem - Kochanka". Na co dostaniesz odpowiedź. "Droga Zdziro, o romansie mojego męża wiem od dawna, niestety jest tak wielkim idiotą, ze przez krótki okres wydawało mu się nawet, ze się w tobie, droga Zdziro, akochal. Na szczęście krótka rozmowa na temat rozwodu, związanych z tym kosztów i wysokości alimentów po rozwodzie z orzeczeniem o rozpadzie małżeństwa z jego winy zalatwily sprawę "zakochania" raz na zawsze. Jeżeli chcesz golodupca, to sobie go bierz. Z poważaniem - Nadal Legalna Żona ;)

Gość Patrisja34Gd
ok rozumiem wasz egoizm w stosunku do mnie, a teraz może napiszccie jakies plusy, bo minusy już znam

Gość Zuuu999
Plus jest taki, ze rozejdziesz sie z nim raz na zawsze poznasz kogoś wolnego i bedziesz szczęśliwa kobieta

Gość Patrisja34Gd
ale on nie boi się alimentów, jest bardzo zamożny i podział majątku czy finanse związane z rozprawą sądową, nie zrobią na nim wrażenia, stac go na to. Mi8 zalezy żeby ich od siebie odsunąć raz na zawsze, skutecznie

Gość zapach pomarańczy...
"Czy poinformowanie żony listem, było by jakimś rozwiązaniem? czy rozbudziło by jakieś uczucie u niego" Tak, uczucie nienawiści do ciebie. Dlaczego nie poinformowałaś jego żony zanim zostałaś kochanką? Tak nisko się ceniłaś, ze zgodziłaś się na romans z żonatym. Teraz pozostało ci rozwalić jego związek, bo niby dlaczego inna kobieta ma mieć lepiej od ciebie. On i tak nigdy z tobą nie będzie, bo kobietę do kochania znajdzie zawsze, kobietę do życia znaleźć dużo trudniej. Poszukaj wolnego faceta, wtedy możesz liczyć na normalność i w kochaniu, i w życiu.

Gość Ady
Dziecko drogie, nie zdajesz sobie z tego sprawy, ze im człowiek bogatszy, tym rozwód wiecej kosztuje? :D :D Oczywiście, ze stać go na koszta sądowe :D ale myślisz, ze taak po prostu odda bez słowa ponad połowę majątku? A wyslij ten list :D. Tylko bardzo cię proszę dołącz jeszcze jakieś zdjęcia - twoje i twojego kochanka :D odwalisz połowę roboty jej prawnika :D

Gość to jest dopiero fajne
rozumiem wasz egoizm w stosunku do mnie rozumiem, że nie rozumiesz nic może skorzystaj ze słownika wyrazów obcych jeżeli oczywiście wiesz co to jest a może dopiero się dowiesz w 2 klasie

Gość Patrisja34Gd
nie rozumiem jadu i żółci, tak jakby żadna z was nigdy nie miała podobnej sytuacji, nie wierze!!! zresztą tak czy siak list poślę, niech tak samo cierpi jak ja

Gość zapach pomarańczy...
"chodzi mi o to że jak ona się dowie o tym co nas łączyło, zrobi mu awanturę, on przyjdzie do mnie w końcu a nie będzie unikał spotkań i odbierania telefonów, może znowu zaiskrzy gdy im się popsuje" Nie dziwię się, że byłaś tylko kochanką. Taki tok rozumowania mają dzieci, jak walczą o dobre miejsce w piaskownicy.

Gość cymbalistatka
od początku wiedziałaś że jesteś ta druga a wymagania masz że aż ach... następnym razem poszukaj wolnego faceta jeśli nie potrafisz do seksu podchodzić czysto fizycznie, tak po zwierzęcemu.. ach zagubiona dziewczynko - pomyliłaś zabawki :D

Gość cymbalistatka
a odpowiedź na twój temat brzmi ( i tu niespodzianka) -> NIC

Gość vfui bbdsb idbvdb
Uwiedź jego najlepszego kumpla. Faceci nie znoszą być na drugim miejscu. To będzie lepsze niż list do żóny.

Gość Patrisja34Gd
jego znajomi są zajęci, wolę jego, kocham go i tyle

autorko mój ojciec znalazl sobie kochankę taki facet to tchórz. okłamuje i moją mamę i tamtą, naprawde nie mozesz sie spodziewać że taki facet bedzie szczery. Pewnie żaluje ze sie wplątał w romans, dupa mu sie trzęsie teraz ze prawda wyjdzie przez żoną - powiadom ja, powinna wiedzieć ale uwierz mi facet jej nie zostawi dla Ciebie. przynajmniej kobieta pozbędzie sie takiego śmiecia