Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfekcyjna pani domu1

perfekcyjna Pani domu- ogladalyscie ?

Polecane posty

ogladalyscie ten program ? Ja ostatnio z nudow obejrzalam . I powiem wam ze nie wierze by babki , ktore sie tam zglosily mialy az taki syf w domu jak to prezentowaly. Mi sie wydaje ze jest to robione specjalnie by wygrac te drogie urzadzenia samosprzatajace i robienie sobie show z wlasnych domow.

Oglądałam kilka odcinków i myślę, że to bardzo możliwe żeby ludzie mieli taki syf..... w to akurat wierzę. Natomiast sama prowadząca tj perfekcyjna pani domu mnie rozbraja jak widzę jak ona jest wystylizowana, zadbana, ubrana, jak ma idealnie dłonie i paznokcie zawsze itp to sorry ale nie wierzę że wszystko w swoim domu robi sama...

Gość Smitnagavhsdih
A kiedy i gdzie to chodzi?

Jestem tego samego zdania jesli chodzi o sama prowadzaca taka idealna ;) Wszystko jak w jakims cudownym filmie : idealnie dopracowane. Jest mase kobiet kroee dbaja o swoje doby i wyglad ale nie wierze rowniez ze tak jest na codzien i ze nawet tzw najmniejszy guzik ma swoje miejsce w domu. Natomiast nie wierze nadal w AZ taki syf jakie jest tam prezentowany. Po odcinku ktory widzialam wczoraj bylam przerazona . W sumie nie wiedzialam jak mam to okreslic. Mega syf wszedzie, rozwalone ubrania itp a mamuski na wychowawczym z malymi dziecmi w domu. Zeby do takiego stanu doprowadzic dom i warunki w jakich przebywaja dzieci to naprawde trzeba sie postarac a przede wszystkim byc mega syfiarzem. To mi sie raczej z melina kojarzylo. Juz nie wspomne o dziecku ktore spalo w lozeczku wraz z sterta ubran do prania itp:/

domy i wyglad*

na tvn style - a kiedy to w program trzeba zerknac ja juz nie pamietam o ktorej godzinie to wczoraj ogladalam . W kazdym badz razie na tym programie ktory podalam.

Gość yhym:)
pracowalam jako rachmistrz spisowy,odwiedzialam ludzi w domach-osiedle z wielkiej plyty oraz osiedle domkow-i nie uwierzylabys jaki ludzie maja czasami syf !!! normalnie dramat!!walajace sie ubrania,balagan, lepiaca sie podloga, czarne firanki:O:O

Gość makatka03
niedziela 19:45 TVN Style; w ciągu tygodnia są powtórki, ale nie wiem w jakie dni i o której

Są ludzie....i ludzie :D :P To że my mamy w domu błysk lub żyjemy tak a nie inaczej nie znaczy że każdy robi tak samo jak my. Ja wierzę że na świecie są takie brudasy.Powód - sama mam 2 takie koleżanki :o Syf na kółkach! I bardziej by pasowały do oryginalnej serii gdzie tam dopiero baby są brudasy niż do PL/.

ale ja jestem w szoku:/ myslalam ze to wlasnie dziecko uczy organizacji w domu przede wszystkim. A tu sie okazuje ze matki malych dzieci nie pracujace doprowadzaja domy do meliny . to sie w glowie nie miesci. Albo gromadzenie wszystkiego w szafkach + przeterminowane kosmetyki ktore juz sie na polkach nie mieszcza. Brudne podlogi, kuchnia.. sterta garow. zadna z nas nie jest idealna . Wiadomo ze nie zawsze sie chce pewne rzeczy robic , zdarza sie nie poscielic lozka czy kilka garnkow w zlewie polezy ( chociaz ja osobiscie tego bardzo nie lubie) - ale to normalne. tak samo jak rozwalone zabawki klocki itp bo w koncu ma sie w domu male dzieci. ale zeby az taki syf miec i z gnile martwe kwiatki itp itp mase tego. to juz SZOK